QUOTE(sandraireland @ 2012 03 20, 23:00)
O jus man pasakykit,esu airijoje mano seimos gydyt pasake is kraujoi tyrimu kad mazas hormonu kiekis prirase tiroksino ir sako gerk ilgai 75g,taigi as nieko nejauciau pries tai,pradejus ji gert man labai negera budavo,krutine skauda,sirdi,nera isvis energijos,as pries tai turejau persileidima,tai sakau gal man organizmas nusilpo ir rode tas kraujo tyrimas sumazejusius hormonus,ka manot?tai,kai man negera buvo,pati susimazinau doze iki50 g,sake kraujo tyrimas dabar geras,ka daryt as nenoriu visa gyvenima to tiroksino gert,jei as ji nutraukciau ir ziureciau kas bus,kaip manot?

Gal turite tyrimus, parasykite, kokie ten duomenys surasyti. Kiek zinau, iskart 75mg skirti kaip ir daugoka, organizmas turi buti pratinamas pamazu. O del sasaju su sio hormono pokyciu po persileidimo - negali buti jokiu, cia ne lytinis hormonas, nedarykite savo prielaidu. O del nori nenori - cia jau ne mums rinktis. Reiketu dziaugtis, kad gydytojai laiku nustate jo trukuma, kol savijauta dar nera suprastejusi (nors persileidimas galejo buti del per mazo hormono kiekio). Patariu pagal galimybes pakartotinai pasikonsultuoti su gydytoju, kad smulkiau paaiskintu, kas cia per susirgimas, kaip keisti gyvenimo rezima. Nusiteikite, kad tiroksinas visam gyvenimui.