Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

Naudojau kelis Kerastase šampūnus.

mano plaukai - šiek tiek žemiau pečių, ploni, sausi galiukai, ties šaknim kartais riebaluojasi.

Kadangi mačiau klausimą apie Volumactive, tai pasakysiu, kad man labai patiko. Tiesa, naudoju neilgai, tai čia pirminis efektas. Dbr ketinu įsigyti putas, žiūrėsim, kaip su jom dar bus. Plaukus palieka purius,
Taip pat naudojau Bain satin 1 - patiko. nors tinka susiems plaukam pagal aprašymą, tačiau ir maniškiam patiko, toeki švelnūs ir šviesesni po jo atrodo, ypač jei kartu iš tos pačios serijos kondicionierių imu.

Bain divalent naudojau - laaabai patiko, nuimdavo nuo šaknų riebumą.

Dėl skalsumo - esu tos nuomonės, kad užtenka labai ilgam, daug ilgiau nei kitų priemonių, vos lašiuką imu ir dukart plaunu ir naudoju... Na, sunku pasakyt, nes kelias priemones vienu metu naudoju, bet tikrai ilgai.
Atsakyti
Išbandžiaus Kerastase Nutri-thermique kaukyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_elena_ @ 2012 10 01, 08:56)
Išbandžiaus Kerastase Nutri-thermique kaukyte thumbup.gif

kuria tiksliau?as turiu masquintens storiems plaukams,bet man nelabai patinka. gal todėl, kad mano plaukai nėra šiuo metu sausi, o ji skirta sausiems plaukams...todėl nematau jokio poveikio.isvis kaip išsirinkti kaukę,jeigu plaukai nėra pažeisti ir nesausi?visos kaukės skirtos plaukų atstatymui drėkinimui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 01 spalio 2012 - 08:10
QUOTE(style18 @ 2012 10 01, 10:08)
kuria tiksliau?as turiu masquintens storiems plaukams,bet man nelabai patinka. gal todėl, kad mano plaukai nėra šiuo metu sausi, o ji skirta sausiems plaukams...todėl nematau jokio poveikio.isvis kaip išsirinkti kaukę,jeigu plaukai nėra pažeisti ir nesausi?visos kaukės skirtos plaukų atstatymui drėkinimui g.gif

Masquitens ir as naudojau, butent Nutrithermique. Mano pastebejimu ji stipresne mano sausam plaukui smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau KE Reflection Miroir šampūną ir kaukę. Visiškas niekalas, tikrai nevertas nei tų pinigų, nei pagyrimų. Iš pradžių nesupratau, kas mano plaukams atsitiko, kažkokie sulipę, galai pasišiaušę. Kol "dašilo", kad su šiuo šampūnu pradėjau plauti. Išplovus su Nivea geriau stovi. Mano kirpėja taip jį gyrė. Fu.
Atsakyti
Gal patartumėt kokį aliejuką įsigyti, plaukai sausi, pučiasi, norisi galiukus palepinti. Ir kur pigiau rasti Klaipėdoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroxy @ 2012 10 13, 19:33)
Gal patartumėt kokį aliejuką įsigyti, plaukai sausi, pučiasi, norisi galiukus palepinti. Ir kur pigiau rasti Klaipėdoje? smile.gif

Dėl aliejuko patarti negaliu, nes nanaudojau, bet Kerastese priemonių siūlau nepirkti Klaipėdoj ir apskritai LT, nes sumokėsite 40-50 Lt brangiau. Geriau siųskitės iš feelunique.com, lookfantastic.com. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

katik isigijau keleta priemoniu is Nutritive linijos. Ir susiduriau su problemele... ant kaukes bei kapsuliu nera parasyta kiek laiko priemones reikia laikyti ant plauku. Sios priemones koncentruotos, todel bijau perlaikyti. Gal kas galite patarti?
Atsakyti
Kokia nuomone apie zale linija?labiau domin sampunai...
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri naudojate Kerastase priemones nuo karscio? Gal galit ka nors pakomentuoti ar pasiulyti ka pirkt? Ieskau geros priemones nuo karscio, bet nelabai isivaizduoju ka pasirinkt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 18, 15:22)
Sveikos,
Gal kuri naudojate Kerastase priemones nuo karscio? Gal galit ka nors pakomentuoti ar pasiulyti ka pirkt? Ieskau geros priemones nuo karscio, bet nelabai isivaizduoju ka pasirinkt.  doh.gif

as naudoju nectar thermique. jau antra kartą perku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 18 spalio 2012 - 16:31
QUOTE(style18 @ 2012 10 18, 16:30)
as naudoju nectar thermique. jau antra kartą perku

O kur galima isigyti? Ar reikia siustis ar yra Lietuvoje ? 4u.gif
Atsakyti