o man jau problemos prasideda
. Jau sweet million tikra lapuka nuplesiau, nes pradejo geltanuoti
Issigandau ir roviau lauk. Virsune zalia zalutele... Ar cia lyga kokia? buvo jau 5 tikri dideli lapeliai, liko 4.
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 13:35)
Nusivyliau aš verdeteros žeme, mano augalams ji nepatinka, sodindama radau vinių, kažkokių gelažgalių į kuriuos sugebėjau susipjaustyt pirštus, dygsta žolės, musytės lyst bando iš jos
Gal čia tik aš užtaikiau ant kažkokio broko 
QUOTE(tany @ 2012 03 16, 12:45)
Issigandau ir roviau lauk. Virsune zalia zalutele... Ar cia lyga kokia? buvo jau 5 tikri dideli lapeliai, liko 4.
O į kokią žemę sodinote? Man kažkas panašaus su Vilma darosi, įtariu žemė nepatinka ir dar perlaisčiau
QUOTE(satanele @ 2012 03 16, 12:18)
o aš ir su marfom ir su corazonais
QUOTE(Ex @ 2012 03 16, 12:17)
Visus pomidorus sėjau kovo 3d. Manau mėnulį pasirinkau taikliai, nes visos sėklos (išskyrus Marfas) sudygo idealiai. Daigeliai tobuli
Puikiai sudygo netgi 2000m. pomidorų sėklos 
Jei mėnulis būtų nepriderintas sėjai, tai, tikriausiai, nei viena Marfa nebūtų išlindusi..
Jei mėnulis būtų nepriderintas sėjai, tai, tikriausiai, nei viena Marfa nebūtų išlindusi..
Tai ir aš trečią tada
Turiu ir aš tokius miršgyvius - Virginia Sweet , bet jie kiekvienais metais tokie man silpniausi iš visų
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 16, 12:46)
Tai gali būti, jog pradeda į kiekybę orentuotis, o ne į kokybę
QUOTE(tany @ 2012 03 16, 12:45)
Foto reikėjo įdėt, būtų merginos pasakiusios, ar taip tur būt, ar negerai kas
Labukas, merginos parasykit apie Tigrovyj ka nors, ar jjie tusciaviduriai ar skanus, ant pokelio tik kad iki 80-100 cm aukscio ir svoris 30-50 g ir kad labai dekoratyvus, bet kad skanus neraso. norejau 1 pasodint del sportinio intereso, bet kad siltnamis mazas ir turiu ka geresnio sodint. Aciu.
QUOTE(Asese @ 2012 03 16, 12:52)
nu jo reikejo, bet dabar jau velu, veliau fantasio nufotkinsiu, jis man ir nepatinka, bet dar palikau
QUOTE(tany @ 2012 03 16, 14:14)
nu jo reikejo, bet dabar jau velu, veliau fantasio nufotkinsiu, jis man ir nepatinka, bet dar palikau 
Gal perlaistai? nereikia labai pilt vandens, nors ir ne kasdien laistai.
QUOTE(*TAU* @ 2012 03 16, 12:47)
o aš ir su marfom ir su corazonais
vieninteliai, kurie neišlindo, gal ir nebeišlįs jau? Na, bet dėl sportinio azarto vis dar laukiu, kuriems čia kantrybė greičiausiai baigsis 
pas mane tas pats su Marfa. Laukiu, vis laukiu. Nieko, laiko dar yra, galiu palaukt