Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

QUOTE(Feline @ 2012 11 06, 16:42)
http://www.lookfanta...tised.list?fd=a  turi jie produktu sviesintiems plaukams  smile.gif
kazkada senai esu turejus sampuna ir kauke, tai patiko, efektas jautesi ir priemones buvo gana stiprios

Bet cia labiau dazytiems plaukams, kad padeti islaikyti spalva kuo ilgiau... g.gif Va sitas pvz, kazkas panasaus i kondicionieriu: http://www.lookfanta...l/10547406.html
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 11 06, 20:57)
Bet cia labiau dazytiems plaukams, kad padeti islaikyti spalva kuo ilgiau...  g.gif  Va sitas pvz, kazkas panasaus i kondicionieriu: http://www.lookfanta...l/10547406.html

raso ir Highlighted (sviesintiems) smile.gif
Papildyta:

tik kondicionieriaus toje linijoje nera , tas cleansing balm, tai kazkoks hibridas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 06 lapkričio 2012 - 21:55
QUOTE(style18 @ 2012 11 05, 23:52)
gal galite palyginti Kerastase Nutritive Oleo-Relax serum su elixir ultime? turiu elixir ultime, bet namatau išvis jokio poveikio...plaukai ploni, nepaklusnūs, galai pasipūtę ir susivėlę...

turiu irgi sita, o poveikio jokio ypatingo , tas pats ar avon koki naudociau ,ar sita ,o kaina vos ne desimtguba doh.gif (gal ne tiek, bet daug kart brangesne)
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 11 06, 21:54)
raso ir Highlighted (sviesintiems)  smile.gif
Papildyta:

tik kondicionieriaus toje linijoje nera , tas cleansing balm, tai kazkoks hibridas

Zodziu, ieskosiu kitko... ax.gif
Atsakyti
KERASTASE LAIT VITAL kondicionierius tinka ploniems, nedažytiems su sausais galais plaukams? turiu apsaugą nuo karščio nectar termique, neapsunkina plaukų, galvoju, kad kondiecionierius irgi turėtų tikti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 29 lapkričio 2012 - 09:51
QUOTE(Feline @ 2012 11 06, 22:54)
raso ir Highlighted (sviesintiems)  smile.gif
Papildyta:

Man atrodo yra kondicionierius is sios linijos tik nenuplaunamas g.gif
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2012 11 29, 10:41)
KERASTASE LAIT VITAL kondicionierius tinka ploniems, nedažytiems su sausais galais plaukams? turiu apsaugą nuo karščio nectar termique, neapsunkina plaukų, galvoju, kad kondiecionierius irgi turėtų tikti g.gif

Kaip tik siuo metu naudoju si kondicionieriu ir sampuna tos pacios linijos, labai viskas faina, tikrai neapsunkina plauko thumbup.gif Puikiai padrekina, suminkstina plauka thumbup.gif
P.s. mano plaukai sviesinti, todel linke sauseti smile.gif Si porele puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 11 29, 15:11)
Man atrodo yra kondicionierius is sios linijos tik nenuplaunamas  g.gif
Papildyta:

Kaip tik siuo metu naudoju si kondicionieriu ir sampuna tos pacios linijos, labai viskas faina, tikrai neapsunkina plauko  thumbup.gif Puikiai padrekina, suminkstina plauka  thumbup.gif
P.s. mano plaukai sviesinti, todel linke sauseti  smile.gif Si porele puikiai tinka  thumbup.gif

kaip manot nedažytu neapsunkintu? jusu stori ar ploni plaukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 29 lapkričio 2012 - 14:17
QUOTE(style18 @ 2012 11 29, 14:59)
kokie jusu plaukai?

sausi ir labai atgaivina juos šis pienelis
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 11 29, 15:16)
kaip manot nedažytu neapsunkintu? jusu stori ar ploni plaukai?

Manau tikrai neapsunkins mirksiukas.gif Mano nera poni, sakciau vidutiniski bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o Cristalste linijos nebandet? Uzsisakiau sampuna.. Pagal apibudinima atrodo turetu but nieko..
Atsakyti
Kirpėjos paskatinta nusipirkau šitą kaukę
user posted image

ir porą kartų išbandžiau jau.. Nelikau visai sužavėta, sunkiai pasiskirsto, daug produkto reikia naudoti (nors plaukai ir trumpi), išskalavus jie atrodo šiurkštūs ir susivėlę, reikia būtinai dar naudoti kondicienieriaus (ko po kitokių kaukių niekad nereikėdavo), išsidžiovinus plaukai apsinkę, šiurkštūs ir greit susiriebaluoja... Visiškai nepatenkino lūkesčių, o kirpėja sakė, kad per porą mėnesių naudojimo turėtų atgaivinti nusilpusius plaukus...
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 12 15, 17:41)
Merginos, o Cristalste linijos nebandet? Uzsisakiau sampuna.. Pagal apibudinima atrodo turetu but nieko..

Turiu sampuna (kuris skaidrus), labai fainas, gerai isplauna plaukus, jie nesivelia ir tiesus. zodziu patiko. 4u.gif
Atsakyti