Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

Elenka koks fainas visciukas,o man toks neiseina ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galetu patarti, noreciau kepti sokoladini torta su morengais, i krema ieina kiausiniu tryniai, kuom butu galima pakeist juos ar koki kita krema pritaikyt?
Kremo sudetis:
3 kiaušinių trynių
100 g cukraus
125 ml grietinėlės 35 proc.
200 g sviesto
70 g juodojo šokolado
2 v. š. brendžio
Tortas :
http://www.patiekalu...s-su-morengais/
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 06, 23:01)
Elenka koks fainas visciukas,o man toks neiseina ax.gif

aciu Diana,gal pastebejote, kad bandziau padaryti torta, kuris musu temoje pirmam puslapyje blush2.gif blush2.gif blush2.gif na nevisai toks vistinas gavosi, bet kazkas panasaus:)
Atsakyti
Elenka, labai thumbup.gif toks iš širdies mirksiukas.gif
Atsakyti
Elenka keli pastebejimai...kazko noretusi apacioj,rutuliuku kokiu ar kazko, pati kiausinio luksta reikejo ant ko nors apvalaus uzdeti ir palikti kad isdziutu,ir butu buves tiesus apvalus kiausas,o taip pat butum galejus padaryti ji labai plonyti,kai sudziuna tai viskas labai gerai laikosi,na ir uzrasiukas dar biski galejo lygiau buti blush2.gif na bet cia tik mano pastebejimai,jeigu siekiam to 'tobulumo' rolleyes.gif bet seip sakyciau visai gerai,lygus grazus,o cipciukas irgi gerai isejo! thumbup.gif
Jeigu tai butu FB spausciau PATINKA! hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 06 balandžio 2012 - 22:36
QUOTE(dzokada @ 2012 04 06, 23:34)
Elenka keli pastebejimai...kazko noretusi apacioj,rutuliuku kokiu ar kazko, pati kiausinio luksta reikejo ant ko nors apvalaus uzdeti ir palikti kad isdziutu,ir butu buves tiesus apvalus kiausas,o taip pat butum galejus padaryti ji labai plonyti,kai sudziuna tai viskas labai gerai laikosi,na ir uzrasiukas dar biski galejo lygiau buti  blush2.gif  na bet cia tik mano pastebejimai,jeigu siekiam to 'tobulumo'  rolleyes.gif bet seip sakyciau visai gerai,lygus grazus,o cipciukas irgi gerai isejo!  thumbup.gif
Jeigu tai butu FB spausciau PATINKA! hihihi.gif

uzrasas tai tikrai nelygus, norejau perdaryt , bet vyras sake nesiparint:)
del kiausinioi,,kaip as nepagalvojau doh.gif doh.gif aciu. o apacioje rutuliuku galiu dar padaryt, tos zalios mases liko per akis, o gal geriau tu mazu geltonu ziedeliu apacioje, o gal ir pereboras bus. siaip aciu labai , kad paziurejote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 04 06, 21:51)
uzrasas tai tikrai nelygus, norejau perdaryt , bet vyras sake nesiparint:)
del kiausinioi,,kaip as nepagalvojau  doh.gif  doh.gif  aciu. o apacioje rutuliuku galiu dar padaryt, tos zalios mases liko per akis, o gal geriau tu mazu geltonu ziedeliu apacioje, o gal ir pereboras bus. siaip aciu labai , kad paziurejote smile.gif

Man vyras irgi kartais sako gal jau uztenka cackint? lotuliukas.gif Ypac jei tai savam naudojimui.
Galima ir ziedeliu,o galima ir rutuliuku,bet ko,tiesiog kazko truksta apacioje
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 04 06, 21:53)

nuostabus tavo tortukas thumbup.gif wub.gif

---------------
SOS !!!
mergaites, jej deti bananus i krema grietineles, ar reikia jos apslakstyti ko nors , kad jie nepajuodotu ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 06 balandžio 2012 - 23:33
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 06, 22:32)
nuostabus tavo tortukas thumbup.gif  wub.gif
---------------
SOS !!!
mergaites, jej deti bananus i krema grietineles, ar reikia jos apslakstyti ko nors , kad jie nepajuodotu ???

Jie kreme nepajuoduoja nes negauna oro,pajuoduoja po kiek laiko vos vos kai jau atpjauni mirksiukas.gif bent jau kiek as dariau tortu su bananais,tikrai nepajuodavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 07 balandžio 2012 - 01:08
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Elenka, labai fainas Tavo viščiukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2012 04 06, 15:51)
Mat kaip,o klausykit,kai visą masę supylėt į formą ar klojote po apačia kepimo popierių?Aš sakau,gal jo nereiktų išvis,man tai ''vargo vakarienė'' su tuo biskvitu,biskvitas iškepa ir taip sunku atplėšti nuo kepimo popieriaus  doh.gif  sakau,gal apseitu ir be jo   doh.gif
šarūne torčiukas nuostabus  wub.gif

o kokį kepimo popierių naudojate??? rudą??? aš perku tik SERLA baltą kepimo popierių, dar nebuvo nei vieno biskvito, kad gražiai neatliptų, tik reika palaukti, kol atvės 4u.gif

o įrankiai naudojami modeliavimui, tie, apie kuriuos kalbėjot, ir apačioms tortų irgi tinka kai kurie dekoruoti, labai šaunūs įrankiai, aš ir gėlių gamyboje pritaikau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 07 balandžio 2012 - 06:01
QUOTE(elenka @ 2012 04 06, 22:53)
na va , ka tik baigiau savo torta, bandysiu ikelt. ner apirmas mano bandymas su mase, bet tokio isbaigtumo pirma karta. tikiuosi , ka paaiksciousit blush2.gif  blush2.gif

na vel, nemoku idet, jau net gera viena mamyte man aiskino kaip,o as netycia jos laiskeli istriniau. nepatingekite nueikite cia
paziuret, prasau

nu koks gražus šakės bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif aš tai aikčioju, nes man iki tokio kaip iki mėnulio blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti