Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių pavasarinė trobelė

QUOTE(Beta1 @ 2012 03 19, 17:56)
Va va, uztat as ir sakau, kad labiausiai savo mama myliu per telefona  biggrin.gif  nes irgi vaika per daug nesioju, jam BUTINAI reikia duot parekt, kodel neduodu arbatos jam ir vandens, kodel suvystau nakti, taigi jam reikia laisves ir daug erdves ir taip be pabaigos  doh.gif Bet as stengiuosi kiek tai imanoma ziureti i visa sita su sypsena.Idomu ar ir as tokia busiu viena diena ?  biggrin.gif

kaip keista maniske kazkaip viska priesingai sako lotuliukas.gif (.) turi ir maitini, myluoti reikia ir kuo daugiau, o del vystymo tai abi liepe vystyt ramesni vaikai buna tai su pirma gavosi ir tikrai greiciau uzmigdavo o sita jei suvystydavau tai dar garsiau rekdavo lotuliukas.gif

zinai o del tos dienos tai cia klausimas dabar vienam atrodo o po to kitaip. ir bus kaip visada lotuliukas.gif
Atsakyti
Lana33,Reginiuk,dekui uz patarimus del akytes.Pasinaudojau abiejais ir siandien viskas ok.Net akmuo nuo sirdies nukrito,nes vakar tai labai negraziai atrode.Siandien zvirblio akytes abi dideles ir svarios smile.gif
Siandien ryte buvom iregistruoti,turim gimimo liudijima,pirma dokumenta :)Mazos sventes,ale kiek dziaugsmo mamai hihihi.gif
Kas dar naujo?Miegam puikiai,nes kartu tongue.gif ,tai problemeles kaip ir baigesi ir turiu auksini vaika smile.gif Dar siryt sugebejau i duris isimuryt,uzsigavau desini (.),tai labai tikiuosi pienuko gamybos neitakos...Sestadieni buvom pas liet gyd,tai profilaktiskai rekomendavo D vit gerti,o siaip viskas ok,sveria 4400 gr.Prieaugis nuo 3770 per 8 dienas :ax:Tai va tiek naujo pas mus,einu skaityt ka jus priraset smile.gif

Beje,Beta,norejau paklaust-tavo sunaus pilietybe IRL,tai jei reikalai su kokiais dokais ar pasu,visada reikia i ambasada vaziuot ar ne?Galvoju,jei netycia subludysiu imti UK pasa pirma,ar nebus per daug reikalu grizus visam i LT?
Imciau UK vien tik del vaiko ateities,na gal kazkada laisviau jam durys atsidarines turint uk pasa.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 19, 20:17)
Beje,Beta,norejau paklaust-tavo sunaus pilietybe IRL,tai jei reikalai su kokiais dokais ar pasu,visada reikia i ambasada vaziuot ar ne?Galvoju,jei netycia subludysiu imti UK pasa pirma,ar nebus per daug reikalu grizus visam i LT?
Imciau UK vien tik del vaiko ateities,na gal kazkada laisviau jam durys atsidarines turint uk pasa.... g.gif

Dabar kaip tik siom dienom keiciu vaikui pasa, nes baigesi galiojimas ir turiu pasakyti, kad reikalu daug.I ambasada as nesikreipiu, nes vaiko tevas yra IRL pilietis, tai toji seimos puse visa biurokratija uzsiima.Man tereikia tik parasus sudeti, bet ir tai reikalu kruva ten, nes reikia patvirtinimu visur, tai nezinau net ar dabar praeis sitas visas.Tavo atveju kas karta atnuajinant pasa reiketu paciai fiziskai keliauti i UK, nebent ambasada galetu kazkokia iseiti pasiulyt, nezinau net.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 19, 20:17)
Kas dar naujo?Miegam puikiai,nes kartu tongue.gif ,tai problemeles kaip ir baigesi ir turiu auksini vaika smile.gif

wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 19, 12:31)
O mes tai jau natra naktis kaip ismiegam iki 6 val ryto, atsigule miegoti apie 23 val. 23:30.Ryte pakiurksejo truputi, uzkando ir vel deda sapneli.Ir dabar toliau sau miega.Nieko nebereikia, nei rekt nei valgyt.Kazin cia nieko tokio ?

Auksinis vaikas,juk tiek miega thumbup.gif Duok vaikui pamiegoti, atsikels gerai isalkes ir valgys kaip tikras vyras mirksiukas.gif

QUOTE(liepa7 @ 2012 03 19, 13:49)
*Mes po TA  ax.gif  +400g /3 cm.
**O as tai minti audziu su Jumis visomis pasidaryti meeta vasara kur Trakuose gal.. ant zolytes ( kad visoms butu patogu atvaziuot)  reginiukas.uk zada parskrist, gal TPK.  na, zodziu kurios nores...

