Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 09, 01:10)
Fainutis tortukas wub.gif  bet tu ir netingi tokio mazo svorio kepti tortukus mirksiukas.gif

aciu.labai retas atvejis tokie mini tortukai smile.gif
Atsakyti
Mano naktinukas Rafaelo apie 2 kg
user posted image
Papuošimas nukopijuotas nuo Erikiuxxx blush2.gif
Pirmą kartą dengiau,nes tai vis maišus darydavau,lygumo nereikėdavo.Manau kad plonai iškočiavau masę,nes lyg nori šonai persimatyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 09 kovo 2012 - 08:51
saulės zuikuti, labai labai, ir dianos labai labai.. kaip man gražu tos mažos širdutės.. laukiu nesulaukiu, kada jas gausiu.. bigsmile.gif
Atsakyti
mergaites, o del pastiliazo kasnors atrasys, ar ignoruosit mane ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 03 08, 22:54)
nu ir kas čia per žvengimai  biggrin.gif , tik pagyriau , kad labai dailios puokštės tai dar tamsta ir lliežuvį parodei  vietoj to , kad padėkotum  smile.gif
aš kepu , bet ne vaikam o vaikiškus , labai mielai jums iškepčiau  smile.gif  gyvenu Papievių kaime , tikriausiai jums tiks , nes nepaminėjot iš kokio miesto esat , jei sudominau prašau į až , tiesa kilogramo kaina nu apie 70 lt , tikiuos malonaus bendradarbiavimo  biggrin.gif

nu nemandagi aš ...nemandagi...... blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Meduvė @ 2012 03 09, 10:14)
mergaites, o del pastiliazo kasnors atrasys, ar ignoruosit mane ax.gif ?

dauguma manau deda dirbtiny medų y pastilaža...gal ne visos susidurę su gliukoze,todėl nerašo......

zuikutifantastiškai mielas torčiukas
diana,kad ir plonai iškočiotas pastilažas,bet nelygumų nesimato...taip ,kad viskas labai šaunu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 09 kovo 2012 - 10:20
QUOTE(Meduvė @ 2012 03 08, 21:51)
Visu jusu labai grazus torciukai.
Turiu klausima del pastiliazo: turbut gliukoze skysta pilate?

nemačiau klausimo, dabar pažiūrėjau. taip, pila skystą. aš tokios neturiu, tai nepilu nieko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 03 08, 23:54)

aš kepu , bet ne vaikam o vaikiškus , labai mielai jums iškepčiau  smile.gif  gyvenu Papievių kaime , tikriausiai jums tiks , nes nepaminėjot iš kokio miesto esat , jei sudominau prašau į až , tiesa kilogramo kaina nu apie 70 lt , tikiuos malonaus bendradarbiavimo  biggrin.gif

o aš nelabai supratau prie ko čia tokia ironija.. žmogus paklausė ir tiek.. na, neparašė miesto... g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2012 03 08, 17:26)

labai labai gražūs tortukai.. lygus, dailūs, šiaip Jūs kaip visad, savam stiliuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 08, 23:43)
Snikeriukas,dengtas pastilazu.1400gr

o jau mielyyyyyybė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 03 09, 01:59)
tikrai vienos normos pilnai užtenka , man netgi ir lieka  smile.gif

Dekui, einu mixuot 4u.gif
Atsakyti
o, simisimi84, kaip jus darote? ar ne su pastiliazu dirbate?
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2012 03 09, 12:49)
o, simisimi84, kaip jus darote? ar ne su pastiliazu dirbate?

su pastilažu. lipdau figūrėles su lipdymo, o dengiu su dengiamuoju. į dengiamąjį gliukozė net neįeina, o į lipdymo nededu nieko: gliukozės neturiu, o vietoj jos medaus nededu. man nepatinka medaus suteikiama spalva. be medaus man balčiau būna smile.gif

Atsakyti
aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

noriu ir aš pabandyti puošti tortukus, iki šiol dariau paprastai pudra, pabarstukai, kokoso drožlėsir pan. ką radau parduotuvėj.

Labai noriu išbandyti masę, nuo ko reikėtų pradėti, ką įsigyti. Aš trupučiuką susipažinau su priemonėm, norėčiau kad mane pataisytumėt be ko galima apseiti arba pakeisti kitu.

Noriu išbandyti masės uždėjimą ir kažkokių detalių prilipdymą.

Tam reikia:
1. Masės, maistinių dažų (galima pirkti arba pasidaryti). Kaip žinoti kiek masės tortui daryti, kokio storio kočioti, kokio dydžio kočioti kad užtektų. Kaip paruošti tortą masės uždėjimui, jis turi būt ne tik lygus bet visas turbūt apteptas kremu gausiai?
ar reikia būtinai torto pagrindo (padėklo) artinka tortinės.
2. volelio kočioti, gal tinka ir buitinis košėlas?
3. modeliavimo įrankiai, lazdelės.
4. formelės, gėlytės, širdytės, drugeliai ir t.t.
5. teptukas (ar tinka bet koks)
6. maistiniai klijai detalėm prilipdyti arba pudra su vandeniu, gerai supratau?
7. lygintuvas masei kai uždedi, ar geriau lygus ar su kampu? Ar dydis svarbu? geriau mažesnis ar didesnis?

nežinau kam reikia tokių įrankiai

Atsakyti