QUOTE(angi @ 2012 03 19, 10:49)
Norejau paklaustm, kas gaminot Snikers torta, kaip ten su zemes riesutukais elgtis? nesmulkint? smulkint pusiau ar dar smulkiau?
aš supilu į maišelį riešutus ir kočėlu pavažinėju.
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 19, 12:48)
Laba diena,
planuoju kepti tortą, kadangi nesu gyvenime to dariusi, kyla klausimų
1. Recepte rašo dėti margariną. Ar galiu jį pakeisti sviestu?
2. Šaldytas vyšnias, kaip supratau, užvirinti, kad tortas neprarūgtų?
3. Jeigu tortą valgysim šeštadienį, ar galiu biskvitus išsikept trečiadienį, o sutept ketvirtadienį? Nes penktadienį tortas jau turi iškeliauti. Nepasens?
4. Ir klausimas dėl papuošimo. Tokiai "prityrusiai" puošėjai tikriausiai geriausia trupiniais apibarstyti?
Ačiū
kepat Juodąjį mišką?
vyšnios tikrai neprarūgs. ir tortas nesurūgs. ne vasaros metas.

o puošėja gali ištirpinti šokoladą garų vonelėje ir juo apipilti tortą.