QUOTE(meri-le @ 2012 04 17, 01:24)
Tikrai Tavo patarimai super
B, C sakydavau
QUOTE(auryte2 @ 2012 04 17, 17:11)
o tu korteles pati dariai? idomu is kokio miesto noreciau atsikopijuoti spalvotai. nereiktu paciai daryt
gavau as korteles is drauges, jei ka negaila, galiu pasidalinti.
vilnieciai mes
QUOTE(LisJa @ 2012 04 17, 21:03)
sutinku visom keturiom, mes irgi daug ka isbande is paminetojo saroso buvome.
arteja santariskiu gulimosi diena, kazkaip neramu...
QUOTE(m0nikut3 @ 2012 04 18, 11:41)
siulau ciauskuti.
beja, buvo susirinkimas ketvirtadieni, vyras dalyvavo, nes as gi dirbu pastoviai, tai viena tema buvo vaiku puykscio suvaldymas ar pan., mum labai aktuali tema, vede kazkokia psichologe, ir dar dirikes pranesimas, ciauskutis gavo finansavimo arti triju milijonu, tad didele tikimybe kad bus baseinas, na priestata statys, ir dar dienos centra, bet mum darzas pabrango nuo 50 lt iki 200lt., ir nesuprantu kodel, nes maistas tebenemokamas, tipo uz ugdyma...pasirase vyras lapus, nors as tai norejau dar issiaikinti kaip kas, dabar darze vaikus skiurstys ne pagal negalias ar kodus, o i dideliu poreikiu vaikus ir vidutiniu poreikiu vaikus, tai dideliu mokes kaip ir mokejo 50 lt., o vidutiniu mokes 200lt.
nors dzin tie pinigai, bet man cia kazkas nesvaru....
QUOTE(Ice @ 2012 04 19, 10:38)
aha, man tai irgi iš fantastikos srities
nebijok, tavo norai materializuosis, turiu kazkodel tokia nuojauta, gal del to kad pas mane irgi muzikantas, ar del to kad maniskis is muziku gimines, na kazkaip matosi kai vaikas nuo mazumes i muzika linkes, op pagal tavo pasakojimus, tai taviskis tikrai turintis potencialo tam/.
QUOTE(laguna11 @ 2012 04 20, 08:50)
visai netycia bibliotekoje i rankas pakliuvo sita knyga
nera tokios prekes?
QUOTE(lyrute @ 2012 04 22, 17:44)
sveikos. Kaip malonu, kad parasote, kaip dirbate su vaikais... Mano vaikiukas vis dar nekalba

turi tik kelis zodelius - cat - kate, didi - masina, papa - pakelti... jei tai galima vadinti zodziais, nes teisingai tik kate istaria ir plius jau ta zodi suvokia.
Ar pavyko (ir kaip pavyko) kuriai nors ismokyti savo vaikucius sakyti zodzius "ne" ir "taip" ir juos suvokti?
Mane labai zlugdo jo klykimas, kai jis ko nors nenori, niekaip nesuvokia, kad lengviau butu pasakyti jam ne, ir klykti nebutina. Bandau ivairias metodikas, taciau, kol kas nepavyksta jam padeti suvokti (o gal paprasciausiai dar ne laikas? ).
maniskis zino taip ir ne ka reiskia ir kada naudoti.
kai nenori ir klykia, maniskis pradzioj bent kol nekalbejo, as kalbejau uz ji.
ne per viena diena tas pasidaro
QUOTE(LisJa @ 2012 04 26, 13:01)
Na maniskis irgi mokosi gan speriai, as nesiskundziu.
kaip ir as, panasus man tavo mastymas, toks savotiskas nesusitaikymas, ir is kitos puses pesimistinis nusiteikimas, bet kuris suteikia jegu varyti toliau, reikalauti daugiau.
nezinau, mano atveju pasiteisino, siek tiek kai kur yra tu nuokrypiu nuo vadoveliniu vaiku, bet bendrai tai nesiskundziu, kartais aisku buna dienu kaip tycia. i puoda pradejo eiti nuo triju ir ne i puoda o iskart i tualeta, kuri laika sysiodavo naktim, bet po truputi po truputi. bet ko as emiausi kad jis suprastu kas yra tualetas ir ka ten daryti, tai viesai neskelbsiu.
teisingai issireiskei= kovine dvasia
QUOTE(auryte2 @ 2012 04 27, 12:21)
nu jau geriau laimingas sveikas vaikas kad ir su vaistais, nei pasimetes tarp dvieju pasauliu klykiantis vaikiukas, ar uzsidares savam pasaulyje be vaistu.
kad tik israstu, o kol kas bandau visas imanomas alternatyvas, be medikamentines intervencijos.