Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Birželinukų meet'as

QUOTE(Jogailė @ 2012 05 14, 19:19)
Man atorodo pirmiausia tu jas išsilaikyk, o tada jau rūpinsies kas kaip biggrin.gif Kada laikysi?

sia savaite tureciau laikyt, tiksliai kuria diena nezinau dar, ten eiliu dabar nera visiskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 05 14, 18:19)
Man atorodo pirmiausia tu jas išsilaikyk, o tada jau rūpinsies kas kaip biggrin.gif Kada laikysi?

drinks_cheers.gif
Kai zinosi kad islaikei tada ir ateis sprendimas, o kol dar nelaikei mokykis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 05 14, 17:49)
Jei kas leistų balsuot nedalyvaujantiem, tai balsuočiau už tortą be masės biggrin.gif
Va dabar jau tikrai ne verysad.gif 24 dieną dukrai paskutinė prieš vasarą piešimo pamoka. Šventinė. Su tėveliais. Taigi dalyvausim ten visa šeima. Kaip ir buvau sakius, kad meete būsim jei dukrai nebus kokių koncertų, tai va vis dėlto yra

gaila.
Papildyta:
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 12, 15:12)
tikrai žadančios dalyvauti      

Serena                                                    
       Saulute                                                  
       Crazy Lady                                                  
        Kuzyte                                                  
       Pelargonija 
         Shery
         IEVA
         LUI
         Deire
         Juratela
         Deire
         Nikolete

abejojančios  ar neaišku dar
   Buziukas (gal važiuos gal ne)
   Fliansiukas(jei kas priims kartu)
    Atize( jei kas veš)
    Auduse (jei pasveiks)
   Vilmux (jei spės grįžti)
    Boruzele (nepasirodo patvirtinimui)
     Evelina  (jei spės dėl darbų)
      Sivė (jei bus pasveikusi)

nebedaylvaus
  Jogaile (svarbus renginys)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 14 gegužės 2012 - 20:19
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 11, 20:19)
as pati mase gaminu 4u.gif dar ziurint kokio dydzio torto reikia, nuo to dar kaina priklauso g.gif

Šaunu, bet rašai kad tai itk papuošimas, tai kaip ir nevalgomas g.gif
Man skaniau kai be masės, bet kaip bus taip tiks, nes mano vaikams tortas nebūtinas 4u.gif

QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 12, 00:58)
kokiai mokytojai? g.gif

Simo mokytojai turėjau omenyje gali nepatikti, kad Simą perduosiu jai Šiauliuose 4u.gif
Bet nesvarbu, nes gali būti kad ir man neišeis važiuoti verysad.gif Mašinukui kažkas negerai. Meta klaidas dėl greičių dėžės. Patikrinimui užrašė 29d., tai jeigu neatsiras langas kad paimtų anksčiau, tai negalėsiu važiuoti, nes jeigu kas rimta, galiu suvaryti greičių dėžę. Kol nepadaryta diagnostika neaišku ar galima važinėti ar negalima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 05 14, 19:05)
taigi turetu duoti iskart laikinas teises, kol padaro plastikines  mirksiukas.gif O normaliu teisiu tai tikrai iskart negausi  ax.gif

O dabar duoda laikinas? Nes kai aš išlaikiau (prieš 8,5m) tai tikrai nedavė jokių laikinų schmoll.gif
Atsakyti
[quote=pelargonijA77,2012 05 14, 20:18]
gaila.
Papildyta:
[/quote

nu prie mano niko taip isakmiai parasei ax.gif As vaziuociau jeigu kas mane priimtu i masina, esu ta seniau jau sakiusi ir ka nors is saldumynu prigriepciau tuo paciu biggrin.gif Torta jau yra kas kepa, nors man kita savaite reikes 3 iskepti teks naktineti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 05 14, 19:05)
taigi turetu duoti iskart laikinas teises, kol padaro plastikines  mirksiukas.gif O normaliu teisiu tai tikrai iskart negausi  ax.gif

o cia naujas istatymas ar senas? nes pries 7 metus tai nedave man nieko laikino, laukiau kol padarys nuolatines 4u.gif

as uz torta be mases.
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 14, 20:33)
gal ten tv yra? biggrin.gif liktum nakvoti? biggrin.gif
niu sakau, gal kitur esat buvę mirksiukas.gif

likčiau, o tu? gal tame kambaryje būtų?
o ten mūsų nieks neužpuls? nes namelis taip nuošaliau
o kaip kitą dieną nusitrenkti iki stoties? reik viską apgalvoti
aš dar galvojau gal savaitgalį į Palangą važiuoti ir mane paimtų Serena, o tu gal Shery paprašytum?
QUOTE(juratela @ 2012 05 14, 20:48)
Bet nesvarbu, nes gali būti kad ir man neišeis važiuoti  verysad.gif Mašinukui kažkas negerai. Meta klaidas dėl greičių dėžės. Patikrinimui užrašė 29d., tai jeigu neatsiras langas kad paimtų anksčiau, tai negalėsiu važiuoti, nes jeigu kas rimta, galiu suvaryti greičių dėžę. Kol nepadaryta diagnostika neaišku ar galima važinėti ar negalima  unsure.gif

jau po truputį pradeda atkristi liaudis. nu tikimės kad dalyvausi.

QUOTE(Atize @ 2012 05 14, 21:03)

nu prie mano niko taip isakmiai parasei  ax.gif  As vaziuociau jeigu kas mane priimtu i masina, esu ta seniau jau sakiusi ir ka nors is saldumynu prigriepciau tuo paciu  biggrin.gif Torta jau yra kas kepa,  nors man kita savaite reikes 3 iskepti teks naktineti doh.gif

būtų faina, kad kas priimtų.
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 05 14, 21:14)
o cia naujas istatymas ar senas? nes pries 7 metus tai nedave man nieko laikino, laukiau kol padarys nuolatines 4u.gif

kad isduoda laikinas tai ta tiksliai zinau, bet kaip ir kada isduoda nebepamenu....
Atsakyti
Mes nedalyvausim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2012 05 14, 22:25)
Mes nedalyvausim verysad.gif

šiandien iškritimų vakaras verysad.gif
Papildyta:
tikrai žadančios dalyvauti

Serena
Saulute
Crazy Lady
Kuzyte
Pelargonija
Shery
IEVA
LUI
Deire
Nikolete

abejojančios ar neaišku dar cool.gif

Buziukas
Fliansiukas
Atize
Auduse
Boruzele
Evelina(Jei su darbais spės)
Sivė(jei nesirgs)
Juratela (jei su mašina tvarkoje bus)

Nedalyvaus verysad.gif

Jogaile
Vilmux

kas sekantis? mirksiukas.gif cool.gif

o Dinara nenorėtų sudalyvauti?
einu į FB rašyt Boruzelei

kaip su nuotraukom, visos nusiuntėt iš pirmo sarašo Crazy Lady?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 14 gegužės 2012 - 23:38
saulute, man rodos turi boružėlės kontaktus.... paskambink pasiteirauk ar važiuos meetintis smile.gif
Atsakyti