Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių pavasarinė trobelė

Rute pagausit rezima ir susitvarkysit. Pas mane ne laso nebuvo po cp tai pientraukiu stimuliawau kol pramuse... Tik mano mazius tinginys- papulio neime.. Bet jus dideli ismoksit smile.gif

Del atpylinejimu maze eme papuli, bet primaitinau misinuku tik lb lb lb atpylinejo... Nors man sunku po cp buvo, bet nepatikesit gal bet po valanda nesiodawau kol arsirugs... Nes jei ne- atpildawo tikrai beveik viska... Tada nemiega nes walgyt nori, o nevalgi nes miego nori.. Ojoj... smile.gif
Bet nieko atejo laikas isaugom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2012 03 16, 20:20)

Zinok, jei tik mamos piena valgo, tai gali buti, kad ir nekakoja keleta dienu. Kai pilvukas pripranta viskinti, tada mamos pieneli taip gerai isisavina, kad belieka tik sysius. Mano mergina budavo po savaite nekakojadoh.gif Svarbu stebeti vaika, paziureti pilveli, jei minkstas, vaikas ramus, patenkintas, tada kelios dienos nieko baisaus.

Aciu tau uz atsakyma 4u.gif .Jau issisprende problema-padare uz dvi dienas,bet ateiciai zinosiu,kad gali buti ir ilgiau nedares.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 15, 14:29)
Va va, sita ir as pagalvojau  biggrin.gif Ji greiciausiai neturi laiko SM sedeti ir pliurpti, bet jeigu galetu, tai jai juokas greiciausiai imtu is musu nusiskundimu apie nemiegotas naktis ir t.t.  tongue.gif Nes as puikiai pamenu kai gime mano seses dvynes man tuomet buvo jau 11 metu, tai mama vis kartodavo, kad niekaip nesupranta tu, kurios ciuciuoja po viena vaikeli ir kazko nespeja padaryti  biggrin.gif O cia trys...... rolleyes.gif

Oj mano net MB sake nu nesuprantu ko ten verkt kad nakty du net sykius pabudo, kai pas mus tai viens tai kitas... Ir non stop... biggrin.gif ir panasiai... Nors buna ir ramiu leliu bet musuabu aktyvistai...

Del pumpiu as prisiklausiau mitu, mazi v
Vieneto nu tu pirmu jums ikgam reiks, tai kaupem per akcijas.. Ir ka... Maze priaugo sworio, tokia riebesne.. Su ja ant 5 greit perejom, o broliui ilgai 4 uzteko... O kadais k pirmus baigem sakes.. Nu mazi nepatogu uzsekt, nesugeria... Zodziu is sawo praktikos pasimokiau... smile.gif da drauge 4 atweze metukams.. Mes senai i juis netilpom.. Bet sunaudojom, daznai keitem...
Tiesiog mum ikale kad jei du tai mazi ploni bus, nifiga. Mes ir auksti ir minksti... Ir rubus greit augom, o db isvis... Del to per daug prasovem prisipirke visko daug ir mazu dydziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 16 kovo 2012 - 23:23
QUOTE(Lana33 @ 2012 03 16, 21:47)
O mes Druskininkuose,poilsiaujam ax.gif

Fainai jus cia bigsmile.gif Ilgam? Sanatorijoj kokioj ar kaip?

Vilmosa,tikrai turi buti viskas labai gerai,laikykites tik su graziom, viltingom mintimis wub.gif

Liepa, as vis neprisiruosiu foto ikelt,nes gi laiko tam reikia,o as vos paskaityti speju ir ateina karalaite per klaviatura barskinti,tai ir baigiasi man kompo laikas biggrin.gif Bet pasistengsiu blush2.gif

Frige, greiciau issikapstyti is tu berimu,ale jums ir "sekasi", ne tas tai anas doh.gif Va 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2012 03 16, 23:19)
Del to per daug prasovem prisipirke visko daug ir mazu dydziu smile.gif

Tikrai geriau neprisipirkti i prieki daug drinks_cheers.gif Nes tai isauga,tai pvz. pradzioj Pampers naudojom,o paskui nuo ju eme raudonuoti uzpakalis,tai teko keisti i Huggies,tai niekada nezinai kiek sunaudosi ar vel kas netiks doh.gif Geriau jau kai rasit,kad tinka,tai imti didele pakuote-deze ir jau baigiant ja naudoti dairytis naujos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 03 16, 23:59)

Frige, greiciau issikapstyti is tu berimu,ale jums ir "sekasi", ne tas tai anas  doh.gif  Va 4u.gif

aha,"sekasi" doh.gif vienas pagyja,tada kitam kazkas prasideda doh.gif bet geri mano vaikuciai wub.gif wub.gif sunkiausia vakare,nes L tie berimai niezti,sivakar vel klyke labai,o S diegliukai kartais uzpuola,bet vistiek 22.00-23.00val kaip uzmiega,tai keliasi tik 7-8 ryto smile.gif tai duoda mamytei pailset wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige1: 17 kovo 2012 - 01:03
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 16, 18:49)
Labas Rute  bigsmile.gif  Oi mes jau laukem taves cia  mirksiukas.gif  Del maitinimo po CP, mano buvo visiskai analogiska sitaucija.Priespienio buvo tik palaizymui,

