Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

valgau po 30 min, o kava geriu po valandos, anksciau nezinojau, kad kava rekomenduojama gerti tik po valandos, gerdavo po pusvalandzio, bet blogai jausdavausi rytais ir zymiai prasciau isisavindavo man, po to kai pradejau gert po valandos kava, zymiai geriau jauciuosi
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 07, 18:37)
gal zinai ar jurininkuose irgi nereik moketi? g.gif pas levingeri jau buvusi as, noriu dabr i jurininkus

Nezinau nebuvau
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 03 08, 14:32)
smile.gif kai isgeriate tiroksina, po kiek laiko valgote?

Po pusvalandzio, ilgiau negaliu laukti i darba einu smile.gif kavos negeriu. jeigu kava geri 2 val. reiketu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AninaNina @ 2012 03 08, 14:37)
Nezinau nebuvau
Papildyta:

Po pusvalandzio, ilgiau negaliu laukti i darba einu smile.gif kavos negeriu. jeigu kava geri 2 val. reiketu blink.gif

2val laukti?.. man endokrinologas sake kad po valandos ok gerti kava, o as pusryciu be capuccino puodelio neisivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 08, 13:32)

30 minuciu. Klausiau gydytojos extra atveju (pabreziu tik exstra atveju) galima 15 min. - bet butinai! Man apie 40 min gaunasi darbo dienom. Bet as ir kava geriu ryte (na gal link valandos gaunasi ). topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 08, 13:32)

O as kaip kada...jei labai noriu valgyti tai isgeriu tiroksina ir kol susitepu sumustekus ir pasidarau arbata ir tada valgau (gaunasi uz mazdaug 10min), kartais valgau po 30min....zodziu ivairiai... blush2.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš pas jus smile.gif
QUOTE(Lucero @ 2012 03 08, 12:32)

Aš po geros valandos geriu kavą, o valgau daug veliau rolleyes.gif

QUOTE(tinginuke @ 2012 03 08, 14:51)
2val laukti?.. man endokrinologas sake kad po valandos ok gerti kava, o as pusryciu be capuccino puodelio neisivaizduoju...

Na man kava irgi reikalinga, tai aš dvi val. neišlaukčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 08, 11:32)

As seniau iskarto beveik 10min daugiau nelaukdavau,nes kaip LT buvau pas endokrinologe,tai ji nusiunte issitirti skrandi,tai rado tulzi "sukilusia" atseit sudirgintas skrandis,tai liepe is karto valgyt.Paskui pasiskaitinejau ,kad nera gerai tuoj valgyti,tai dabar maziausiai uz 30min valgau,kartais veliau
Atsakyti
Sveikos,
Pykstu...tik dabar supratau, kad geriau Thybona be reikalo ir nuo jo labai pradejo augti svoris... doh.gif
nezinau kaip reiks numesti... Taip pikta doh.gif
Atsakyti
Stengiuosi bent pusvalandi palaukti kad galeciau gerti kavos ax.gif O pusryciu dazniausiai isvis nevalgau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 03 08, 21:16)
Sveikos,
Pykstu...tik dabar supratau, kad geriau Thybona be reikalo ir nuo jo labai pradejo augti svoris...  doh.gif
nezinau kaip reiks numesti... Taip pikta  doh.gif

Man svoris lipo ir su tiroksinu ir dabar lipa su thybonu.O kaip tu pastebejai kad nuo thybono auga svoris.
Kai as pradejau thybona gerti tai pasijutau kaip devintam dangui:pirmiausia tai susinormalizavo menesines,ir siaip visi buvo dinge blogi jausmai kuriuos sukelia tiroiditas.Bet paskutiniuoju metu eme vel skaudeti kuna.Kovo gale uzsiregistravau jurininkuose pas reumatologe.
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 03 08, 12:32)

Kadangi keliuosi 6val. tai is karto isgeriu vaistukus ir valgyti taip anksti nenoriu.7val.darbe geriu stipria kava uzsikasdama sauksteliu medaus kad nebutu kartu(be kavos negaliu susikaupti,dienoje tas vienas ir tebuna kavos puodelis).Tarp 8-9val. pusryciauju. Tai galvoju neturetu trukdyti maistas vaistukams biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 03 08, 21:35)
Man svoris lipo ir su tiroksinu ir dabar lipa su thybonu.O kaip tu pastebejai kad nuo thybono auga svoris.
Kai as pradejau thybona gerti tai pasijutau kaip devintam dangui:pirmiausia tai susinormalizavo menesines,ir siaip visi buvo dinge blogi jausmai kuriuos sukelia tiroiditas.Bet paskutiniuoju metu eme vel skaudeti kuna.Kovo gale uzsiregistravau jurininkuose pas reumatologe.
Papildyta:

O nuo ko daugiau, tik nuo velnio! Man taip pikta, kada geriau, kai man jo visai nereikejo, paziurejo gyd. i tyrimus, biski skaiciukai nesutampa, iskart Thybono...Nors ejau su problema del veido odos, o visa kita normalu pas mane. Geriau 4-5 menesius ir nieko nesusitvarke, o tik koki 10 kg priaugo...Tai vel nuejau tai liepe padidinti doze, meciau ta velnia... Is pradziu pradejus gerti tai pat jauciausi labai gerai, bet po kiek laiko, pats organizmas sake, kad man jo nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 03 09, 08:39)
O nuo ko daugiau, tik nuo velnio! Man taip pikta, kada geriau, kai man jo visai nereikejo, paziurejo gyd. i tyrimus, biski skaiciukai nesutampa, iskart Thybono...Nors ejau su problema del veido odos, o visa kita normalu pas mane. Geriau 4-5 menesius ir nieko nesusitvarke, o tik koki 10 kg priaugo...Tai vel nuejau tai liepe padidinti doze, meciau ta velnia... Is pradziu pradejus gerti tai pat jauciausi labai gerai, bet po kiek laiko, pats organizmas sake, kad man jo nereikia.

Jei ne paslaptis, pas kokį gydytoją lankotės? gal pas Kazanavičių? ax.gif
Atsakyti