*Sauniai thumbup.gif
**Tikrai idomu butu gyvai susedus pasiplepeti drinks_cheers.gif

QUOTE(2Lviename @ 2012 03 19, 13:55)
bulve pati neskaniausia vaikui darzove - aisku, cia kaip kuriam ...

Oi,pas mus tai bulve su sviestuku pati skaniausia darzove biggrin.gif Aisku,gal cia tas sviestukas skaniausia "darzove" biggrin.gif

QUOTE(Caramelle* @ 2012 03 19, 15:50)
Dar ir pas gydytoja spejom. Patikrino mazosios dermatita. Jau ten visai beveik nieko neliko. Truputi dar yra, bet baika palygint su tuo, kaip buvo. 

Va,kaip gerai bigsmile.gif

QUOTE(Rute @ 2012 03 19, 16:38)
zodziu, abi pasidziaugem besijuokdamos kad gerai jog kartu negyvenam.
trečiadieni turetu kita mociute atvaziuot, tikiuosi ji 'stebesis' tyliai ir bent nepriekaištaus. 

Jau tos mociutes... Gerai,kad vizitai ne kasdien biggrin.gif Smagu,kad pienuko jau gausiai smile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 03 19, 16:56)
*Va va, uztat as ir sakau, kad labiausiai savo mama myliu per telefona
**Idomu ar ir as tokia busiu viena diena ?  biggrin.gif

* lotuliukas.gif
**Va va ir man toks klausimas kartais kyla doh.gif

QUOTE(bum @ 2012 03 19, 17:05)
Nesiojau savo maziuka migdydama ir galvojau - ale ir prisitaiko tas mamos organizmas, jau kokie 7 kg o visiskai nesijaucia svorio

Palauk,dar ir 12kg nesiosi ir nelabai jausi biggrin.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 19, 19:17)
*Siandien ryte buvom iregistruoti,turim gimimo liudijima,pirma dokumenta .Mazos sventes,ale kiek dziaugsmo mamai.
**Kas dar naujo?Miegam puikiai,nes kartu ,tai problemeles kaip ir baigesi ir turiu auksini vaika

* Svarbus ivykis thumbup.gif Pamenu,kai G gavo dokumenta,tai vis ziurejau ir negalejau patiketi,kad toks zmogutis yra, tokiu vardu ir dar mano vaikas biggrin.gif
** Va,kaip mamos reikia Joriukui wub.gif
Atsakyti
Dar nieko nepaskaičiau apie jus mamytės, bet noriu savo šiandienos vakaru pasidžiaugti. Ogi pirmą kartą man nutiko, kad dukrytė nakčiai užmigo be (.) ir dar savo lovytėj blink.gif blink.gif blink.gif bigsmile.gif

Iš pradžių kaip visada pasiurbė (.), po to staiga atsitraukė užsisuko ir tyliai sako: "Nenoriu papo" blink.gif , aš prisiglaudžiau iš nugaros. Kiek pagulėjus pasiprašė į lovytę (kas būna labai retai,a rba ten paguli tik kelias min.)
aš užleidau kompaktą lopšinių, kurias dabar klausom vakarais, ... ir girdžiu nurimo vaikiukas. Pažiūriu - miega ant šoniuko atsigulus.

Nu čia man iš fantastikos srities.... nesakau, akd čia staiga ims ir nebenorės (.), bet jau prasideda simptomai, kurie parodo, kad mano dukrytė suaugo tiek, kad po truputį pradėsim atsisveikinti su pienuku.

kaip ir sakiau - galvoju balandžio mėn. arba gegužės pradž. nutraukti. Bet gal nebus taip skausminga kaip maniau. Gal ji kiek įmanoma ramiau atsisveikins su šiuo maloniu ir nuostabiai nepakartojamu mūsų gyvenimo periodu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 20 kovo 2012 - 00:54
QUOTE(Lietuva @ 2012 03 20, 00:53)
Dar nieko nepaskaičiau apie jus mamytės, bet noriu savo šiandienos vakaru pasidžiaugti. Ogi pirmą kartą man nutiko, kad dukrytė nakčiai užmigo be (.) ir dar savo lovytėj  blink.gif  blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif

Iš pradžių kaip visada pasiurbė (.), po to staiga atsitraukė užsisuko ir tyliai sako: "Nenoriu papo"  blink.gif , aš prisiglaudžiau iš nugaros. Kiek pagulėjus pasiprašė į lovytę (kas būna labai retai,a rba ten paguli tik kelias min.)
aš užleidau kompaktą lopšinių, kurias dabar klausom vakarais, ... ir girdžiu nurimo vaikiukas. Pažiūriu - miega ant šoniuko atsigulus.

