Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Birželinukų meet'as

QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 13, 22:59)
ačiū už patarimus.
čia mums Buziukas darys mirksiukas.gif o tu nenorėtum kooperuotis ir atvykti su Buziuku?  mirksiukas.gif gal jau turės teises?

teises tai tures, o masina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 05 14, 00:01)
teises tai tures, o masina  g.gif

ji mašiną turi, bet su teisėm dar neaišku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 13, 23:18)
ji mašiną turi, bet su teisėm dar neaišku ax.gif

Gavusi teises nebijos iskarto toki atstuma vaziuot ax.gif As asmeniskai neisdrysciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 05 13, 23:27)
Gavusi teises nebijos iskarto toki atstuma vaziuot  ax.gif As asmeniskai neisdrysciau  blush2.gif

nedrįstum pati važiuoti ar šalia sėdėti?
jei žmogus užtikrintai jaučiasi, man atrodo geriau nei tas kuris 10metų vairuoja ir nelabai kaip jaučiasi už vairo
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 05 14, 00:27)
Gavusi teises nebijos iskarto toki atstuma vaziuot  ax.gif As asmeniskai neisdrysciau  blush2.gif

dar neaišku nuo kada ji vairuoja ax.gif pvz man tėtis jau leisdavo vairuot nuo 14 metų, aišku ne mieste, bet įgūdžiai vistiek formuojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 05 13, 23:48)
3 kg nepuosto torto jeigu puosite mase dar prisideda + minimum 1 kg mases mirksiukas.gif 

oho, is kur ten 1 kg? blink.gif as visada labai plonai iskocioju mase, man ten jos gaunasi su papuosimais max +500g, sverusi esu g.gif
o siaip ta mase pagal viska yra tik papuosimas, jos valgyt nereik, bet mano tetis, senelis ir vaikai butent ja ir valgo, dar Vakare kol darau papuosimus vis vagia ta mase, jiems ji labai patinka lotuliukas.gif
as sia savaite einu i regitra vairavimo laikyti ir jau turesiu teises, nes manau tureciau islaikyt blush2.gif o manau toki atstuva vaziuot nebus labai sunku, juk daugiausia kelio bus greitkeliu g.gif na as manau vistik sudalyvausiu ir atvaziuosiu nors ir viena su Pijum, pagalvosiu gal ir Vakare paimt blush2.gif
beto as paimsiu 30lt uz torta, nesvarbu kaip bus puostas, juk pacio torto svoris gausis tas pats viduje 4u.gif cia as uz savikaina padarysiu, o jau puosimas bus savo malonumui skirtas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (:Buziukas:): 14 gegužės 2012 - 08:23
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 14, 09:14)
as sia savaite einu i regitra vairavimo laikyti ir jau turesiu teises, nes manau tureciau islaikyt blush2.gif o manau toki atstuva vaziuot nebus labai sunku, juk daugiausia kelio bus greitkeliu g.gif na as manau vistik sudalyvausiu ir atvaziuosiu nors ir viena su Pijum, pagalvosiu gal ir Vakare paimt blush2.gif

šaunuolė tu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 14, 09:22)
šaunuolė tu thumbup.gif

na vistik toks meetas tik viena kart per metus, o paskaiciavus man gan pigiai kelione gausis, mano masiniukas mazai ryja, o dar tetis lyg tais turi pigesnio dyzelio dar(kartais gauna is draugo pigiau ir prisipila) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 14, 08:14)
oho, is kur ten 1 kg? blink.gif as visada labai plonai iskocioju mase, man ten jos gaunasi su papuosimais max +500g, sverusi esu g.gif
o siaip ta mase pagal viska yra tik papuosimas, jos valgyt nereik, bet mano tetis, senelis ir vaikai butent ja ir valgo, dar Vakare kol darau papuosimus vis vagia ta mase, jiems ji labai patinka lotuliukas.gif
beto as paimsiu 30lt uz torta, nesvarbu kaip bus puostas, juk pacio torto svoris gausis tas pats viduje 4u.gif cia as uz savikaina padarysiu, o jau puosimas bus savo malonumui skirtas blush2.gif

