Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(BRASKYTTT @ 2012 03 18, 19:44)
gal kas atsakytu smile.gif

Tai as tiek gerdama, tiek negerdama gerai jauciausi, nelabai ka turiu pasakyt.
Atsakyti
as net neatismneu po kiek laiko pasijutau geriau...

merginos, kurios pamenat kad bandau nauja vaistu derinuka, kaip manot po kiek laiko pradesiu jausti pokycius? o gal gali buti, kad ju ne nebus?
Atsakyti
O jus man pasakykit,esu airijoje mano seimos gydyt pasake is kraujoi tyrimu kad mazas hormonu kiekis prirase tiroksino ir sako gerk ilgai 75g,taigi as nieko nejauciau pries tai,pradejus ji gert man labai negera budavo,krutine skauda,sirdi,nera isvis energijos,as pries tai turejau persileidima,tai sakau gal man organizmas nusilpo ir rode tas kraujo tyrimas sumazejusius hormonus,ka manot?tai,kai man negera buvo,pati susimazinau doze iki50 g,sake kraujo tyrimas dabar geras,ka daryt as nenoriu visa gyvenima to tiroksino gert,jei as ji nutraukciau ir ziureciau kas bus,kaip manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2012 03 18, 19:44)
gal kas atsakytu smile.gif

Tiksliai pamenu, po 6 savaiciu!
Atsakyti
QUOTE(sandraireland @ 2012 03 20, 23:00)
O jus man pasakykit,esu airijoje mano seimos gydyt pasake is kraujoi tyrimu kad mazas hormonu kiekis prirase tiroksino ir sako gerk ilgai  75g,taigi as nieko nejauciau pries tai,pradejus ji gert man labai negera budavo,krutine skauda,sirdi,nera isvis energijos,as pries tai turejau persileidima,tai sakau gal man organizmas nusilpo ir rode tas kraujo tyrimas sumazejusius hormonus,ka manot?tai,kai man negera buvo,pati susimazinau doze iki50 g,sake kraujo tyrimas dabar geras,ka daryt as nenoriu visa gyvenima to tiroksino gert,jei as ji nutraukciau ir ziureciau kas bus,kaip manot? 4u.gif

Gal turite tyrimus, parasykite, kokie ten duomenys surasyti. Kiek zinau, iskart 75mg skirti kaip ir daugoka, organizmas turi buti pratinamas pamazu. O del sasaju su sio hormono pokyciu po persileidimo - negali buti jokiu, cia ne lytinis hormonas, nedarykite savo prielaidu. O del nori nenori - cia jau ne mums rinktis. Reiketu dziaugtis, kad gydytojai laiku nustate jo trukuma, kol savijauta dar nera suprastejusi (nors persileidimas galejo buti del per mazo hormono kiekio). Patariu pagal galimybes pakartotinai pasikonsultuoti su gydytoju, kad smulkiau paaiskintu, kas cia per susirgimas, kaip keisti gyvenimo rezima. Nusiteikite, kad tiroksinas visam gyvenimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 21 kovo 2012 - 07:57
kaip siryt sunku laukti 45 min kad galeciau valgyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mystic Sahara @ 2012 03 21, 01:49)
Tiksliai pamenu, po 6 savaiciu!

o koks buvo pagerejimas. apibudinkite. nes man jau kokie 7 menesiai ir man tik blogiau. nieko geriau nera
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 21, 10:45)
kaip siryt sunku laukti 45 min kad galeciau valgyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kodel jau cia taip Lucero nusistacius, kad tik po 45 min gali valgyti??? g.gif as tai kai pusryciu nevalgau, tai man bedos ner biggrin.gif ., nors jau reiktu pratintis pusrycius valgyti
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2012 03 21, 11:41)
o kodel jau cia taip Lucero nusistacius, kad tik po 45 min gali valgyti??? g.gif as tai kai pusryciu nevalgau, tai man bedos ner  biggrin.gif ., nors jau reiktu pratintis pusrycius valgyti

nu siaip reiktu valanda, bet as dar patrumpinau iki 45 min biggrin.gif bet jau pastarus metus pusvalandi vos istempiu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Buvau pas Levingeri. pridaviau tyrimus nemokamai, laukiu po Velyku skambinsiu smile.gif Uzdaviau kelis klausimus, tai stebino, kad visi gyd. kitaip tvirtina del jodo- vieni sake, kad kenksminga su autoimuniniu tiroiditu, kiti- kad ne. Papildu kaip supratau, vartoti nereikia, o imuniteta stiprinantys,- tik pablogintu situacija, nes kai antikuniu per daug, kam versti ju dar daugiau gamintis...
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 21, 12:46)
nu siaip reiktu valanda, bet as dar patrumpinau iki 45 min biggrin.gif  bet jau pastarus metus pusvalandi vos istempiu blush2.gif  blush2.gif

man gyd pasake gerk 20 min pries valgi.
o sakykit jei mano hormonai normoj tik atpo didelis ir geriu tiroksina,ar man irgi kazkas turi jaustis,pasikeist?
Atsakyti
QUOTE(AninaNina @ 2012 03 21, 15:11)
Buvau pas Levingeri. pridaviau tyrimus nemokamai, laukiu po Velyku skambinsiu smile.gif Uzdaviau kelis klausimus, tai stebino, kad visi gyd. kitaip tvirtina del jodo- vieni sake, kad kenksminga su autoimuniniu tiroiditu, kiti- kad ne. Papildu kaip supratau, vartoti nereikia, o imuniteta stiprinantys,- tik pablogintu situacija, nes kai antikuniu per daug, kam versti ju dar daugiau gamintis...

Kurioj istaigoj buvot pas Levingeri? Kokia jo nuomone buvo del jodo?
Atsakyti