QUOTE(lolita4611 @ 2012 05 05, 23:58)
nea skydliaukė hormonas tiroksinas nelytinis. Lytiniai pagrindiniai yra estrogenai, progesteronai (gamina kiaušidės), prolaktinas-gamina hipofizė, yra ir LH, FSH sitie daugiau nuo hipofizės priklausomi..oj hormoninė sistema tokiaa sudėtinga, vieni nuo kitų priklauso..pas ką tirits? galima manau ir pas endo ir pas ginę...
http://www.sorpo.lt/...iniai_hormonai/
cia daugiau apie juos rasi info

bet gal pas endokrinologą pirmą nueit, jis jei ką ir tuos ir tuos paskirs išsitirti

ištirs ir skydliaukę ir lytinius, paaiškės kame bėda, jo specialybė gi hormonai
Aciu labai, kad sugaisote savo laika ir pakonsultavote. Reikes siaust po visu egzaminu pas endokrinologa, nes dabar mokslai mokslai, ner to laiko
Papildyta:
QUOTE(lina46 @ 2012 05 06, 00:11)
Labas vakaras mergaites

.
Skaitau ir galvoju,ar i ta tema pataikiau apie hipotiroze ar apie celiulito atsiradimo priezastis ir svorio metimo pasekmes.
Nenoriu moralizuoti,bet mergaites,na pagaliau subreskit,juk ne pasaulio pabaiga kad atsirado ta "apelsino zievele"ant musu graziuju slaunu.Ne cia musu grozis.Daugiau skaitykim,tobulekim ir busim ivertintos.
As sutinku,kad fizinis kuno grozis svarbu,bet taip drastiskai iki menesiniu dingimo?Gal cia reikalinga psichologo pagalba.
Pagaliau juk mes nesame tokios dideles ligones,mes tik pakoreguojame tiroksinu savo organizma,ko nepadaro tingine skydliauke

.
As dar mastau, ar mes pacios nesugadinome tos skydliaukes su dietomis svoriui mazinti?
Visviena linkiu visoms mums geros sveikatos ir grazaus seksualaus kuno,nesvarbu kiek mums metu?
Gerai jeigu tas celiulitas vos vos matytusi. Bet jei pamatytumet mano situacija, kitaip kalbetumet. Esu jauna, man tik 22 metai, visas gyvenimas pries akis, o kojos baisesnes uz kai buna nutukusios moterys. Zinoma, gal ir atsiras vaikinas kuris mane myles tokia, kokia esu, nes dazniausiai vaikinai i tokius dalykus neitin kreipia demesio, bet noriu but grazi pati sau, ne kitiem. Ne del kitu ivertinimo. Elementariausiais pavyzdys: vasara, karsta, negaliu detis sortu, nes kojos baisios. Kitom nusispjauti, o as negaliu, kai neestetiskai akis bado celiulitas. Turiu rengtis kelnes, arba ilgas sukneles. Tada prakaituoju ziauriai. Bet cia jau ne i tema tikriausiai. Tokios tos mano ir bedos
O jei rasiau ne i tema, tai atsiprasau, tiesiog pagalvojau, gal cia tiroksinas kaltas, papasakojau apie savo padeti