Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

QUOTE(Tresor @ 2013 01 25, 19:59)
Gal kurios esate isbandziusios sios aliejukus?
user posted image

Isigijau zaliaji seruma ir esu labai patenkinta pirkiniu. Plaukus padaro svelnius, nesuriebina, neleidzia veltis, glotnumo plaukui nesuteikia. Tepsiuosi po kiekvieno plovimo ir ivertinsiu gydomasias savybes smile.gif
Atsakyti
turiu klausima del aliejuko. naudoju ta violetini, labai nustebino neigiama prasme, kad sudety yra alkoholio blink.gif kam jis?? kiek as zinau, tai alkoholis sausina oda, speju, kad ir plauka taip pat g.gif teko girdeti, kad originalus kerastase elixir ultime nepalyginamai geresnis, nei tie visi spalvotieji- ar jo sudety yra alkoholio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 05 26, 20:40)
turiu klausima del aliejuko. naudoju ta violetini, labai nustebino neigiama prasme, kad sudety yra alkoholio  blink.gif kam jis?? kiek as zinau, tai alkoholis sausina oda, speju, kad ir plauka taip pat  g.gif teko girdeti, kad originalus kerastase elixir ultime nepalyginamai geresnis, nei tie visi spalvotieji- ar jo sudety yra alkoholio?  g.gif

Na, šio sudėtyje irgi yra alkoholio g.gif Šiuo metu renkuosi aliejuką, bet esu visai pasimetusi doh.gif
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimų apie naujas priemones, pakeliančias plaukus nuo šaknų?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 07 29, 09:32)
Gal kas turi atsiliepimų apie naujas priemones, pakeliančias plaukus nuo šaknų?

Girdejau labai geru atsiliepimu,taciau is trumpaplaukiu. idomu butu isgirsti kaip veikia ant ilgu plauku,kadangi ant savu,kurie gerokai zemiau liemeneles uzsegimo,kiek bandziau root lifteriu tiek poveikio nemaciau...
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2013 07 29, 18:17)
Girdejau labai geru atsiliepimu,taciau is trumpaplaukiu. idomu butu isgirsti kaip veikia ant ilgu plauku,kadangi ant savu,kurie gerokai zemiau liemeneles uzsegimo,kiek bandziau root lifteriu tiek poveikio nemaciau...

bandžiau lift vertige, bet kažko stebuklingo nepastebėjau g.gif Mano plaukai irgi ilgi ir stori. Va, draugė, trumpesniais plaukais minėjo, kad jai tikrai pakelia nuo šaknų thumbup.gif Konsistencija labai įdomi, kaip želė. Įtrinus šaknis ir jų nedžiovinant džiovintuvu (bandžiau ir taip), ji sukietėja ir lieka "sukibę" plaukai g.gif Planavau pirkti, bet plaukų stengiuosi nefenuoti, tad pirkinys atkrito 4u.gif
Atsakyti
šiuo metu naudojomas KERASTASE priemonės:
user posted image
Iš kairės į dešinę
1)Bain Chroma Active šampūnas dažytiems plaukams. Švariai išplauna, nevelia, puikiai "susigroja" su Chroma riche kauke.
2)Chroma Thermique. Prieš tai naudojau šią apsauga, kuri labai patiko, bet susigundžiau išbandyt ir rožinę. Finale, labiau sužavėjo būtent rožinė. Plaukai labai minkšti, kvepiantys, švelnūs ir žvilgantys.
3)Chroma Riche kaukė. Nuooostabi! Plaukai slysta tarp pirštų, nuostabiai švelnūs. Vienintelis minusas, kad kaukė laaabai tirštos konsistencijos ir neskalsi.
4) Šampūnas ir kondicionierius Christaliste linijos. Geri, bet įvertinimo "labai geri" neužsitarnavo. Švariai išplauna, suteikia tokio lengvumo, purumo, bet man trūksta "maitinimo" iš kondicionieriaus.
5) Initialiste serumas. Laaabai įdomus reikalas. Naudoju tik antra savaitė, tai dar reikia laiko pajusti poveikį ax.gif Šiaip, jį įtrinus ir plaukams išdžiūvus, plaukų pojūtis ties šaknimis fantastiškas. Plaukai super švelnūs, purūs, "prisotinti". Naudosiu toliau 4u.gif
6)Elixir Ultime aliejukas. Jau antras, tad nėr daugiau ką ir sakyt. Man nuostabus. Prieš tai turėjau iš tų spalvotų mėlyno miniuką, tai kažkoks nesusipratimas. LAbai skyyystas ir gryynas spiritas doh.gif
7) Bain bio-recharge šampūnas. Tikrai kartosiu. Naudoju 1-2k per mėnesį, kad išplaut visus kaukių ir kt priemonių likučius. Plaukus išplauna stebuklingai, net "girgžda" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2013 08 07, 08:41)
šiuo metu naudojomas KERASTASE priemonės:

