Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Birželinukų meet'as

Norai ir mano dideli,tik va kaip su galimybem cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliansiukas @ 2012 05 29, 22:36)
Norai ir mano dideli,tik va kaip su galimybem cool.gif

Tad pakelkite tosta uz tai, kad norai sutaptu su galimybem lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

O ir mane įrašėte į sąrašą. Aš kažkaip dar nedrįsau rašytis, nes nežinia dar kaip gali nutikti, bet pirma savaitė liepos - tinkamiausia, nes realiausia, kad būsime Vilniuje ar bent jau Lietuvoje 4u.gif

Kompas vis dar durniuoja, tai negaliu normaliai atsidaryti temos doh.gif Šiaip ne taip šią atidarė, tai bent čia užsukau pasilabinti 4u.gif

Keliu tostą už visų mūsų norų išsipildymą drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
o aš dėl liepos dar nieko nžn, nes pradėsiu dirbt ir nžn ar slenkančiu grafiku, ar pradžioj tik aštunkes nuo 1iki5dienio biggrin.gif niu pirmą savaitę tai jaučiu tikrai aštunkes, kad įsivažiuot į darbą ir viską prisimint, dėl antros savaitės nžn, kaip ten bus...
o liepos pirma savaitė, jei savaitgalis, tai gaunas 6,7,8dienos - ilgasis savaitgalis, tai jaučiu nė viena 6 dieną nenorės dalyvauti...
Atsakyti
as mergos isvyksiu, retai beprisijungsiu iki liepos 1, tai va jus spreskit, o man jau kaip iseis, stengsiuosi prisiderinti, nes noras sudalyvauti labai dyyyydelis 4u.gif pasistengsiu per tel pasijungti, bent naujienas sugaudyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, as galiu bet kada, isskyrus liepos 7-8 dalyvaujam vestuvese, o nuo liepos 9 -15 isvaziuojam atsotogu... O siaip tai lavbai noreciau sudalyvaut...
Atsakyti
aš jau turiu savo darbo grafiką, tai jei kam įdomu, mano laisvos dienos bus šios:
6,7,8,14,15,16,19,20,23,24... biggrin.gif
Atsakyti
ziurint pagal Ievos grafika, tai man tinko 6,7. Nors realiai net nebezianu ar pavyks mum sudalyvauti.
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2012 06 27, 13:43)
aš jau turiu savo darbo grafiką, tai jei kam įdomu, mano laisvos dienos bus šios:
6,7,8,14,15,16,19,20,23,24... biggrin.gif

tai darom 6 nes 7 jau daugeliui nebetinka, mums 5 ir 8. kaži ar Nemarioji gali 6 g.gif

KAS UŽ 6? (nusispalvinkit kam 6 d tinka;žalia-tinka; raudona -netinka, mėlyna-neaišku)

Nemarioji
pelargonijA
Vilmux
IEVA
Sandrike
Serena
Juratela
Fliansiukas
kas dar?...

Papildyta:
Sugrįžau atgal pažiūrėti, lyg ir tinka Nemariajai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 27 birželio 2012 - 22:27

KAS UŽ 6? (nusispalvinkit kam 6 d tinka;žalia-tinka; raudona -netinka, mėlyna-neaišku)

Nemarioji

pelargonijA
Vilmux
IEVA
Sandrike
Serena

6 yra penktadienis laisva, gal su šeimom norėsit būt g.gif , nors man tinka ir ta, nesvarbu jog vyrs bus, sode visiem vietos užteks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

matau kalbos apie susitikima Mazeikiuose nutilo g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kartais yra atiduodanciu vaikeliui rubeliu :verysad
Atsakyti