Labas,
Beta, man priespienio irgi buvo tik lasiukai, nors neturejau pientraukio negalejau pasitikrinti kiek jo is tiesu yra. Tai ligonineje liepe primaitinti misinukais bet tik 2 d., veliau maitinu tik savo pienu. Bet nusprendziau isigyti pientrauki, nes valgo kas 2 val., bet dabar ziuriu kas valanda isalksta, sakau gal nusitraukti ir dar primaitinti, nes manau kad jis pavargsta bevalgydamas ir uzmiega
Kaip manot kitos mamytes?
Papildyta:
QUOTE(frige1 @ 2012 03 17, 01:03)
aha,"sekasi" doh.gif vienas pagyja,tada kitam kazkas prasideda doh.gif bet geri mano vaikuciai wub.gif  wub.gif sunkiausia vakare,nes L tie berimai niezti,sivakar vel klyke labai,o S diegliukai kartais uzpuola,bet vistiek 22.00-23.00val kaip uzmiega,tai keliasi tik 7-8 ryto smile.gif tai duoda mamytei pailset wub.gif

oj kaip gerai Frige, as keliuosi 3-4 k per nakti, o kartais ir dazniau doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Mes vakar jau baigem mankstas poliklinikoje, nuo siol mankstinsimes nauciuose smile.gif Nors savaite dar tik pasimankstinom bet jau matau pakitumu i geraja puse smile.gif Mano M rankytes jau pastiprejo ir graziai jau islaiko save pakelus guledama ant pilvelio ir po biski jau bando mokintis ropoti kojytes graziai eina o va rankytes dar nelabai ax.gif bet nieko dar biski bandymu ir visas ouikiai pavyks thumbup.gif
Sia savaite buvo labai grazus oras tai po 3 val isbudavom gryname ore thumbup.gif
Atsakyti
Labas Rytas,

Kazkaip jau laiko visai nebelieka SM labai R demesio reikalauja,nebenori visai viena pabuti...O vakar zaidem ant lavinamojo kilimelio,nusukau akis tik 1min o atsisuku jau guli kitam kambario gale doh.gif Ir kaip ji taip nuropojo blink.gif Ir lauke visai nenorejo kazkodel buti pamiegojo 1,5val ir viskas niekaip nebeuzmidziau..Labai trina dantenikes sakau gal jau dantukai neuzilgo kalsis tiesiog ikisa kumstuka ir varo pirmyn atgal lotuliukas.gif Ziauriai juokingai atrodo ax.gif
Miegojom kaip visad puikiai 23:00 iki 8:00 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 03 17, 09:36)
oj kaip gerai Frige, as keliuosi 3-4 k per nakti, o kartais ir dazniau doh.gif

tai jus dar maziukai blush2.gif mirksiukas.gif mes irgi tokie mazi budami daznai nakti keldavomes,kazkur 3 menesiuku pradejo taip visa nakti miegoti ax.gif paaugs tavo R,irgi ilgiau miegos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2012 03 17, 09:59)
Sveikutes smile.gif

Mes vakar jau baigem mankstas poliklinikoje, nuo siol mankstinsimes nauciuose smile.gif Nors savaite dar tik pasimankstinom bet jau matau pakitumu i geraja puse smile.gif Mano M rankytes jau pastiprejo ir graziai jau islaiko save pakelus guledama ant pilvelio ir po biski jau bando mokintis ropoti kojytes graziai eina o va rankytes dar nelabai ax.gif bet nieko dar biski bandymu ir visas ouikiai pavyks thumbup.gif
Sia savaite buvo labai grazus oras tai po 3 val isbudavom gryname ore thumbup.gif

o kaip tu mazyle sodinti pradejai,kad rankytes silpnos?...as tai paimu uz rankyciu ir taip jie bando sestis tiek,kiek gali,tai tuo paciu ir rankytes mankstinasi :mirksiukas:arba ant pilvuko guldau,kad pasikeltu ant rankyciu,Ljau ilgai gali isbut ir kazkaip stebuklingai iki zaislo nukeliauja,padedu priesais toliau rolleyes.gif S biski sunkiau,jis dar galvyte biski linguoja biggrin.gif
labas rytas mamytes 4u.gif
Papildyta:
man tai kazko daznai sirdi suspaudzia,kai pagalvoju,kaip mano mazyliai be manes budavo,kai dar ligoninej gulejo verysad.gif verysad.gif kazin,ar cia as viena tokia jautruole,kaip kitos mamytes,kuriu vaikuciai buvo atskirti po gimimo? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige1: 17 kovo 2012 - 10:56
QUOTE(frige1 @ 2012 03 17, 10:59)
o kaip tu mazyle sodinti pradejai,kad rankytes silpnos?...as tai paimu uz rankyciu ir taip jie bando sestis tiek,kiek gali,tai tuo paciu ir rankytes mankstinasi :mirksiukas:arba ant pilvuko guldau,kad pasikeltu ant rankyciu,Ljau ilgai gali isbut ir kazkaip stebuklingai iki zaislo nukeliauja,padedu priesais toliau rolleyes.gif S biski sunkiau,jis dar galvyte biski linguoja biggrin.gif
labas rytas mamytes 4u.gif

