QUOTE(EXTRAA @ 2012 12 19, 15:58)
Ampuliu oranziniu turejau 20, niekaip nesinaudoju vis. Bet man ju poveikis nezinau net
Kai tik panaudoji, tai ta diena jau niekur nenoreciau eiti, lieka pernelyg silkiniai, slidus ir tokie suploti plaukai. O po kito plovimo ar sekancio vis tiek dedu aliejuko ar kazko kito. Kaip mano kirpeja sako, kad pamaitina plauka 6 plovimams, esa, nieko tada daugiau nereikia, tik sampuno, man tai nepasitvirtino. Gal po pirmo antro plovimo dar ir galima nieko nedet, bet ne 6 plovimus.
Man irgi 6 plovimų neišlaiko tikrai, aš naudoju jas labiau kaip kaukę
QUOTE(Vilmitele @ 2012 12 19, 16:00)
Sveikos merginos,
Liutuke, ar galėtumėte pakomentuoti, kaip naudojamos šios ampulės? Vis varvinu į jas akis ir kol kas neperku, nes nežinau, kaip teisingai naudoti
Liutuke, ar galėtumėte pakomentuoti, kaip naudojamos šios ampulės? Vis varvinu į jas akis ir kol kas neperku, nes nežinau, kaip teisingai naudoti
Labai paprastai, tiesiog išplaunam šampūnu, tuomet specialiu purkštuku užpurškiam produktą ant plaukų ir palaikom, paskui nuplaunam, skaičiau kitos merginos laiko per naktį, bet manau šis variantas labiau tiktų toms, kurių plaukai labai sausi