Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 23, 07:53)
Labas rytas.
Bandysiu Jokūbą paimt iš daržiuko ir eisim pas neurologę, nes yra užregistruotas.
labai reikėtų vaiką šian atgal į darželį parvest, bet nežinau kaip seksis įkalbėti  unsure.gif

Kaip tada sekėsi sugrįžti atgal į darželį po vizito pas neurologę?

Aš užsiregistravau vaiką pas neurologę po savo darbo, parvažiavau, greit nulėkiau į darželį, jį pasiėmiau ir tada nusivedžiau pas neurologę.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 23, 08:59)
Nu va, matyt mum ir bus nelengva. bet šian perlinė vonia ir masažas, tai nesinorėtų praleist. Gavom 5 papildomus, tai reiktų išnaudot.

Va, labai norėjau tavęs paklausti, kaip sekasi J tose perlinėse voniose ir kaip masažuose?
Žiūriu, kad ir mano R gavo "kvietimą" į tokias pačias atrakcijas. Jeeetus, nežinau, kas tos perlinės vonios???? MB klausia manęs, kas ten bus, o aš nežinau ką pasakyti. g.gif
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 26, 14:11)
Mes šian PPT buvom,pagyrė,kad nemažai mokam  wub.gif

Šaunu. smile.gif 4u.gif
Mums buvo paskyrę į PPT kažkurią čia dieną, lygtai balandžio 18 d., tačiau paskui persakė, kad neitume, nes nebus direktorės. Dabar užrašė kitai savaitei.
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2012 04 27, 16:52)
Kaip tada sekėsi sugrįžti atgal į darželį po vizito pas neurologę?

Aš užsiregistravau vaiką pas neurologę po savo darbo, parvažiavau, greit nulėkiau į darželį, jį pasiėmiau ir tada nusivedžiau pas neurologę.

Va, labai norėjau tavęs paklausti, kaip sekasi J tose perlinėse voniose ir kaip masažuose?
Žiūriu, kad ir mano R gavo "kvietimą" į tokias pačias atrakcijas. Jeeetus, nežinau, kas tos perlinės vonios???? MB klausia manęs, kas ten bus, o aš nežinau ką pasakyti. g.gif

Šaunu. smile.gif  4u.gif
Mums buvo paskyrę į PPT kažkurią čia dieną, lygtai balandžio 18 d., tačiau paskui persakė, kad neitume, nes nebus direktorės. Dabar užrašė kitai savaitei.

Parėjom laaabai sunkiai. Nupirkom vaikam sausainių ir tai su ašarom. Žingsnis link darželio, du atgal. Bet sutikom vaikus einančius į lauką, tai nubėgo vaišinti ant suoliuko.

Sekasi labai gerai, nes mano vaikas begalinis vandens mylėtojas. O perlinė vonia tai ale mineralizuotas vanduo ir ten "aparačiukas" pučia burbuliukus. Šiaip jie gan maloniai kutena.

Aš trečiadienį ko gero eisiu pasiimt išvadas. O tu telefonu registravaisi? Direktorė sakė, kad šiemet ji ima visus autistikus diskui.

Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 27, 17:57)
O perlinė vonia tai ale mineralizuotas vanduo ir ten "aparačiukas" pučia burbuliukus. Šiaip jie gan maloniai kutena.

O tu telefonu registravaisi?

O, kaip faina, tikiuosi, kad maniškiui irgi patiks. Jam svarbiausia, kad niekas galvos neplautų biggrin.gif , tada jis mielai žaidžia ir būna vonioje. Kaip suprantu, ten jis bus su kepuraite.

Ne, nesiregistravau visai į PPT šiais metais, darželis kažkas užregistravo. g.gif

Na va, vis tiek J kažkaip grįžo į tą darželį, po vizito pas neurologę, kad ir su papirkimais, su sausainiais, bet vis tiek gerai, ir dar draugus norėjo pavaišinti, draugiškas. thumbup.gif

Beje, o masažai jau buvo jam? Kaip sekėsi?
Aš tik bijau, kad mano mažius nesileis nurengiamas ir įkišamas į perlinę vonią, o paskui į masažus po pietų...
Aha, dar prisiminiau, fb mačiau filmuką kur J baseine, mano R pažiūrėjo jį kelis kartus, ir prašė dar kad parodyčiau, patiko jam. thumbup.gif Gal ir pats išdrįs kada į tą baseiną įlįsti.
Atsakyti
Iškenčia Jokūbas ir masažus. Mes eidavom į tą ankstyvosios korekcijos centrą ar kaip jis. Ten kur priklauso kasmet masažai, mankštos, logopedas berods iki 3m. Tai iki darželio ten atsiimdavom savo normą.

Jis bijo visko, kol nežino kas bus, kaip bus, kas po to. Tad kad ir kaip aiškinčiau, nuteikinėčiau viskas pirmus kartus būna nelabai kaip. Kol papranta, pamato dėsningumą ir pasijaučia saugus. Žino, kad po baseino, mankštos, masažo grįš į grupę...

