Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių pavasarinė trobelė

Vilmosa,kaip smagu,kad tavo mazyliui jau geriau,daug sveikatytes jam,o tau stiprybes mamyte 4u.gif 4u.gif zinau,kaip jautiesi palikdama maziuka ligoninej,nes ir paciai sunku budavo,dar dabar pagalvojus skauda...bet ateis laikas ir vaziuosit i namucius kartu mirksiukas.gif wub.gif
labas mamytes 4u.gif
mano mazyliai 5 ryto kelesi valgyt doh.gif biggrin.gif jau seniai taip bebuvo...o dukrytes uzpakaliukas tai iki zaizdu nusitryne verysad.gif nebezinau ne ka tepti doh.gif laikau dabar be pampio,tokia nerami paliko,skauda jai labai verysad.gif
o siandien musu ypatingoji diena ax.gif lygiai pries metus parsiveziau dvi blastukes savo pilvuke wub.gif wub.gif net malonus siurpas nueina per kuna,kai pagalvoju,vargu,ar tikejau,kad turesiu kudikeli,o dar kad du,tai net nedrysau svajot blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 03 21, 10:02)
Nieko, sugris pasilakscius ta atmintis  biggrin.gif
O kaip pati laikaisi--kaip nuotaikos? unsure.gif
ka maziulis jau moka?  ax.gif

Malonu, kad teiraujies blush2.gif wub.gif

Mazulis su kiekviena diena vis daugiau sypsosi, sneka kazka savo kalba, galvyte jau beveik pats lako, zodziu kiekviena diena dziugina mus su tata vis labiau biggrin.gif wub.gif

O as jau tikrai geriau, matyt dar pms'as dare savo, o dabar, kai praejo menesines, tai toks ispudis, kad tik ju ir reikejo, kad viskas atsistatytu i savo vietas doh.gif

O kaip tavo grazuole laikosi? mirksiukas.gif

Vilmosa, saunuolis tavo vaikinukas, kad taip sparciai stipreja thumbup.gif Viskas bus gerai ir ne kitaip thumbup.gif Prisiminiau, kai mano mazulis gulejo reanimacijoj, bet man nebuvo kazkaip labai baisu ten lankytis, nes pasitikejau gydytojais, zinojau, kad jis patikimose rankose, o labiausiai tikejau juo, nes jis laaabai stiprus berniukas wub.gif Kiek teko skaityt, su tokiom igimtom patologijom, kaip pas mano suneliai, vaikuciai dazniausiai pilvukuose neisgyvena, o jis isgyveno, reiskias labai jau kabinosi i gyvenima wub.gif Ir vat dabar laikau ta stipruoli ant ranku, kuris dabar zirzia ir laaabai valgyt nori biggrin.gif Neitiketina... wub.gif Kartais pagalvoju apie visus mano persileidimus, kad vis delto kazkokia kliutis buvo tiems angeliukams ateit i si pasauli, o sis vaikelis iveike kliuti, nes labai jau norejo pamatyti savo tevelius wub.gif

Papildyta:
frige, su ypatinga dienele jusu seimyna 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Del uzpakaliuko nieko patart negaliu blush2.gif As tepu Bephanten kremu, tepalas man kazkaip nelabai patinka, bet mano pupuliui kazkaip nebuna taip, kad iki zaizdu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 21 kovo 2012 - 11:18
QUOTE(liepa7 @ 2012 03 21, 10:56)
ar jau valgymas vien is (.) (.) pasiektas?  mirksiukas.gif

kur tau doh.gif is vieno piena nusitraukiu, o kita vis duodu pabandymui.Tai issirekia, issitasko, issispjaudo, tada laimingas isgeria buteli unsure.gif Per daug darbo, matyt, o ir kantrybes kaip pas mama biggrin.gif Nu bet ir nerikdysiu vaiko schmoll.gif Jeigu nori tokiu budu gauti MP, bus taip.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 21, 11:37)
kur tau  doh.gif  is vieno piena nusitraukiu, o kita vis duodu pabandymui.Tai issirekia, issitasko, issispjaudo, tada laimingas isgeria buteli  unsure.gif Per daug darbo, matyt, o ir kantrybes kaip pas mama  biggrin.gif  Nu bet ir nerikdysiu vaiko  schmoll.gif  Jeigu nori tokiu budu gauti MP, bus taip.

nu tai faktas, kad iš buteliuko lengviau. 4u.gif
aš kai ligoninėj pradėjau primaitint savo karalaitį mišinuku iš buteliuko, nebenorėjo apie krūtis net pagalvoti. verkėm abu: jis, nes alkanas, aš, nes krūties nebenorėjo imti, o juk to priešpienio ten ir taip ne marios buvo. apgaudinėjimo būdu sugrąžinom žindymą ir iškart pakeitėm buteliuką, ačiū Adrijai, ji išgelbėjo mūsų žindymą, nes vaizdelis piešėsi liūdnas.
čia vadinasi patikėjau vaikų gydytoja, kad dėl kelių primaitinimų iš buteliuko tikrai kūdikis ims krūtį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 03 21, 14:34)
nu tai faktas, kad iš buteliuko lengviau.  4u.gif
aš kai ligoninėj pradėjau primaitint savo karalaitį mišinuku iš buteliuko, nebenorėjo apie krūtis net pagalvoti. verkėm abu: jis, nes alkanas, aš, nes krūties nebenorėjo imti, o juk to priešpienio ten ir taip ne marios buvo. apgaudinėjimo būdu sugrąžinom žindymą ir iškart pakeitėm buteliuką, ačiū Adrijai, ji išgelbėjo mūsų žindymą, nes vaizdelis piešėsi liūdnas.
čia vadinasi patikėjau vaikų gydytoja, kad dėl kelių primaitinimų iš buteliuko tikrai kūdikis ims krūtį  doh.gif

tuo klausimu visi vaikai skirtingi...mes nuo gimimo S duodam buteliuka, nes neeme kruties - nutraukinejau ir daviau...O dbr is buteliuko valgom viena arba du kartus per para ( nakciai visada, kad normaliai pavalgytu ir kartais po pietu miego, o kartais ir krutis gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 03 21, 13:34)
nu tai faktas, kad iš buteliuko lengviau.  4u.gif