Jinai jegos turi kabintis i mane, tik turejo persilpna rankyciu tonusa kad save keltu gulint ant pilvuko, apsivertus dazniausiai rankas istiesdavo i sonus, o dabar jau islaiko save ant ranku thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytelis! 4u.gif

QUOTE(Rute @ 2012 03 16, 04:42)
sveikos mamytės 
jungiuosi į jūsų būrelį.  4u.gif

Labas, Ruciuke! Taip smagu cia Tave matyti! Labai jau laukem mirksiukas.gif

As vistiek manau, kad butu geriau nusitraukinet pienuka ir duoti jo, o ne misinuko. Nusitraukt ir turet kitam maitinimui, tada duoti (.), o pienuku primaitinti. Tada ziuresi kai jau nebenores pienuko is buteliuko, bus aisku, kad privalgo is (.). Na bent jau mes taip perejom prie (.). Duodant misinuka, krutys supranta, kad tiek kiek mazius istraukia, tiek jam ir uztenka, todel gamina maiziau pienuko, todel neprisizaisk su misinuku, geriau jau trauk pienuka 4u.gif

Sekmes! Jums tikrai pavyks!!! thumbup.gif

QUOTE(vilmosa:) @ 2012 03 16, 09:52)
sveikos mamytes as kaip ir i nestumo skyreli nedrasai atejau tai dar ateinu pas jus nedrasiai bet su stabilumu, o gimimo istorija parasiau nestukiu skyreli...

Vilmosa, pamenu kai rasei, kad vaikiukas mazai juda, o paskui dingai is SM, tai toks neramumas buvo ir is tikruju buvo del ko doh.gif Vargsiukai verysad.gif Gerai, kad dabar jau stabilizavosi padetis ir tikekimes, kad viskas eis tik geryn! thumbup.gif Laikykites, mielieji! Tavo stipruolis iveiks visus sunkumus, o mamytei su teveliu linkiu stiprybes! Jus - saunuoliai! wub.gif

QUOTE(irute1984 @ 2012 03 16, 23:59)
Sveikutes smile.gif

Mes vakar jau baigem mankstas poliklinikoje, nuo siol mankstinsimes nauciuose. Nors savaite dar tik pasimankstinom bet jau matau pakitumu i geraja puse. Mano M rankytes jau pastiprejo ir graziai jau islaiko save pakelus guledama ant pilvelio ir po biski jau bando mokintis ropoti kojytes graziai eina o va rankytes dar nelabai ax.gif bet nieko dar biski bandymu ir visas ouikiai pavyks

Saunuoliukes mergaites! drinks_cheers.gif thumbup.gif

Mes siandien pas broli vaziuosim, terasos sezona atidaryt. Tikiuosi, kad miegos mazoji, nes toks baisus dalykas tas miegas, toks priesas, kad as su baltu pavydu skaitau visas zinutes, kur mergaites raso, jog ju vaikiukai puikiai miega- pavalgo ir miega doh.gif Musiske pamiega pavalgius ant kruties, o kai jau reikia ant rimto eit miegot, tai prasideda koncertai. As ir ant ranku supuoju, ir vezimely supu, lopsiniu radijo lopsines moku atmintinai. Siandien MB uzsupo ant ranku, nes as jau su E kartu verk pradejau unsure.gif O pamiega max 1,5val., tai l.tikiuosi, kad lauke daugiau pamiegos ax.gif Valgyt pradejo kas 2-2,5val. Sianakt jau ir nakti keles 3-ia ir 5-a valgyt. na tikiuos, kad tai svorio prides, nors sveriau pries pora dienu, tai kokius 400g. gal per 2sav ir priaugo ax.gif

Nu va pasibedavojau blush2.gif

Grazios visosm dieneles! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 17 kovo 2012 - 11:21
Labas mamukai, man ir nebėra laiko visai SM... Mačiau naujos mamytės prisijungė, labai sveikinu jas!

Vilmosa, stiprybės tau ir TB, tikiu, kad blogiausia jau praeity 4u.gif

Gajut, ne zuikis siūtas ne mano, čia tetukas lauktuvių iš komandiiruotės parvežė ax.gif

Vakar peržiūrėjau albumėlius ir pasigedau Baltijos albumo, kodėl išsitrynė? Įtariu pa ten kažkokio konflikto dėl miegojimo kartu ar atskitrai su mažyliu, o be reikalo. O šiaip man atrodo nesąžininga žinoti prisijungimus prie mūsų mažylių, o pačiai nesirodyt rolleyes.gif
Atsakyti