QUOTE(Jogailė @ 2012 03 19, 12:48)
Laba diena,
planuoju kepti tortą, kadangi nesu gyvenime to dariusi, kyla klausimų
1. Recepte rašo dėti margariną. Ar galiu jį pakeisti sviestu?
2. Šaldytas vyšnias, kaip supratau, užvirinti, kad tortas neprarūgtų?
3. Jeigu tortą valgysim šeštadienį, ar galiu biskvitus išsikept trečiadienį, o sutept ketvirtadienį? Nes penktadienį tortas jau turi iškeliauti. Nepasens?
4. Ir klausimas dėl papuošimo. Tokiai "prityrusiai" puošėjai tikriausiai geriausia trupiniais apibarstyti?
Ačiū
Cia gal eina kalba apie Juodaji miska?
1. Zinoma galima keist sviestu.
2. As vysnias siek tiek apverdu su cukrum.
3. Be abejo galit treciad biskvitus kept, sutept kevirtadieni. Tortas tikrai nepasens.
4. Puosti galit sokoladu tirpintu, imaisius siek tiek pienuko ir sviestuko. Sonus galima trupinukais, arba sokolado tvorele. As kazkada, kai dar buvau pradedancioji, tai sonus pacio biskvito trupiniais aplipdziau, o virsu sokoladu
Papildyta:
Sako kad skanus sis
APELSININIS