Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

Ačiū labai, tą ir tenorėjau susižinot iki visiško apsisprendimo pirkt ar ne. ax.gif
Atsakyti
Gal kuri galit priminti kur feelunique psl reikia pasirinkti,kad gautum 10 % nuolaidele kazkuriai prekei tam tikra laika? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2014 02 09, 17:34)
Gal kuri galit priminti kur feelunique psl reikia pasirinkti,kad gautum 10 % nuolaidele kazkuriai prekei tam tikra laika? 4u.gif

ar kuri naudojat šios firmos putas šaknų pakėlimui?
Atsakyti
Kirpykloje uzdejo mano plaukams Kerastase ampule, tik gaila nepasiziurejau kokia, bet manau, kad bus "Oleo fussion" koncentratas. Plaukai silkiniai, nesivelia ir kirpeja sake, kad poveikis islieka apie 5 plovimus. Gal kas naudojate? Ziurinejau internete tai radau pigiausiai 3 vnt. uz 29 dolerius.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 16, 11:39)
Kirpykloje uzdejo mano plaukams Kerastase ampule, tik gaila nepasiziurejau kokia, bet manau, kad bus "Oleo fussion" koncentratas. Plaukai silkiniai, nesivelia ir kirpeja sake, kad poveikis islieka apie 5 plovimus. Gal kas naudojate? Ziurinejau internete tai radau pigiausiai 3 vnt. uz 29 dolerius.

As viena bandziau.. bet man uz tokius pinigus nepaliko jokio ispudingo efekto schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas suprantate rusiškai, gal bus įdomu pažiūrėti 4u.gif
Apie Kerastase
Atsakyti
AS kerastase pakeiciau Davines. Super
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 16, 08:39)
Kirpykloje uzdejo mano plaukams Kerastase ampule, tik gaila nepasiziurejau kokia, bet manau, kad bus "Oleo fussion" koncentratas.

Nusipirkau,tikejausi didesnio efekto ir kad uzteks ilgam smile.gif Per du kartus supurskiau viena ampole,nors plaukai vidutinio ilgumo ir tikrai nepurskiau bilekiek daug..Antra karta nepirkciau ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors turetu parduoti Kerastase Fondant Chroma Captive (200 ml) balzamo?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 16, 10:39)

Šios ampulės tikrai geras dalykas wub.gif

*
Tik man kiek keista skaityti kaip merginos rašo "nusipirkau vieną, pabandžiau - nepatiko, daugiau nepirksiu". Juk ampulė yra gydomoji priemonė. Ar kai jūs sergat išgėrus vieną tabletę iškart pasveikstat? Nemanau. Yra kursas kurį reikia sunaudoti, jeigu norite teigiamų pokyčių. Taip pat ir su ampulėmis. Minimaliausiai naudojamos 4 ampulės. Geriausiai dėti kas 10 dienų. Rekomenduojama sunaudoti 6, idealu jeigu turite galimybę 10.
Be to, nereikia naudoti vienodas. Pavyzdžiui pirmas dvi galima dėti žalias, po to dvi/ - tris oranžines ir pabaigai pora violetinių. Esmė ta, kad pradėti siūloma nuo žalių, nes jos skverbiasi giliausiai į plauką. Ir dar: siūlau netaupyti - 1 ampulė vienam kartui, nebent išties trumpi ar plonyčiai plaukai. Išpurškus ampulę ant plaukų (perkant turi duoti specialų aplikatorių) padalinkite plaukus nedidelėmis sruogomis ir kiekvieną kruopščiai, bet švelniai pamasažuokite. Po to apsukite šiltai ir prieš skalaujant palaikykit bent 20 min (aš visad laikau apie valandą). Tikrai rezultatai nudžiugins wub.gif
Atsakyti
Koki sampuna rekomenduotumet riebiai galvos odai? bet kad neissausintu per daug plauku galu. smile.gif
Atsakyti
Norejau pasidalinti savo patirtimi naudojant Kerastase priemones. Sampunai netiko, ilgainiui pradedavo niezeti galvos oda, atsirasdavo pleiskanu... Taigi sampuna naudoju paprasta pigu Pantene Aqua light skaidru. Balzamus Kerastase atsirinkau 2 : Fondant Chroma Captive ir Ciment Anti Usure. Pirmasis saugo dazytu plauku spalva ir pablizgina juos, o antrasis gydo. Po balzamo nusausintus ranksluosciu plaukus dar papurskiu Douglas purskiamu nenuplaunamu kodicionieriumi dazytiems plaukams. Plaukai lieka svelnus ir puikiai issisukuoja. Mano plaukai sviesinti 10.21 Loreal excelence plauku dazais.
Tiesa, mano plauku saknys riebokos, o galiukai pasauseje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GZA: 18 balandžio 2014 - 14:15