Įkraunama...
Įkraunama...

HOMEOPATIJA 21 TEMA

pas mano dukrą darželyje tai skarlatinos protrūkis, viena grupė užrakinta, karantinas. pas draugę darželyje tas pats doh.gif Jei dar ir gripas vėl pradėjo siausti, tai vaee...

Beje, man buvo įdomu, kaip kitos susitvarkė su tais kosuliais. Kaip suprantu, susitvarkė. O man tarphedreel r drosera komplekstas nepadėjo visai schmoll.gif Daviau Stodal, tai naktinis liko sausas, bet ne spazminis (tiesiog pakosėja ir užmiega pati), dieną drėgnas, atkosėja. Bet irgi procesas sustojo, nei krust. Dabar engystol ir bronchalį pradėjau duoti, gal pramuš g.gif

Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 03 16, 22:54)
pas mano dukrą darželyje tai skarlatinos protrūkis, viena grupė užrakinta, karantinas. pas draugę darželyje tas pats  doh.gif Jei dar ir gripas vėl pradėjo siausti, tai vaee...

Beje, man buvo įdomu, kaip kitos susitvarkė su tais kosuliais. Kaip suprantu, susitvarkė. O man tarphedreel r drosera komplekstas nepadėjo visai  schmoll.gif Daviau Stodal, tai naktinis liko sausas, bet ne spazminis (tiesiog pakosėja ir užmiega pati), dieną drėgnas, atkosėja. Bet irgi procesas sustojo, nei krust. Dabar engystol ir bronchalį pradėjau duoti, gal pramuš  g.gif

Braita toks kosulys kaip jusu siandien skaiciau, paziurekit pullsatila..
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2012 03 16, 17:01)
Patarkit.
M. sako, kad siaučia vėl gripas. Aš pagal Jūsų rekomendacijas pasidariau preitais metais oscilococsinum su dektine. Tačiau liko dar nemažai. Ar jis šiemet dar tinkamas vartoti (na profilaktiką prieš gripą), ar jau reikia naują daryti?
Laikoma buvo tamsoje, toli nuo visų elektromagnetinių šaltinių.

Turėtų būt geras...Tik pakalatot prieš vartojant, kaip visada.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2012 03 16, 18:01)
Patarkit.
M. sako, kad siaučia vėl gripas. Aš pagal Jūsų rekomendacijas pasidariau preitais metais oscilococsinum su dektine. Tačiau liko dar nemažai. Ar jis šiemet dar tinkamas vartoti (na profilaktiką prieš gripą), ar jau reikia naują daryti?
Laikoma buvo tamsoje, toli nuo visų elektromagnetinių šaltinių.

Aš irgi pernykščio tokio dar turiu. Manau turėtų veikti.
Tik mes jau persirgom tuo gripu. Kažin ar vėl iš naujo gali prikibti g.gif

QUOTE(Braita @ 2012 03 16, 22:54)

Beje, man buvo įdomu, kaip kitos susitvarkė su tais kosuliais. Kaip suprantu, susitvarkė.

Mes gėrėm antibus. Sūnus jau beveik nebekosi. Keletą kartų šlapiai per dieną atkosi tik. Pagerėjo nuo Husteel.
Dukriukas atkrito antrą kartą doh.gif Po antibų kurso praėjus beveik savaitei vakar vėl užkilo tempa, ir sausas gilus kosulys. Davė ištisai beveik be perstojo, žandai raudonais plėmais išmušti. Daviau Belladona+Aconitum, tai šiandien po pietų jau tempos nebėra. Kosuliui svilarožių sirupą ir ventoliną, nesugalvoju net ką duoti, tokio dar nesu girdėjusi. Šiandien jau mažiau kosi, bet dar neatkosėja. Pasimirkėm kojas prieš miegą, gal rytoj jau sušlaps kosulys.
Atsakyti
Laba diena,
patarkit prasau, kaip per siandien vaika atgaut, nes ryt noriu i darzeli isleist, neturiu kam palikti smile.gif Vakar buvo silta lauke, maniskis vazinejo dviratuku, pasilo (po salmu net plaukuciai padreko), matomai papute ar ka ir siandien bega nosis, 37,1 turi, akytes blizgios. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 03 18, 00:13)
Šiandien jau mažiau kosi, bet dar neatkosėja. Pasimirkėm kojas prieš miegą, gal rytoj jau sušlaps kosulys.

Kai sausas kosulys, jį reikia slopinti, o kai drėgnas - drėkinti ir plėsti.
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2012 03 18, 13:23)
Laba diena,
patarkit prasau, kaip per siandien vaika atgaut, nes ryt noriu i darzeli isleist, neturiu kam palikti smile.gif Vakar buvo silta lauke, maniskis vazinejo dviratuku, pasilo (po salmu net plaukuciai padreko), matomai papute ar ka ir siandien bega nosis, 37,1 turi, akytes blizgios. Aciu

prisijungiu pire situacijos, kas tinka kai vaikas persala sloguoja ir pan, butent nuo beprotisko lakstyymo iskaitimo ir perputimo matomai g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2012 03 18, 12:23)
Laba diena,

Dažniausiai "pertraukus" vėjui būna Aconitum. Dar mėginkit skaityt apie 3 antigripiną (jis perkaitus dažnai tinka).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 03 18, 19:31)
Dažniausiai "pertraukus" vėjui būna Aconitum. Dar mėginkit skaityt apie 3 antigripiną (jis perkaitus dažnai tinka).

Ačiū. Kaip tik nuo 12 valandos kazkur duoda 3 antigripina ir dar Aconitum kompleksa, bet dabar atsikele po pietu miego, jau 37,4 sad.gif Ar reiskia,kad neveikia sitie, reik keist?
Atsakyti
Mamytes, o kaip su kirminais.KAip veikia homeopatiniai kirmeles?Jas zudo ir pasisalina ar jos gyvos lenda?
Atsakyti
Sveiki turiu toki klausima, mano mergyte suslogavo penktadieni, naudojom corizalia, dabar nosis nebebega ispucia gal 3 kartus per diena po nedaug, bet balsas toks lyk per nosi kalbetu ir ryte pakoseja slapiai bet tik kelis kart. Gal ka patarsit ar daugiau nieko nereiktu jai duot?
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2012 03 19, 09:41)
Mamytes, o kaip su kirminais.KAip veikia homeopatiniai kirmeles?Jas zudo ir pasisalina ar jos gyvos lenda?

Bent jau spalines tai pasisalina gyvos, dideliais kiekiais, o kaip kitos kirmeles-nezinau schmoll.gif
Atsakyti