Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

QUOTE(kumiko @ 2012 08 22, 12:07)
na asmeniskai man ultime puikus,geriausias aliejukas koki esu turejusi wub.gif anu nenaudojau,kad ultime daug tirstesnis riebesnis,na ir sudetis skiriasi.

jei d4l riebumo,tai gal reikėtų lyginti su oleo relax eliksyru, ne serumu,jis riebesnis.
Atsakyti
naudoju aliejuka Kerastase,tai galiu labai pagirti.uzsisakiau sampuna,purskiama balzama ir lasjona.Laukiu prekiu.Isbandysiu.
Atsakyti
QUOTE(SimonaV @ 2012 08 24, 15:57)
naudoju aliejuka Kerastase,tai galiu labai pagirti.uzsisakiau sampuna,purskiama balzama ir lasjona.Laukiu prekiu.Isbandysiu.

LABAI INFORMATYVU doh.gif lyg kerastase viena aliejuka teturi.....
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2012 08 24, 23:52)
LABAI INFORMATYVU  doh.gif lyg kerastase viena aliejuka teturi.....

Ner ka informuot kolkas kol dar nieko nenaudojo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardumas @ 2012 08 25, 01:09)
Ner ka informuot kolkas kol dar nieko nenaudojo doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu kaip ne. Aliejuką
Atsakyti
As ivairias Kerastase priemones naudoju apie desimtmeti. Mano tiek pat metu sruoginamiems plaukams idealiai tinka. Siaip kol kas man geriausias balintiems plaukams Chroma riche sampunas, kauke ir aliejus Elixir Ultime. Jis toks riebesnis, tik kvapas man jo nelabai. Siaip ne daug blogesnis ir chroma riche aliejukas, spindesio gal net daugiau duoda uz ultime,tik tekstura lengvesne.

Taip pat patiko purskiamas aqua oleum, giliai pamaitina plauka. Si produkta stengiuosi naudot tada, kai nereikia kazkur eiti, nes net per daug plauka suglotnina, bet jau po vieno plovimo gerai buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 25 rugpjūčio 2012 - 13:03
QUOTE(Gardumas @ 2012 08 24, 23:09)
Ner ka informuot kolkas kol dar nieko nenaudojo doh.gif  doh.gif  doh.gif

kam tada is viso rasyt cia,i naujausiu pirkiniu tema doh.gif
Atsakyti
Ar naudojot Kerastase Stimuliste seruma nuo plauku slinkimo? ar geras jis? labai ieskau geros priemones, nes siaubingai slenka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2012 08 27, 22:17)
Ar naudojot Kerastase Stimuliste seruma nuo plauku slinkimo? ar geras jis? labai ieskau geros priemones, nes siaubingai slenka.  unsure.gif

As naudojau, bet man visai nepasiteisino sad.gif gaila pinigu i bala ismestu :/ dabar geriu vitaminus men laiko ir atrodo maziau slenka.. gal visdelto pirma reikia "taisyt'' plaukus is vidaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(godsister @ 2012 08 27, 21:19)
As naudojau, bet man visai nepasiteisino sad.gif gaila pinigu i bala ismestu :/ dabar geriu vitaminus men laiko ir atrodo maziau slenka.. gal visdelto pirma reikia "taisyt'' plaukus is vidaus smile.gif

tai va ir bijau pirkti, jei netiks doh.gif kokius vitaminus geri?
Atsakyti
Gal esate bandžiusios Kérastase Lait Vital arba Lait Vital Proteine ? cia kondicionieriai kaip suprantu? ar tiktu riebiems nuo saknu plaukams, sausiems galams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 04 rugsėjo 2012 - 19:09
QUOTE(jurate26 @ 2012 08 24, 23:52)
LABAI INFORMATYVU  doh.gif lyg kerastase viena aliejuka teturi.....

kolkas tik aliejuka,nes viskas labai nepigu,o dabar jau ir sampuna turiu,lasijona ir plauku laka kerastase.
neskubu pirkti,nes turiu labai daug kitokiu priemoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 05 rugsėjo 2012 - 20:41