Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Birželinukų meet'as

QUOTE(Jogailė @ 2012 05 16, 09:22)
Jau gal išsilaikei? bigsmile.gif

ne, tevai mano tempia guma, labai abejoju, kad spesiu gaut teises iki meeto doh.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 16, 10:03)
ne, tevai mano tempia guma, labai abejoju, kad spesiu gaut teises iki meeto doh.gif

o ko cia tevai deti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 05 16, 10:34)
o ko cia tevai deti? g.gif

nenoriu as plestis ax.gif
Atsakyti
as dabar galvoju kad pas musu buvo dar viena mamyte is jonavos, kuri turejo dvi mergytes, neatsimenu jos niko, seniau dzestina buvo ar kazkas panasaus g.gif gal jos su areida galetu kartu vaziuoti, butu abiem pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(.Serena. @ 2012 05 16, 10:42)
as dabar galvoju kad pas musu buvo dar viena mamyte is jonavos, kuri turejo dvi mergytes, neatsimenu jos niko, seniau dzestina buvo ar kazkas panasaus g.gif gal jos su areida galetu kartu vaziuoti, butu abiem pigiau g.gif

Zinau apie ka kalbi. Keite savo nika i HAPPY MOM dabar vel kazkoks kitas. Bet ji berods nevaziuoja, minejo kad per aug islaidu ir be meeto si menesi. jei gerai pamenu
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 05 15, 22:32)
Nu jus duodat taigi surasykit tiksliai kur ir per kur kuri vaziuos, ir tada merginos autiku vaziuojancios pasiplanuotu  ax.gif  Kad jums beliktu tik prigriebti.... Kazkaip cia su vaziavimo klausimais atvirai nekalbama, tik apie tortus, maista ir gerimus  lotuliukas.gif  biggrin.gif

...

niu aš prisiderinti niekaip negaliu, nes man tik vienas laikas yra - 11valandą būsiu ariogaloj...tai arba ten lauksiu iki kiek reiks, arba kas nors anksčiau važiuos į meetą ir mus prigriebs biggrin.gif
dabar siūlykitės, kas galės blush2.gif 4u.gif

QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 15, 22:54)
mirksiukas.gif
kodė į priekį 3h  blink.gif atgal tik 2h? g.gif bet kiek ilgai. jaučiu čia iki Kauno 3h
  arba aš išlipu Raseiniuose, tu tęsi iki Ariogalos mirksiukas.gif ir tave kas paimtų. nes aš jau susitarusi su Saulute. jei abi važiuojam iki Ariogalos, tai reik dviejų mašinų dar laukt. jei Buziukas ima tik Pijų tai Vakarės kėdutė gal būtų

ne ne, čia važiavimas iki ariogalos, gal vienas maršrutas ilgesnis yra, tai ilgiau ir važiuoja biggrin.gif niu tuos 5km ir be kėdutės teks pavažiuoti, nes iš kur ją parausi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 16 gegužės 2012 - 10:17
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 16, 08:16)
Vakares pasoste konfiskavo Pijus, kadangi jis pasidare per storas savo kedutei ir dirzas neuzsisega doh.gif  lotuliukas.gif bet galeciau paimti Pijaus kedute senesne, gal smulkesniam vaikui pavyktu uzsegti g.gif

tai gal Ernestas smulkesnis. būtų šaunu jei pavyktų

pažiūrėjau vakar balandinukų meeto organizavimą, ten kiek dalyvaujančių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(.Serena. @ 2012 05 16, 09:42)

pasiilgai blush2.gif mums cia po kelioniu daug islaidu gavosi..labai noreciau sudalyvauti..bet jauciu kad neiseis..nors intnsyviai vyksta derybos biggrin.gif vyras tarmozina dar del litu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo areida: 16 gegužės 2012 - 10:46
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 16, 11:44)
tai gal Ernestas smulkesnis. būtų šaunu jei pavyktų

...

faktas, kad smulkesnis biggrin.gif
bet ką čia diskutuot, jei Buziukas teisių neturi lotuliukas.gif

QUOTE(areida @ 2012 05 16, 11:45)
pasiilgai blush2.gif mums cia po kelioniu daug islaidu gavosi..labai noreciau sudalyvauti..bet jauciu kad neiseis..nors intnsyviai vyksta derybos biggrin.gif vyras tarmozina dar del litu..

savo sąskaitoj nei kiek pinigėlių neliko? biggrin.gif galėtum jo neklausyti biggrin.gif MB irgi visad man dėl litų smegenis suka, bet kai noriu kur varyti, tai ir neklausau, ne tėvas jis man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 05 16, 11:45)

pasiilgau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 16, 10:49)
faktas, kad smulkesnis biggrin.gif
bet ką čia diskutuot, jei Buziukas teisių neturi lotuliukas.gif
savo sąskaitoj nei kiek pinigėlių neliko? biggrin.gif galėtum jo neklausyti biggrin.gif MB irgi visad man dėl litų smegenis suka, bet kai noriu kur varyti, tai ir neklausau, ne tėvas jis man lotuliukas.gif

biggrin.gif pas mus biudzetas bendras..mokesciams liko biggrin.gif
QUOTE(.Serena. @ 2012 05 16, 11:03)

wub.gif kaip miela
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 16, 11:16)
ne ne, čia važiavimas iki ariogalos, gal vienas maršrutas ilgesnis yra, tai ilgiau ir važiuoja biggrin.gif niu tuos 5km ir be kėdutės teks pavažiuoti, nes iš kur ją parausi ax.gif

mes dar su nikolete nesutarėm kuri čia vairuosim (bet aš galvoju, kad aš hihihi.gif ), tai tada galima ir kelis kartus iki tos ariogalos suvažinėti,čia jau manau ne problema toks atstumas mirksiukas.gif
Atsakyti