Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

4u.gif ax.gif Tigerela rašo , kad aukštos...ant pakučio parašyta mano 2,5 metrai...
Atsakyti
Merginos,heeeelp
mano visi pomidorai seti kovo 10d.Dabar paziuriu, beveik visu rusiu is 10seklu po 3 kabliukai islinde,o kitu dar nesimato.Kaip ir tureciau i sviesa kelt.Tik baisu,kad tie kiti taip ir neisdygs.Ka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 03 13, 21:52)
Merginos,heeeelp
mano visi pomidorai seti kovo 10d.Dabar paziuriu, beveik visu rusiu is 10seklu po 3 kabliukai islinde,o kitu dar nesimato.Kaip ir tureciau i sviesa kelt.Tik baisu,kad tie kiti taip ir neisdygs.Ka daryt?  g.gif

4u.gif kelt kelt į šviesą , nes bus siūlai labai greitai tamsoje ir šilumoje...tikrai išdygs ir likę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 03 13, 20:43)
sakyciau toks is tokio juokias  tongue.gif

cielais 6cm aukštesnė laugh.gif Na, bet taip smagu, kai ir kitiems tas taburetes ar net kopėčias reikia tampytis blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sambuka** @ 2012 03 13, 20:52)
Merginos,heeeelp
mano visi pomidorai seti kovo 10d.Dabar paziuriu, beveik visu rusiu is 10seklu po 3 kabliukai islinde,o kitu dar nesimato.Kaip ir tureciau i sviesa kelt.Tik baisu,kad tie kiti taip ir neisdygs.Ka daryt?  g.gif

į šviesą, būtinai. Šiaip tai sėklos sudygsta ir prie 18-20C laipsnių, tai tektų ne laistyt, o tik papurškaliot išlindusius ir tuo pačiu substrato paviršius neperdžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 23:00)
į šviesą, būtinai.

Aciu Gaudvile ir Diuni uz greita atsakyma 4u.gif Lekiu kelt ant palanges savo turta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sambuka**: 13 kovo 2012 - 21:07
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 13, 20:28)
Klausai, o tu tikrai teisingai pavadinimą parašei? Nes aš pasakojau apie TIGERELLA smile.gif
nemanyk kad priekabiauju, tie pavadinimai kartais tikrai panasus buna

Aš apie TIGRELLA klausiau, taip ir buvau parašiusi blush2.gif Tai matomai jie gal ir skirtingi, Jūsų pavadinime matau yra dvi E, o pas mane viena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 13 kovo 2012 - 21:20
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 13, 21:19)
Aš apie TIGRELLA klausiau, taip ir buvau parašiusi  blush2.gif Tai matomai jie gal ir skirtingi, Jūsų pavadinime matau yra dvi E, o pas mane viena  biggrin.gif

klaida taipinimo, nes pvz čia pavadinime su viena E, o Detailed Description jau Tigerella skliausteliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 13 kovo 2012 - 21:23
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 20:33)
lotuliukas.gif mažiukė, čia jau be klausimų visur su taburete turi vaikščiot arba su platformomis ( aka makvyno mados namų  lotuliukas.gif )

Tai kad neaukštos tos Tigerelos  bigsmile.gif

Nu būsiu aš subalamutinus aš čia Jus su savo tom Tigrellom blush2.gif doh.gif Matomai yra 2 skirtingos rūšys, skiriasi tik 1 raidele blush2.gif Aš turiu SPERLI firmos, pirktos iš schetelig parduotuvės ax.gif Kiek žinau nebloga firma, neturėtų apsimeluot, ar aš klystu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 13, 21:26)
Nu būsiu aš subalamutinus aš čia Jus su savo tom Tigrellom  blush2.gif  doh.gif Matomai yra 2 skirtingos rūšys, skiriasi tik 1 raidele  blush2.gif Aš turiu SPERLI firmos, pirktos iš schetelig parduotuvės  ax.gif Kiek žinau nebloga firma, neturėtų apsimeluot, ar aš klystu  doh.gif

o ne tokia pakuotė?
user posted image

Nes, Sperli Tigrellos kaip ir neranda paieška.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 21:23)
klaida taipinimo, nes pvz čia pavadinime su viena E, o Detailed Description jau Tigerella skliausteliuose  mirksiukas.gif

Visai pasimečiau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 21:29)
o ne tokia pakuotė?

Taip lygiai tokia 4u.gif Bet tai rimtai aš akla matomai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 13 kovo 2012 - 21:32
QUOTE(zirniuko_mamyte @ 2012 03 13, 19:23)
Mergaites, ka galvojat apie tokia maro profilaktika? Man tai kazkaip nepatikimai atrodo, o dar tai, kad tik vienas zirniukas i visa kibira  blink.gif  Bet as tai ne specas, tai sakau, gal nusisneku smile.gif Gal kas bandet ir cia visai ne stebuklas?  unsure.gif

Neparašyta kad čia paprasčiausiai kvapiojo baziliko žirniukas,o apie patį jau buvo mergaitės rašiusios,labai mandriai parašytas paprastas dalykas
Atsakyti
Atsiprašau čia visų ką balamutijau per savo aklumą 4u.gif man kol nepateikia po nosim tol nedaeina jog visgi įvėliau klaidą 4u.gif Tai manieji bus žemaūgiai? blush2.gif
Atsakyti