QUOTE(Kašmyras @ 2013 10 22, 19:31)
Man tai nieko ypatingo Kerastase... Apskritai, kiek naudojau tų prabangių, brangių, išgirtų priemonių, tai ne tokios geros pasirodė kaip pačios paprasčiausios, pigiausios ir kuo natūralesnės

Jau geriau nerafinuotų aliejų prisipirkti už tą kainą. Nesu aš žali natūralistė, bet tik pasakau savo nuomonę
Nerafinuoti aliejai man ir patinka kaukems, bet kaip isplautus ir svarius plaukus vel jais teptis, tai nesuprantu. Kosmetinis aliejukas zymiai geriau susigeria, nesukrenta plaukai, o naturalaus aliejaus as nesugebedavau dozuot- arba plaukai likdavo riebaluoti, arba siurkstus, nepamaitinti. Mano nuomone, nei kosmetinis aliejukas nuzudys tuos plaukus, nei naturalus ikveps jiems gybybes.Yra zymiai rimtesniu dalyku, kurie lemia plauku grozi ir sveikata.
Turiu Kerastase Elixir Ultime aliejuka tai jis vienas is mano megstamiausiu, svelnina plauka, glotnina ir man skaniai kvepia. Pirkau, net nezinodama kokiems plaukams jis skirtas, prisiklausiau geru atsiliepimu, bet man jis tinka, mano plaukai sveiki, pirkau, kad glotnintu, nes niekada nenaudoju dziovintuvo.