Mum jau antrą kartą šitos procedūros. Pirmos buvo žiemos pradžioj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 27 balandžio 2012 - 18:34
Mes šiandien buvome mano mokyklos 30 metų jubiliejinėje šventėje. Susiruošėme, pakalbėjome, kad eisime į mokyklos šventę, į koncertą ir t.t. ir pan. Tik išeinam iš namų, pasukam link mokyklos...ir prasidėjo ašaros su pasikukčiojimais "neišiu į mokyką, neišiu į mokyką", tempė mane į pašalius, kad tik į tą mokyklą neitume (o ji tai šalia mūsų darželio g.gif ). Kalbu, kad į darželį neisim, ok, tinka, neisim, bet į mokyklą vis tiek nenori doh.gif Tai šiaip ne taip prisiklabinau, gal kokią valandą ašaros liejosi. Paskui prasidėjo lauke atrakcijos: balionų paleidimas į dangų, piešimas su kreidelėmis ant grindinio, dar atėjo vaikų bendraamžių ir patenkintas patenkintas tapo biggrin.gif Atėjo mano klasiokė su dviem berniukais - tai tada iš viso thumbup.gif Nebegalėjau net išvesti, nors planavau labai ilgai nebūti tongue.gif Neskaitant to verkimo ir pasivartymo nuo kėdės žemyn galva (iš nuobodulio, kai sveikinimo žodžius sakė šveitimo ministras ir Kauno meras) - dieną užskaitau teigiamai. Man pasirodė, kad vaikas šiandien žymiai daugiau kalbėjo taip sakant "į temą" ir net su vaikais susikalbėjo rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 04 27, 18:34)
Kalbu, kad į darželį neisim, ok, tinka, neisim, bet į mokyklą vis tiek nenori  doh.gif Tai šiaip ne taip prisiklabinau, gal kokią valandą ašaros liejosi.

o jei būtum apie pramogas pradėjusi kalbėti...kad šventė bus, kad bus linksma, galės žaisti g.gif gal jis nesuprato, kas toje mokykloje jo laukia ir dėl to priešinosi...aišku tu viso scenarijaus turbūt nežinojai, tad sunku kažką prižadėti...bet pagal saviškį jau pastebėjau, kad labiau veikia aiškinimai ne kur einam, o ką ten darysim...net pas gydytoją noriai eina, kai paaiškinu viską, ką ten veiksim...
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 04 27, 19:16)
o jei būtum apie pramogas pradėjusi kalbėti...kad šventė bus, kad bus linksma, galės žaisti  g.gif gal jis nesuprato, kas toje mokykloje jo laukia ir dėl to priešinosi...aišku tu viso scenarijaus turbūt nežinojai, tad sunku kažką prižadėti...bet pagal saviškį jau pastebėjau, kad labiau veikia aiškinimai ne kur einam, o ką ten darysim...net pas gydytoją noriai eina, kai paaiškinu viską, ką ten veiksim...

taigi aiškinau, kiek žinojau mirksiukas.gif kalbėjau, kad bus koncertas (o jis juk mėgsta muziką - pirmiausia tai pabrėžiau), kad bus šventė, gimtadienis, daugaiu scenarijaus nežinojau...bet vis sakiau, kad bus su mamyte, kad šiandien mes kartu, neiname į darželį, džiaugiamės gražiu oru ir t.t. ir pan.
Atsakyti
http://www.youtube.c...eature=youtu.be

ivertinkit mamytes musu pirma video blynuka ax.gif bigsmile.gif maziui labai patiko mano pusdienio darbas dabar visa vakara ziuri wub.gif o ir dainele tokia raminanti...
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 04 27, 20:30)
ivertinkit mamytes musu pirma video blynuka ax.gif  bigsmile.gif  maziui labai patiko mano pusdienio darbas dabar visa vakara ziuri wub.gif o ir dainele tokia raminanti...

Kaip gražu, tokios vaiko nuotraukos pagražintos, ir visas jo augimas matosi, šiltas labai darbelis, ir daina tokia miela, net susigraudinau...
Kaip miela vaikui turėti tokį nuotraukų filmuką apie save... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 04 27, 19:30)

ivertinkit mamytes musu pirma video blynuka ax.gif  bigsmile.gif  maziui labai patiko mano pusdienio darbas dabar visa vakara ziuri wub.gif o ir dainele tokia raminanti...

labai gražus tavo berniukas wub.gif tik aš nemėgstu tų margų rėmelių, bet čia jau skonio reikalas...o dainelę super parinkai, vienu metu mano vaikams ji irgi laaabai patiko, ištisai klausydavo ir mažasis man vis bučkius dalindavo wub.gif
Atsakyti
Aciu ax.gif wub.gif
as jau senokai norejau bet nemokejau tokiu dalyku daryti,siandien drauge parode lietuviska programele,puse dienos sedejau,bet mazasis patenkintas thumbup.gif is tiesu norim sita klipuka mociutei padovanoti 4u.gif
ir siek tiek naudos ispesti,vaikas TUK TUK dainuodamas kartot pradejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 04 27, 19:30)

Kazko pas mane Youtubas siandien kvailioja - niu nerodo jokiu video... :

Turim 1 drauga kieme- Karoliuka. Smagumelis thumbup.gif

Toliau: truputeli kartoja, niu bet KAIP ne i tema, bet vistiek esam tuo laimingi wub.gif .
Atspekit kokie tai gyvunai:
FIFAFA, ZEE, META doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Birzelio 18 vel sanatorijon leksim. Kadangi siemet tokiu metu jau nebebusiu nestuke ir vyrukas mano protingesnis, tikiu, kad bus linksmiau ir lengviau. Tik sprendziu, ka su mazute daryt.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisJa: 27 balandžio 2012 - 21:38