Rute, mano stebukliuka 2d. ligonineje misiniu primaitino, kad ir keik kovojau, kaip bijojau kad nebenores kruties, bet viskas ok, valgo tik is krutines, buteliuko nepripazista smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2012 03 21, 10:01)

aciu merginukes uz grazius zodzius ir palinkejimus

smagu, Vilmosa, kad sveikatyte sunelio vis gereja, taip ir toliau smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 19, 19:17)

Keberiokst, sveikinimai su menesiuku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
laba diena mamytes 4u.gif

atkeliauju pagaliau pas jus ax.gif
galejau cia atkeliauti anksciau ,bet buvau pripratus prie ano skyrelio,sunku pereiti i kita ir kazkaip sunku patiketi ,kad pagaliau as mama blush2.gif
kaip gera ,kad sitas skyrelis yra laimes ir dziaugsmu skyrelis,o ne bedu, isgyvenimu ir nelaimiu,kurios mane ir viskas lydedavo iki susitikus su musu maziukais stebukliukais
iskart noriu jums pasibedavoti ir gal kuri gales man patarti ka darau ne taip. sad.gif
o beda yra ta,kad negaliu,neiseina nusitraukti pieno sad.gif
nesuprantu kas yra,nes pieno tai tikrai daug yra,nes bega jis istisai man,reikia nesiot iklotus ir mazylis net kartais pasprinksta,o reikia nusitraukti ir istiraukia tik kokia 10 ml,nesuprantu:(
taip noriu kartais pati nueiti i parde maisto,bent taip prasiblaskyti,ot pramoga,ane? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 21 kovo 2012 - 16:13
QUOTE(vilte-kns @ 2012 03 21, 17:08)
laba diena mamytes 4u.gif

atkeliauju pagaliau pas jus  ax.gif
galejau cia atkeliauti anksciau ,bet buvau pripratus prie ano skyrelio,sunku pereiti i kita ir kazkaip sunku patiketi ,kad pagaliau as mama  blush2.gif
kaip gera ,kad sitas skyrelis yra laimes ir dziaugsmu skyrelis,o ne bedu, isgyvenimu  ir nelaimiu,kurios mane ir viskas lydedavo iki susitikus su musu  maziukais stebukliukais
iskart noriu jums pasibedavoti ir gal kuri gales man patarti ka darau ne taip. sad.gif
o beda yra ta,kad negaliu,neiseina nusitraukti pieno sad.gif
nesuprantu kas yra,nes pieno tai tikrai daug yra,nes bega jis istisai man,reikia nesiot iklotus ir mazylis net kartais pasprinksta,o reikia nusitraukti ir istiraukia tik kokia 10 ml,nesuprantu:(
taip noriu kartais pati nueiti i parde maisto,bent taip prasiblaskyti,ot pramoga,ane? biggrin.gif

O su kuo tu bandai ta piena nutraukt ? Rankom ar pientraukiu ? Jeigu pientraukiu, tai koks tas pientraukis ? g.gif Gal vakuumo nepagauna.As su Medelos pientraukiu nusitraukineju, tai eina ciurkslem pienas biggrin.gif
Atsakyti
Siai temutei kopiant jau i 42 psl pradedu ruosti nauja tai jei yra norinciu i saraseli pirmame psl rasykite man i az, taip pat yra albumelis norincioms pasirodyti ir susipazinti su stebukliukais!!!!
Atsakyti
Vilte kns,patikrink ar visos dalys tvarkingai sudetos ir ar po guminem dalim nera oro sankaupu.Man pirma kart taip buvo,netrauke-uzteko nusausinti ir gerai nuspausti ora ir viskas susitvarke.Galu gale gal ilgiau reikia patraukti?

dekui visoms uz sveikinimus J ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

prasausi i Jusu skyreli 4u.gif 2012.03.14 gime dukryte Dite wub.gif istorija prisizadu parasyti veliau 4u.gif

Pienelio turiu labai daug, buvau nusigandus, kai pritvinko krutys, kad susidarys guzai, bet pries kiekviena maitinima pradejau apsilieti karstu vandeniu ir siek tiek rankom nutraukti...maziukei taip lengviau kruti paimti...siandien mums lygiai savaitele, tai dukryte labai graziai pati valgo wub.gif o pirmas tris dienas buvo visko, skaudejo speneliai, nemokejau paduoti, o ji paimti kruties...tik kol kas maitinu atsigulus, kitaip dar nepasitikiu savimi blush2.gif zodziu, mokomes 4u.gif

Kaip kovinukes laikosi? idomu, kaip sekasi tvarkytis su leliukais 4u.gif
Atsakyti
avent pientraukiu traukiu, visos days sudetos gerai,traukia jis,bet pienas nebega sad.gif

atsiuskit man prisijungimus i albumeli,aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 21 kovo 2012 - 17:04