Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

QUOTE(JelenaF @ 2013 10 11, 20:54)
kokia kauke galit patarti labai sausems plaukam.. jau nezinau kokiu priemoniu grebtis  doh.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jeigu plaukai labai labai pazeisti ir tankus, tada rekomenduočiau tokia kauke:
http://lithuaniabeau...thick-hair.html

jeigu plaukų mažai, jie ploni ir vidutiniškai sausi, sausi ir pažeisti, tada sita:

http://www.expertkra...air-200-ml.html
Atsakyti
QUOTE(tetuliukas @ 2013 10 11, 17:12)
o man rekomendavo sita
http://www.expertkra...gl-125-ml-.html
nes irgi labai slenka ir ploni. nusipirkau ziuresiu... rolleyes.gif

čia nuo slinkimo ? 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie tikriausiai populiariausia Kerastase produkta:
user posted image

Kvapas labai malonus, rytietiskas, geliu...pirmom dienom jauciasi labai stipriai.
Alejukas man patinka, nors jo sudetis silikonine, taciau mano plaikai megsta silikonus. Po aliejuko plaukai lehvai sukuojami, blizgus ir pamaitinti. bet tai tik kosmetinis efektas, bukles pagerejimo nepastebeta. daugiau nuotrauku, sudetis ir pilnas atsiliepimas cia:
http://lithuaniabeau...iejus-visu.html

kiti Kerastase aliejai ispudzio nepadare, violetinis vien spiritas, net aliejumi pavadinti sunku, rozinis ir zalias geri, skaniai kvepia, bet klasikinis patiko labiau, nes jis tirstesnis ir plaukus maitina geriau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 17, 10:43)
Ateinu su atsiliepimais apie tikriausiai populiariausia Kerastase produkta:
user posted image
Kvapas labai malonus, rytietiskas, geliu...pirmom dienom jauciasi labai stipriai.

is tikruju kvapas sio aliejuko labai specifinis - man asmeniskai jis yra didziausias jo minusas - labai stiprus ir pykinanciai sunkiai saldus, galetu but gaivesnis arba dar geriau bekvapis smile.gif

o poveikis neblogas, bet isties kosmetinis - tam kartui suglotnina plaukus, galiukai atrodo graziai, bet kad sumazintu skilinejima - nepastebejau.

turiu kelionine pakuote, kaip Jusu idetoj nuotraukoj, panasu, kad jo uzteks dar tikrai ilgam.

Atsakyti
Man tai nieko ypatingo Kerastase... Apskritai, kiek naudojau tų prabangių, brangių, išgirtų priemonių, tai ne tokios geros pasirodė kaip pačios paprasčiausios, pigiausios ir kuo natūralesnės smile.gif Jau geriau nerafinuotų aliejų prisipirkti už tą kainą. Nesu aš žali natūralistė, bet tik pasakau savo nuomonę smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate sias priemones ar turite atsiliepimu Kerastase NUTRITIVE ?
Uzsisakiau jas siandien

user posted image

user posted image

Esu naudojus Bain de Force pries tai (zalia linija) bet man kazko ypatingo efekto nepadare. mano plaukai balti ir ploni, bet as megstu juos glotnius ir galiukus 'dregnus', labiau pamaitintus
Atsakyti
QUOTE(macabee @ 2013 10 25, 20:11)

Esu naudojus Bain de Force pries tai (zalia linija) bet man kazko ypatingo efekto nepadare.  mano plaukai balti ir ploni, bet as megstu juos glotnius ir galiukus 'dregnus', labiau pamaitintus

dabar naudoju NUTRITIVE kauke smile.gif siaip patinka, plaukai po jos glotnus, padrekinti, gerai sukuojasi. Bet nepatinka kvapas. Galbut bus kartojama.

O NUTRITIVE sampunas man perdaug riebina plaukus - jei plaut kasdien tiktu, bet 2-3 diena plaukai jau nebe tokie purus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kašmyras @ 2013 10 22, 19:31)
Man tai nieko ypatingo Kerastase... Apskritai, kiek naudojau tų prabangių, brangių, išgirtų priemonių, tai ne tokios geros pasirodė kaip pačios paprasčiausios, pigiausios ir kuo natūralesnės  smile.gif Jau geriau nerafinuotų aliejų prisipirkti už tą kainą. Nesu aš žali natūralistė, bet tik pasakau savo nuomonę  smile.gif

Nerafinuoti aliejai man ir patinka kaukems, bet kaip isplautus ir svarius plaukus vel jais teptis, tai nesuprantu. Kosmetinis aliejukas zymiai geriau susigeria, nesukrenta plaukai, o naturalaus aliejaus as nesugebedavau dozuot- arba plaukai likdavo riebaluoti, arba siurkstus, nepamaitinti. Mano nuomone, nei kosmetinis aliejukas nuzudys tuos plaukus, nei naturalus ikveps jiems gybybes.Yra zymiai rimtesniu dalyku, kurie lemia plauku grozi ir sveikata.

Turiu Kerastase Elixir Ultime aliejuka tai jis vienas is mano megstamiausiu, svelnina plauka, glotnina ir man skaniai kvepia. Pirkau, net nezinodama kokiems plaukams jis skirtas, prisiklausiau geru atsiliepimu, bet man jis tinka, mano plaukai sveiki, pirkau, kad glotnintu, nes niekada nenaudoju dziovintuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flossy Lady: 25 spalio 2013 - 21:12
Beje as ir turiu atsiliepimu apie si zalia seruma.

As kaitalioju ji tarp maroccan oil aliejuko, nes man rodos maroccan oil labiau pamaitina, o vat kerastase zalias daugiau suteikia glotnumo ir blizgesio ir to 'greito efekto'.

Kiek zinau jis labiausiai tinkamas pazeistiems plaukams, nes kiti aliejukai man atrodo visai eiliniai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(macabee @ 2013 10 26, 15:00)
Beje as ir turiu atsiliepimu apie si zalia seruma.

As kaitalioju ji tarp maroccan oil aliejuko, nes man rodos maroccan oil labiau pamaitina, o vat kerastase zalias daugiau suteikia glotnumo ir blizgesio ir to 'greito efekto'.

Kiek zinau jis labiausiai tinkamas pazeistiems plaukams, nes kiti aliejukai man atrodo visai eiliniai

o gal zinot ar tas zalias kvepia taip pat kaip originalios formules (geltonas) Elixir Ultime? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2013 10 26, 18:20)
o gal zinot ar tas zalias kvepia taip pat kaip originalios formules (geltonas) Elixir Ultime? smile.gif

Oi ne, neuosciau, bet zalio kvapas lengvas, geliskas ir malonus.
Atsakyti
QUOTE(angara @ 2013 10 03, 17:31)
parasykit koks bus rezultatas? o siaip issiplovus galva jauciate ka nors gero plaukams?  4u.gif

Grįžau parašyti atsiliepimą.

Tikrai padėjo, plaukai taip baisiai nebeslenka, ženkliai sumažėjo slinkimas smile.gif

Tik man nepatinka, kad po plovimo tuo šampūnu labai plaukai susivelia, sunkiai iššukuodavau. Dabar truputį kondicionieriaus patepu, tai geriau.
Eisiu po mėnesio pas kirpėją, gal ką pasiūlys tam atvejui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvilė: 29 spalio 2013 - 10:15