Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Birželinukų meet'as

QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 15, 08:15)
saulute, man rodos turi boružėlės kontaktus.... paskambink pasiteirauk ar važiuos meetintis smile.gif

ok
Papildyta:
paskambinau, pirmas klausimas buvo ar Ruduoke bus, labai jau noretu susipazinti lotuliukas.gif o ar ji dalyvaus nezino, siandien arba ryt paskambins ir pasakys, pasitars su vyru. o ir su darbu nezino dar ka daryt, nes visos jos koleges atostogauja, ji viena likus, dirba iki 15 val., zmoniu jau iki 12 val prisirase.
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 05 15, 09:57)
ok
Papildyta:
paskambinau, pirmas klausimas buvo ar Ruduoke bus, labai jau noretu susipazinti lotuliukas.gif o ar ji dalyvaus nezino, siandien arba ryt paskambins ir pasakys, pasitars su vyru. o ir su darbu nezino dar ka daryt, nes visos jos koleges atostogauja, ji viena likus, dirba iki 15 val., zmoniu jau iki 12 val prisirase.

bet netoli juk nuo Jurbarko iki Raseinių, ane?

pažiūrėjau apie 80 km ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 15 gegužės 2012 - 09:52
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 14, 22:21)
likčiau, o tu? gal tame kambaryje būtų?
o ten mūsų nieks neužpuls? nes namelis taip nuošaliau
o kaip kitą dieną nusitrenkti iki stoties? reik viską apgalvoti
aš dar galvojau gal savaitgalį į Palangą važiuoti ir mane paimtų Serena, o tu gal Shery paprašytum?

jau po truputį pradeda atkristi liaudis. nu tikimės kad dalyvausi.
būtų faina, kad kas priimtų.

gal ir likčiau, gal liktų kuri ir su mašina? biggrin.gif
kas ten puls bigsmile.gif
niu reiks žiūrėt, dar aš nesusiderinau, kas mane nuo raseinių paimtų ar nuo kur ten.. ax.gif

QUOTE(Atize @ 2012 05 14, 23:11)
kad isduoda laikinas tai ta tiksliai zinau, bet kaip ir kada isduoda nebepamenu....

man atrodo, kai aš išsilaukiau teises prieš 4metus lyg ir g.gif tai sakė, kad galima važinėti, tik turėti su savim kąžką (nepamenu ką lotuliukas.gif ), niu kažkoks įrodymas lyg ir lieka apie išlaikytą vairavimo egzaminą g.gif

QUOTE(saulute32 @ 2012 05 15, 09:57)
...paskambinau, pirmas klausimas buvo ar Ruduoke bus, labai jau noretu susipazinti lotuliukas.gif...

Ruduokė yr rašius, kad nedalyvaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 15 gegužės 2012 - 10:00
Merginos as vakar atsigulus pamasciau. o jei meeta perkelt i 30 ar 31 diena? Zinoma jei sodyboje tai nesudaryti problemu. Kazkaip nemanau, kad ju turetu buti.

Mes griztame
Jogailei nebebus renginio ta diena (dabar kaip suprantu del to nevaziuoja)
Juratelai jau bus masina po apziuros
Audusei, Sivei daugiau laiko pasveikti
Buziukui disesne tikimybe gaut teises, jei laikinu neisduoda.
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2012 05 15, 11:10)
Merginos as vakar atsigulus pamasciau. o jei meeta perkelt i 30 ar 31 diena? Zinoma jei sodyboje tai nesudaryti problemu. Kazkaip nemanau, kad ju turetu buti.

Mes griztame
Juratelai jau bus masina po apziuros
Audusei, Sivei daugiau laiko pasveikti
Buziukui disesne tikimybe gaut teises, jei laikinu neisduoda.

aš manau, kad neverta kilnot g.gif nes vienos negali 24, kitos negalės 30,31 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 15 gegužės 2012 - 10:14
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 15, 11:14)
aš manau, kad neverta kilnot g.gif  nes vienos negali 24, kitos negalės 30,31 ax.gif

na as tik pasiuliau. O spresti ketinanciom dalyvaut 24
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 15, 10:14)
aš manau, kad neverta kilnot g.gif  nes vienos negali 24, kitos negalės 30,31 ax.gif

lygtais buvo pasiūlyta anksčiau ši datą.
aš už 24, bet jei visos nutars, prisiderinsiu
dabar iš tų tikrai dalyvausiančių reikia paklausti kuri data labiau tiktų. bet vėl skambinti į sodybą, vėl tartis
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2012 05 15, 10:10)

Manau, kad kilnoti likus savaitei neverta, nes jau buvo balsuota dėl visoms tinkamiausios datos g.gif

Kas dėl manęs, tai aš paskutinėm gegužės dienom tikrai negalėsiu dalyvaut, nes kaip ir nuo birželio 1d. išeinu dirbt, tai reiks tvarkytis darbinius reikalus ax.gif
Atsakyti
nors ir labai noreciau,bet mums greiciausiai nepavyks sudalyvauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2012 05 15, 11:49)
nors ir labai noreciau,bet mums greiciausiai nepavyks sudalyvauti verysad.gif

kas atsitiko? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 15, 12:51)
kas atsitiko? verysad.gif

Daug islaidu si menesi,o pajamu maziau nei tikejomes.
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 15, 10:51)
bet netoli juk nuo Jurbarko iki Raseinių, ane?

pažiūrėjau apie 80 km ax.gif

o tai per kur cia taip toli vaziuoji biggrin.gif 50 km nuo jurbarko iki raseiniu, na nebent tu iki kirksnoves ziurejai, tada taip smile.gif

QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 15, 11:00)
Ruduokė yr rašius, kad nedalyvaus smile.gif

zinau 4u.gif
Atsakyti