Nu čia man iš fantastikos srities.... nesakau, akd čia staiga ims ir nebenorės (.), bet jau prasideda simptomai, kurie parodo, kad mano dukrytė suaugo tiek, kad po truputį pradėsim atsisveikinti su pienuku.

kaip ir sakiau - galvoju balandžio mėn. arba gegužės pradž. nutraukti. Bet gal nebus taip skausminga kaip maniau. Gal ji kiek įmanoma ramiau atsisveikins su šiuo maloniu ir nuostabiai nepakartojamu mūsų gyvenimo periodu  wub.gif

Cia tikrai geras bigsmile.gif Kokia jau didele visgi tavo dukriuke wub.gif Gal ir gerai,kad pati atsisakys,tai tau maziau sirdi skaudes,kad jau nori nutraukti smile.gif Baigiasi vienas nuostabus periodas ir prasideda naujas ne maziau nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 19, 09:06)
thumbup.gif aš pagalvoju kartais, kad kai orai atšils tai pas mane būtų galima meet'ą padaryt su leliukais, tik, kad pas mane žiauriai prastas susisiekimas miesto atžvilgiu 

Aha mes kaip tik nesenai su Liepa persnekejom kad butu smagu kartu Trakuose susitikt ir dar jau su savo maziukais stebukliukais!
QUOTE(liepa7 @ 2012 03 19, 11:49)
Mes po TA    +400g /3 cm. jau rekomenduoja ragaut bulve sumaisyta su pienuku, morka, moliuga..  na, eisiu dometis tuo primaitinimu..

Su puikia TA mergytes Oi kaip smagu darzovytes pradesit! O as vakar nupirkau slyvu ir melyniu tyreles tai daviau paragauti po puse saukstelio tai oho kaip skaniai suraite smile.gif Bet po 2dienu nekakojimo net visa nugara apsikakino lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 03 19, 14:35)

Mes vis dar tesiam miegojimo maratona  Atmerkiam tik viena aki, kad duotu kas pavalgyt ir vel ant soniuko.Jauciu, kad paskui atsiimsiu uz sita tinginystes diena  tongue.gif

Mes nuo 3sav miegodavom nakti po 6val,jeigu vaikas miega tikrai nereikia kelti,juk vaikui reikia saldaus miegelio mirksiukas.gif

QUOTE(Rute @ 2012 03 19, 14:38)

šiandien apturėjom 'pozityvo' dieną. mama buvo anūkėlio aplankyt.

Kaip gerai kad mano mama auksinis zmogus,niekada neaiskina ir nereguliuoja tik pasako kartais kad mano laikais buvo kiataip viskas,bet laikai keiciasi Bet Va Uosviene doh.gif ...kaip gerai kad tolokai gyvena apie 60km tai atvaziuoja 1-1,5men savaitei..bet jau po 2dienu laukiu kad greiciau namo vaziuotu lotuliukas.gif
QUOTE(frige1 @ 2012 03 19, 15:36)
o mano uosviene tai kaip tik,tik nesioja ir nesioja,o as neleidziu blush2.gif tik sukrizena lovytej,tai ji ir puola tuoj,erzina mane....gi kartais vaikutis pro miegus suverkia ir toliau miega,o ji tuoj griebia,tai issibudina ir dar labiau susierzina...aisku,stengiuosi ir panesiot,ir pamyluot,bet nelaikau pastoviai ant ranku,kad ir kaip noreciau,nes demesio reikia dviems leliukams ax.gif  wub.gif  wub.gif

Va va ir mano uosviene taip pat,erzina iki negalejimo!
QUOTE(Lietuva @ 2012 03 19, 22:53)
Dar nieko nepaskaičiau apie jus mamytės, bet noriu savo šiandienos vakaru pasidžiaugti. Ogi pirmą kartą man nutiko, kad dukrytė nakčiai užmigo be (.) ir dar savo lovytėj  blink.gif  bigsmile.gif

Saunuole mazyte! Sveikinam 4u.gif

Labas mamytes,

Nebeturiu kada uzbegti,uosvis atskrido vakar tai iki sekmadienio sveciuosis smile.gif Pirma karta anukele pamate ax.gif
Atsakyti
Lietuva, matyt tikrai nebus taip skaudu kaip atrodė bigsmile.gif Įsivaizduoju tavo džiaugsmą kai užmigo be (.) ir dar SAVO lovelėje biggrin.gif

Gajut, smagu, kad albumėly pasirodei, tikiuos nebeatsiras piktų mamų su bjauriais komentarais schmoll.gif Nežinau kas ten tiksliai anksšiau buvo, bet buvo labai negražu iš jos pusės.

