Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2012 03 14, 20:26)
Kažkuri patarė,kad aukštaūgiai hibridiniai gerai dera,tai kad prišoko tų pokučių į krepšelį. wub.gif Vyras pamatė čekiuką,tai pagrasino,kad pinigus atims,bet paskui išsigando,kad dar vogt tas sėklas pradėsiu doh.gif Tai prigrasino,kad špygą,o ne antrą šilnamį gausiu,nes tuoj nebus už ką statyt mad.gif

lotuliukas.gif oi tie vyrai mirksiukas.gif
panos, kas rasit biohumusa gera kaina tai suktelkit plz ax.gif
Atsakyti
Ku ku, kur visos g.gif ?
Aš vakar savąjam nutaikius progą pranešiau, kad langų atiduoda,reikia parsivežt ir antrą šiltnamį pastatyt. Gerai, kad pomidorų prisisėjau bile kiek biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Ne tiek daug ir priraset, kol manes nebuvo biggrin.gif
del biohumuso, o kokia jo orentacine kaina? Ir ka reiskia gera kaina smile.gif. As kai gavau uz dyka, tai neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 15, 10:11)
Labas rytas smile.gif
Ne tiek daug ir priraset, kol manes nebuvo  biggrin.gif
del biohumuso, o kokia jo orentacine kaina? Ir ka reiskia gera kaina smile.gif. As kai gavau uz dyka, tai neisivaizduoju.

maximoj maisiukas , neisidemejau, gal 5ltr g.gif be kazkiek 8lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 15, 09:15)
maximoj maisiukas , neisidemejau, gal 5ltr  g.gif  be kazkiek 8lt  g.gif

idomu kiek Ermitaze. Nes kai buna 25%(tik kad ka tik buvo, neiasku kada vel bus), ir dar Aciu kortele jei susumoja, tai jau gaunasi pigiau(bet gal pas juos brangiau, nes seklos tikrai brangesnes nei maximoj be akciju).
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ar priimsite visiskai pradedancia i pomidoru augintoju gretas ax.gif
Apie Jusu auginamus "kudykiius" skaitau nuo pirmu temu, savo ziniom pagilinti, ech smau ten pas jus, manau prisijungiu, gal nepraspysite. ax.gif

praeiteis metais buvo mano pirmas augintas pomidoras is turgaus pirktinis vazone, augo, derejo, siemet pasisejau pati balkoninius, jau issodinau i pastovius vazonus, nezinau kas is ju bus, bet tokie postoriai jau daigai su ne vienu tikru lapeliu ax.gif
na ir ka... uzikreciau, reikia siltnamio, taigi vakar paissejau ir tu tikru, nezinau, kaip man seksis auginti daigelius, ar neteks pirkti is turgaus finale? na bet bandysiu..., jei ka gal Jusu paklausiu kaip kas jei galima, na o kol kas einu toliau skaituti 'seriala" apie pomidoru auginima, saunu, uzvedanciai cia su pomidoriukasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 15, 10:56)
Sveikos mergaites 4u.gif  ar priimsite visiskai pradedancia i pomidoru augintoju gretas ax.gif

visada prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 15, 09:19)
idomu kiek Ermitaze. Nes kai buna 25%(tik kad ka tik buvo, neiasku kada vel bus), ir dar Aciu kortele jei susumoja, tai jau gaunasi pigiau(bet gal pas juos brangiau, nes seklos tikrai brangesnes nei maximoj be akciju).

Irgi 8 lt kažkur Ermitaže kainuoja, aš prigriebiau kelis, bet kadangi buvo 25% ir Ačiū kortelę turėjau tai man visai nebrangei gavosi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 15, 10:56)
Sveikos mergaites 4u.gif  ar priimsite visiskai pradedancia i pomidoru augintoju gretas ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 15 kovo 2012 - 11:07
Mergaitės, gal pas ką nors atsirastų Juliet F1 sėklyčių? Užsimaniau mirk-gyvenk doh.gif .
Atsakyti
Aciu mergaites ax.gif

as gal taip tyliai kol kas, paskaitysiu pirma viska, na po biski nedrasiai pasikonsultuosiu... ax.gif

siemetienes Jusu temas beskaitant man pasidare geda, ax.gif as siltnamio neturejusi, o uzmojai napoleono lotuliukas.gif , bijau, ar nesibaigs turguje mano visas reikalas, bet as busiu optimistas... ax.gif pomidoru sekas pirkausi 'zalioj stotelej" ax.gif bet jau visokiu doh.gif pasejau po 3-5 seklas, lauksiu kiek isdygs, dezutes kol kas "sildosi" ant radiatoriaus, na dar tik 2 diena... ax.gif
oi "miciurinas" is manes bus jauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 15 kovo 2012 - 11:16
Labas visoms, as esu pradedancioji darzininke, tad kolkas tik eksperimentuoju. Pernai auginau pomidorus ir kitas darzoves, negaliu labai didziuotis derliumi, nes pridariau klaidu, todel norin ju isvengti siemet, skaitau jusu tema. Siemet sejau "tolstoj" ir red cherry. jau sudygo. Tikiuosi priimsite ir mane i savo buri ax.gif
Atsakyti
Merginos kaip jums dygsta Sėkluvos sėklos? Nes pas mane jų coroson ir taifun nekruta iš vietos(sėta 03.05).Visi kiti jau sudygę o tie...Šiandien dar kartą nulėkiau į Sėkluvos parduotuvę , sakau reikia atsėti bandyt.Na ir ką girdžiu prieš mane stovinti moterėlė sako , "kas su tom sėklom darosi , nedygsta" ,Tai aš irgi sakau man irgi nedygsta (nors coroson vistiek pasiėmiau).Pardavėja sako pirmą kart girdžiu . Jau išeinant girdžiu tarpusavį pardavėjos sako ir pas mane nedygsta(taip tyliai , kad kitos pirkėjos neišgirstų)Išsiliejau...
Atsakyti