Puiki apžvalga thumbup.gif o Bain Chroma šampūnas neapvelia plauku, nėra, kad su juo greičiau susiriebaluotu? Jei ne, tai jau susigundžiau išbandyt, nieko nesu turėjus iš Kerastese. Ir ar neatsirado pleiskanu, naudojant Kerastese? Nes kelis atsiliepimus apie tai skaičiau.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 08 07, 10:01)
Puiki apžvalga  thumbup.gif  o Bain Chroma šampūnas neapvelia plauku, nėra, kad su juo greičiau susiriebaluotu? Jei ne, tai jau susigundžiau išbandyt, nieko nesu turėjus iš Kerastese. Ir ar neatsirado pleiskanu, naudojant Kerastese? Nes kelis atsiliepimus apie tai skaičiau.

Neapvelia thumbup.gif Apskritai, man rožinė - kolkas labiausiai patinkanti linija iš bandytų 4u.gif pleiskanų tikrai neatsirado 4u.gif
Atsakyti
mano labai jautri oda, tai nuo rozinio sampuno daug pleiskanu atsirado, stiprokas man sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 07 rugpjūčio 2013 - 13:12
Turiu violeitni aliejuka, mano plaukai iki ausu, greit riebaluojas, ploni, i vakara krenta sruogom. Bijojau pirkt aliejuka, bet nenusivyliau - visai neriebalina, naudojant nuolat, atrodo tokie net nzn gera prasme sunkesni, pats plaukas darosi tvirtesnis. Tikrai patenkinta.
Is nauju purinanciu turiu K spray a porter - prisiziurejus atsiliepimu, papurskiau 4-5 kartus, isfenavau - akivaizdziai puresni plaukai thumbup.gif bet sekancia diena zenkliai riebesni nei seniau (realiai, jei niekur neinu, namie neplaunu kiekviena diena, atrodo sukrite, bet ne riebaluoti). Po to pagalvojau gal trumpesniems reikia maziau - ir vualia- 2 papurskimai mano norma - plaukai iki vakaro net po sporto islaiko puruma, net per karscius. Sekancia diena net galeciau neplaudama eiti drasiai i gatve biggrin.gif Nors perkant konsultante aiskino, kad numeris vienas toje serijoje yra putos. BUTINAI reikia jas pirkt. As kazkaip sumaistavau, kol kas nesigailiu. Dabar galvoju apie laka tos pacios serijos.
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2013 08 07, 13:12)
mano labai jautri oda, tai nuo rozinio sampuno daug pleiskanu atsirado, stiprokas man sad.gif

Ar skiedziat sampuna? Man kirpeja grieztai liepe ji skiesti delne pries tepant ant slapiu plauku. Turiu rozini Cristaliste ir zalia Bain Volumactive berods - abu patinka, jokiu salutiniu poveikiu.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2013 08 07, 21:36)
Ar skiedziat sampuna? Man kirpeja grieztai liepe ji skiesti delne pries tepant ant slapiu plauku. Turiu rozini  Cristaliste ir zalia Bain Volumactive berods - abu patinka, jokiu salutiniu poveikiu.

Neskiedziau niekad ax.gif bet visvien dabar bijosiu Kerastase sampunus pirkt blush2.gif
Atsakyti