Rute, na tikrai tos močiutės irnesakyk.gif Bet tu neimk į galvą, man atrodo čia daugumai su tokiom močiutėm tenka pakovot rolleyes.gif Mano ir " ar ne per daug priaugo, o ar ne per mažai", kodėl arbatėlių neduodu", ar pieno pakanka ir t.t

O neseniai išvis buvo - paskambino viena močiutė ir klausia ar pieno užtenka, ar nedingo, sako tokiu metu jau paprastai DINGINĖJA pienas doh.gif Mat kai mus augino tikriausiai iki tokio max laiko ir teišmaitindavo pienuku... Galvoja dabar tas pats doh.gif

Mes iš gydytojos - kaip ir jaučiau - per 2 savaites priaugo pakankamai thumbup.gif +300gr. +1,5cm. bigsmile.gif Nereikia primaitinėti thumbup.gif Tad pradėsim košytes ragaut tik nuo 5,5mėnesiuko. Dabar balandžio pradžioj kai eisim į TA tai paims kraujuką dar. Jau gydytoja antrą kartą pastebi, kad mano mažylė labai judri. Neišguli ji ant to stalo ramiai nei sekundės - duodasi verčiasi visaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 20, 09:46)
Mes iš gydytojos - kaip ir jaučiau - per 2 savaites priaugo pakankamai  thumbup.gif  +300gr. +1,5cm.  bigsmile.gif  Nereikia primaitinėti  thumbup.gif  Tad pradėsim košytes ragaut tik nuo 5,5mėnesiuko. Dabar balandžio pradžioj kai eisim į TA tai paims kraujuką dar. Jau gydytoja antrą kartą pastebi, kad mano mažylė labai judri. Neišguli ji ant to stalo ramiai nei sekundės - duodasi verčiasi visaip  biggrin.gif

Labas rytas smile.gif

Nu va, kokios smagios naujienos thumbup.gif ..dar palauksit ir primaitinesit kada reikia, nes dasideda DAR VIENAS DARBAS..viena bulve verdi biggrin.gif, o puodu plovimo, blenderiai, sieteliai - as kartais isplaunu viska kai ji jau miegot eina, nes nebebuna kada biggrin.gif....

Vakar nuotaikoj vaikas buvo, vakare kiek veiksmo, kiek dukimo, ismoko liezuvi rodyt..tik juokias ir kisa..jeigu dar MB iskisa - laimes pilnos kelnes lotuliukas.gif ..Ir pietu tik dvi valandas pamiegojus buvo..Nueinu i balkona 14val - ka tu, akytes stacios, o miegojo nuo 12val..apie koki uzmigima kalbet???? biggrin.gif...tai po to dar pora kartu migo kas pusvalandi..tai skaau gal pavargus buvo, tai nakti neblogai miegojo..4val tik pabudo, biski paverke, pazyze(gal pilvuka biskiuka pute) ir po to iki 7val dar ismiegojo smile.gif..Tada susotvarkem ir nuo 8val va iki 9.30 smile.gif..jauciames pailseje smile.gif..Snd grazus bent jau rytas..gal i lauka bandysim eiti smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
mano dukrytei jau kelinta diena yra tokie kaip pavieniai spuogeliai,matosi gelsvos virsuneles unsure.gif gal zinot kuri,kas per spuogai? blink.gif blink.gif ir plikos be pirstinyciu neimanoma palikti arba kai pampi keiciu prasau vyro,kad rankas laikytu doh.gif doh.gif tik pajaucia,kad plikos kojytes ir drasko sau keliukus doh.gif doh.gif doh.gif ir labai labai skaudziai gnaibosi biggrin.gif biggrin.gif kai maitinu tai sugriebia mano ranka ir taip skaudziai sugnaibo doh.gif nagus daznai karpau,bet vistiek jauciasi labai,kad braizosi ir gnaibo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 20, 06:46)
Mes iš gydytojos - kaip ir jaučiau - per 2 savaites priaugo pakankamai  thumbup.gif  +300gr. +1,5cm.  bigsmile.gif  Nereikia primaitinėti  thumbup.gif  Tad pradėsim košytes ragaut tik nuo 5,5mėnesiuko. Dabar balandžio pradžioj kai eisim į TA tai paims kraujuką dar. Jau gydytoja antrą kartą pastebi, kad mano mažylė labai judri. Neišguli ji ant to stalo ramiai nei sekundės - duodasi verčiasi visaip  biggrin.gif

Niu va kokios naujienos! thumbup.gif mergyte auga kaip ant mieliu mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti