Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

kiek domėjausi, tai selektyvinių stiklų plika akimi ir neatskiri, tiesiog ranką pridėjus jis šiltesnis, minkštesnis. Tai va, grupiokas man juos sudėjo, neklausiau ką deda, o ir neįdomu buvo blush2.gif Daigai auga po tokiais šiltais, minkštais stiklais ir nieks nemiršta.

Cherchez la Femme bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 03 15, 12:46)
mano kate vienakart taip pasiglauste

tokią dainelę reikia dainuot wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už atsakymus , vadinasi maniškiams pas mane nepatiko.Nors praeitais metais corozon augo puikiai, bandysiu atsėti .O kitiems metams ieškosiu Speril firmos.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 15, 12:49)
Daigai auga po tokiais šiltais, minkštais stiklais ir nieks nemiršta.
tokią dainelę reikia dainuot  wub.gif

pas mane irgi selektyviniai langai. Bent iki siol neturejau vargo.

O daineles namie paklausysiu, darbinis kompas atsisako mane linksminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 15, 12:49)
kiek domėjausi, tai selektyvinių stiklų plika akimi ir neatskiri, tiesiog ranką pridėjus jis šiltesnis, minkštesnis. Tai va, grupiokas man juos sudėjo, neklausiau ką deda, o ir neįdomu buvo  blush2.gif Daigai auga po tokiais šiltais, minkštais stiklais ir nieks nemiršta.

Cherchez la Femme bigsmile.gif
Papildyta:

tokią dainelę reikia dainuot  wub.gif

Taip juokiausi, kad net vaikas atejusi glostyti pradejo. Tipo, paguosti norejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(graazke @ 2012 03 15, 12:52)
vadinasi maniškiams pas mane nepatiko.Nors praeitais metais corozon augo puikiai, bandysiu atsėti .O kitiems metams ieškosiu Speril firmos.

gal vesoka jiems, uztat delsia?
Ar tik vieni Corazon nedygsta?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 15, 13:49)

jezau kokia aktualybe... visa ziema savo auksa kate tvarkingai nesusi i lauka- pavasari pradejo krauti i vazonus doh.gif o man kaip tik daigu metas, tai budejimo rezime gyvenu verysad.gif gal jai padainuoti unsure.gif o tai tik lupu, lupu...
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2012 03 15, 13:49]
kiek domėjausi, tai selektyvinių stiklų plika akimi ir neatskiri, tiesiog ranką pridėjus jis šiltesnis, minkštesnis. Tai va, grupiokas man juos sudėjo, neklausiau ką deda, o ir neįdomu buvo blush2.gif Daigai auga po tokiais šiltais, minkštais stiklais ir nieks nemiršta.

tai vadinasi ne stiklai kalti, tai kas jiems nepatinka g.gif gal drėgmės padauginau, ar nuo to nenusigaluotų pomidorai?
Atsakyti
Visi kiti išdygo , tik corozon ir taifun ne. abu Sėkluvos , kitos kitų firmų.
Atsakyti
Tai va , Corazonus irgi Sperli atsėjau iš naujo , pirma partija nė vieno , žiūrėsim antrą karta kas gausis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(graazke @ 2012 03 15, 13:05)
Visi kiti išdygo , tik corozon ir taifun ne. abu Sėkluvos , kitos kitų firmų.

net neturiu ka pasakyt.. Taifun neauginau niekada, bet Corazon pas mane sudygo vienu metu su visa kompanija.
Ar silumos uztenka jiems? Gal buvo seti bendram indely su kitais, o aniems sudygus perkelet viska ant palanges?
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 15, 12:55)
Taip juokiausi, kad net vaikas atejusi glostyti pradejo. Tipo, paguosti norejo biggrin.gif

oi blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(vobla @ 2012 03 15, 12:59)
jezau kokia aktualybe... visa ziema savo auksa kate tvarkingai nesusi i lauka- pavasari pradejo krauti i vazonus doh.gif  o man kaip tik daigu metas, tai budejimo rezime gyvenu verysad.gif gal jai padainuoti unsure.gif o tai tik lupu, lupu...

net nežinau, ką čia patarus, gardą kokį iš tinkliuko padaryt, kad neprieitų gal.

QUOTE(Solveiga84 @ 2012 03 15, 13:04)
tai vadinasi ne stiklai kalti, tai kas jiems nepatinka  g.gif  gal drėgmės padauginau, ar nuo to nenusigaluotų pomidorai?

tai, jei buvo gerai prilaistyti, o palangė šalta, tai laisvai galėjo nusibaigt. Statant prie langų vis tik reiktų kažką patiest. O dar jei nebuvo drenažinių sklylučių ir ilgiau perlieti šaltai pabuvo 4u.gif
Atsakyti
Corazonai ir pas mane visi sudygo. O šiaip geriausiai dygsta savos rinktos nehibridinės sėklos - visi daigai kaip vienas, kaip armija per šventinį paradą smile.gif
Atsakyti