Norai ir mano dideli,tik va kaip su galimybem

QUOTE(Fliansiukas @ 2012 05 29, 22:36)
Tad pakelkite tosta uz tai, kad norai sutaptu su galimybem

Labutis
O ir mane įrašėte į sąrašą. Aš kažkaip dar nedrįsau rašytis, nes nežinia dar kaip gali nutikti, bet pirma savaitė liepos - tinkamiausia, nes realiausia, kad būsime Vilniuje ar bent jau Lietuvoje
Kompas vis dar durniuoja, tai negaliu normaliai atsidaryti temos
Šiaip ne taip šią atidarė, tai bent čia užsukau pasilabinti
Keliu tostą už visų mūsų norų išsipildymą

O ir mane įrašėte į sąrašą. Aš kažkaip dar nedrįsau rašytis, nes nežinia dar kaip gali nutikti, bet pirma savaitė liepos - tinkamiausia, nes realiausia, kad būsime Vilniuje ar bent jau Lietuvoje

Kompas vis dar durniuoja, tai negaliu normaliai atsidaryti temos

Keliu tostą už visų mūsų norų išsipildymą

o aš dėl liepos dar nieko nžn, nes pradėsiu dirbt ir nžn ar slenkančiu grafiku, ar pradžioj tik aštunkes nuo 1iki5dienio
niu pirmą savaitę tai jaučiu tikrai aštunkes, kad įsivažiuot į darbą ir viską prisimint, dėl antros savaitės nžn, kaip ten bus...
o liepos pirma savaitė, jei savaitgalis, tai gaunas 6,7,8dienos - ilgasis savaitgalis, tai jaučiu nė viena 6 dieną nenorės dalyvauti...

o liepos pirma savaitė, jei savaitgalis, tai gaunas 6,7,8dienos - ilgasis savaitgalis, tai jaučiu nė viena 6 dieną nenorės dalyvauti...
Sveikutes, as galiu bet kada, isskyrus liepos 7-8 dalyvaujam vestuvese, o nuo liepos 9 -15 isvaziuojam atsotogu... O siaip tai lavbai noreciau sudalyvaut...
aš jau turiu savo darbo grafiką, tai jei kam įdomu, mano laisvos dienos bus šios:
6,7,8,14,15,16,19,20,23,24...

ziurint pagal Ievos grafika, tai man tinko 6,7. Nors realiai net nebezianu ar pavyks mum sudalyvauti.
QUOTE(-Ieva- @ 2012 06 27, 13:43)
aš jau turiu savo darbo grafiką, tai jei kam įdomu, mano laisvos dienos bus šios:

tai darom 6 nes 7 jau daugeliui nebetinka, mums 5 ir 8. kaži ar Nemarioji gali 6

KAS UŽ 6? (nusispalvinkit kam 6 d tinka;žalia-tinka; raudona -netinka, mėlyna-neaišku)
Nemarioji
pelargonijA
Vilmux
IEVA
Sandrike
Serena
Juratela
Fliansiukas
kas dar?...
Papildyta:
Sugrįžau atgal pažiūrėti, lyg ir tinka Nemariajai.
KAS UŽ 6? (nusispalvinkit kam 6 d tinka;žalia-tinka; raudona -netinka, mėlyna-neaišku)
Nemarioji
pelargonijA
Vilmux
IEVA
Sandrike
Serena
6 yra penktadienis laisva, gal su šeimom norėsit būt

Sveikutes
matau kalbos apie susitikima Mazeikiuose nutilo

matau kalbos apie susitikima Mazeikiuose nutilo