Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(iingutte @ 2012 03 16, 14:46)
Atėjom pasirodyt  biggrin.gif  "Vilma"

wow blink.gif blink.gif blink.gif
nu bet tai nieko sau wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Venta 9,
nerandu sunokusiu foto, o kekese atrode taip- tie tamsus dryziai pasiliko - o fonas tapo raudonas.
man patiko kad buvo ju tikrai daug. foto aishku to nesimato..... bet jie po to nesukontroliuoti buvo tai ishsisakojo ir dar daug pomidoru primezge. manau pamegint verta bent viena daiga smile.gif bet kazkokio didelio stebuklo tai nera.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 16 kovo 2012 - 14:53
Mergikes, o kaip pas jus Aztec auga?
Ziuriu ziuriu as i juos.. nu tokio smulkumo lens.gif lens.gif drasiai su Venusiukais varzytis gali..
Atsakyti
Laba diena. Gal labai nesutrukdysiu, gal kas galėsit atsakyt... Labai ankstyvus jau pasėjau ir išdygę; reikėtų sėti kitus. Prašau patarimo, kada geriausias laikas (diena) artimiausiu metu sėti. Ačiū.
Atsakyti
Kada antra seja .Berods 24d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 16 kovo 2012 - 15:19
nu va nufotkinau cia fantasio, bet Sweet million turbut kazkas pansaus buvo g.gif [attachmentid=220465]
Atsakyti
Tany, gal cia kokios medziagos trukumas g.gif
prie to pacio ir paklausiu, ar tresiat daigelius kuom nors, jei taip, tai kada ir kuo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 16, 15:22)
Tany, gal cia kokios medziagos trukumas g.gif
prie to pacio ir paklausiu, ar tresiat daigelius kuom nors, jei taip, tai kada ir kuo rolleyes.gif

siandien pagal plana keliaus i didesnias talpas, nauju zemiu, reikia turbut to humoso dar ideti, gal pageres situacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 03 16, 15:53)
wow  blink.gif  blink.gif  blink.gif
nu bet tai nieko sau  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Venta 9,
nerandu sunokusiu foto, o kekese atrode taip- tie tamsus dryziai pasiliko - o fonas tapo raudonas.
man patiko kad buvo ju tikrai daug.  foto aishku to nesimato..... bet jie po to nesukontroliuoti buvo tai ishsisakojo ir dar daug pomidoru primezge. manau pamegint verta bent viena daiga smile.gif bet kazkokio didelio stebuklo tai nera.

user posted image

Aciu, Casual, pabandysiu 1 , nes smalsu. Ir siaip daug veisliu nauju sodinsiu , tai dauguma bus po 1 daiga, o labiausiai mylimus po 2-3, nes telpa max 38 daigai , oveisliu prisidaiginsiu apie 20. Norisi vis ka naujo isbandyt, cia bendraudama negali kitaip pasielgt.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 16, 15:23)
siandien pagal plana keliaus i didesnias talpas, nauju zemiu, reikia turbut to humoso dar ideti, gal pageres situacija g.gif

Tikrai ne liga tavo pomidorams schmoll.gif - sveikut sveikutėliai 4u.gif Nebent kokių medžiagų trūksta truputį - specės pasakys tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tany , man ir atrodo kad jiems kazko truksta, kazkokio elemento, substratas jau isnaudotas, nes daigeliai nemazi. Man nera taip buve, todel negaliu konkreciai patart.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 16, 15:36)
Tany , man ir atrodo kad jiems kazko truksta, kazkokio elemento, substratas jau isnaudotas, nes daigeliai nemazi. Man nera taip buve, todel negaliu konkreciai patart.

supratau dar viena savo klaida... pikiuodama panaudoju ta pacia zeme kur digo, tai dar sumaizna zemes kokybe doh.gif Daugiau tiap nedarysiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar persodinant iš tablečių , tiksliau "kubiliukų" -( po išbrinkimo pasidaro tokios formos ) reikia nuimti tą ploną neaustinę medžiagytę , ar ne ? Pardavėja lyg tai sakė , kad nebūtina , pernai nuiminėjau , bet gal nebūtina ? Kitos sėklyės neišdygo (Corizon 2 iš 4) , sėta kovo 3d. , jei iki kovo 24d. neišdyks , užsėsiu iš naujo į tas pat vietas . Dar blogai dygo Ola Polka.(1 iš 4) Teks kartot.
Atsakyti