QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 23, 07:53)
Labas rytas.
Bandysiu Jokūbą paimt iš daržiuko ir eisim pas neurologę, nes yra užregistruotas.
labai reikėtų vaiką šian atgal į darželį parvest, bet nežinau kaip seksis įkalbėti
Bandysiu Jokūbą paimt iš daržiuko ir eisim pas neurologę, nes yra užregistruotas.
labai reikėtų vaiką šian atgal į darželį parvest, bet nežinau kaip seksis įkalbėti

Kaip tada sekėsi sugrįžti atgal į darželį po vizito pas neurologę?
Aš užsiregistravau vaiką pas neurologę po savo darbo, parvažiavau, greit nulėkiau į darželį, jį pasiėmiau ir tada nusivedžiau pas neurologę.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 23, 08:59)
Nu va, matyt mum ir bus nelengva. bet šian perlinė vonia ir masažas, tai nesinorėtų praleist. Gavom 5 papildomus, tai reiktų išnaudot.
Va, labai norėjau tavęs paklausti, kaip sekasi J tose perlinėse voniose ir kaip masažuose?
Žiūriu, kad ir mano R gavo "kvietimą" į tokias pačias atrakcijas. Jeeetus, nežinau, kas tos perlinės vonios???? MB klausia manęs, kas ten bus, o aš nežinau ką pasakyti.

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 26, 14:11)
Šaunu.

Mums buvo paskyrę į PPT kažkurią čia dieną, lygtai balandžio 18 d., tačiau paskui persakė, kad neitume, nes nebus direktorės. Dabar užrašė kitai savaitei.