Labai plonai kociojant mase matosi taip visu vadinamas celiulitas ir labai lygiai islyginti nepavyks ax.gif Be to dedant ja ant torto dideli gabala plonai iskociota daznai plysta arba tiesiog i ja sulenda pirstai biggrin.gif Mazam tortui 500 gr uztenka, bet 3 kg tortui 500 gr manau mases neuztektu... Sakau is savo patirties 4u.gif Kaina torto subtilus dalykas ir ja daznai apsprendzia panaudojomu produktu kokybe mirksiukas.gif tavo kaina yra normali, bet vat kai palergonija pasake adrijos kainas... biski motera priskiede nesamoniu su vilnieciu kainom smile.gif

Buziuk saunuole jeigu islaikiusi drasiai po vilniu vazinesi.... As kad ir nemaza staza turiu ir kategorijas B ir C, nevisad drasiai vaziuoju, bet cia matyt avarijos kaltos, esame buve 3 rimtose ir visose ne musu kalte cool.gif Man prie sankryzu pradeda drebeti visos turimos galunes ir pradedu gesti jeigu vaziuoju viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 14 gegužės 2012 - 11:40
Del susitikimo,jei Evelina nevaziuotu ,tikrai laike neisitektu(butu labai gaila zinoma) gal Crazy mudu su mazvyduku priimtum? ax.gif
Del torto,man mase grazu,kai kazkokia proga yra sventiska labai,bet asmeniskai dazniausiai puosiu kitaip,kad valgoma butu ir nereiktu ziureti,kad vaikai valgo tik ta mase,kuri nera kazkoks geris....
O musu mazuliukams dar dzindziliai visai,kaip tas tortas puostas manau,svarbu,kad butu ka nuo jo nukrapstyt ir suvalgyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 05 14, 12:39)
Labai plonai kociojant mase matosi taip visu vadinamas celiulitas ir labai lygiai islyginti nepavyks  ax.gif  Be to dedant ja ant torto dideli gabala plonai iskociota daznai plysta arba tiesiog i ja sulenda pirstai  biggrin.gif Mazam tortui 500 gr uztenka, bet 3 kg tortui 500 gr manau mases neuztektu... Sakau is savo patirties  4u.gif Kaina torto subtilus dalykas ir ja daznai apsprendzia panaudojomu produktu  kokybe  mirksiukas.gif tavo kaina yra normali, bet vat kai palergonija pasake adrijos kainas... biski motera priskiede nesamoniu su vilnieciu kainom smile.gif

Buziuk saunuole jeigu islaikiusi drasiai po vilniu vazinesi.... As kad ir nemaza staza turiu ir kategorijas B ir C, nevisad drasiai vaziuoju, bet cia matyt avarijos kaltos, esame buve 3 rimtose ir visose ne musu kalte  cool.gif  Man prie sankryzu pradeda drebeti visos turimos galunes ir pradedu gesti jeigu vaziuoju viena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

na kolkas kiek esu dariusi tai gan lygiau pavyksta apdengti ir plysimu mazai buve blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 14, 12:14)
na kolkas kiek esu dariusi tai gan lygiau pavyksta apdengti ir plysimu mazai buve blush2.gif

Na man nevisad pavyksta ta galu drasiai pasakyt, graziai ir tolgiai padengti mase biggrin.gif
O tu pati pasiziurek sudejus dvi fotkes (viena is ju savo, o kita is senbuviu) kaip islygintos mases buna tarkim: adrijos, olestos, kirbes, asseni .... ir suprasi ka norejau pasakyt, man dar toli iki ju, maza torta apdengti paprasta, bet dideli apdengti kad nesuplystu jau reikia igudziu ir jeigu t ai labai plonai iskociota smile.gif

O su fliansiuku as sutinku 100%, as jeigu ir gaminu sau tai buna puosta sokoladu ir riesutais... jeigu vaikams tai su saldainiukais puosta kad butu ko krapstyti ilgiau doh.gif ....
Atsakyti