Įkraunama...
Įkraunama...

HOMEOPATIJA 21 TEMA

Sveikos,
Gal kas lankotės Klaipėdoje pas Misį? Kokia dabar tvarka pas jį, ar priima trumpoms konsultacijoms? Kai buvau gruodį, sakė nepriiminės nuo sausio. O registratorei irgi prisiskambinti nepavyksta, įdomu kuriomis valandamis ji registruoja?
Atsakyti
QUOTE(bzykas @ 2012 03 19, 16:40)
Bent jau spalines tai pasisalina gyvos, dideliais kiekiais, o kaip kitos kirmeles-nezinau  schmoll.gif

o siaube, tai gal geriau vaistazolem tada.brrr blink.gif ............
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2012 03 19, 17:16)
Sveikos,
Gal kas lankotės Klaipėdoje pas Misį? Kokia dabar tvarka pas jį, ar priima trumpoms konsultacijoms? Kai buvau gruodį, sakė nepriiminės nuo sausio. O registratorei irgi prisiskambinti nepavyksta, įdomu kuriomis valandamis ji registruoja?

sunku pakliut. . .berods reik penktadieni ryte skambint registruotis,bet mums nepawyko,bandziau n kartu. .jei prisiskambinau tai pasake kad tik uz men. skambint,nu zodziu. . . .uzburtas ratas man gawos. . .bet kitiems pawyksta g.gif:
dabar laukiu eilej pas kita atvaziuojanti gydytoja,bet ir ten eiles didziausios sad.gif
Atsakyti
Pasidalinkite, prasau, informacija pas ka tiriate savo vaikucius Folio metodu Vilniuje ?
Aciu, labai 4u.gif
Atsakyti
Pas Misi registruoja penktadieniais, nuo 9 iki 9-30. Jau jis per daug zmoniu turi.
Balniene nauju nepriima iki vasaros. Kiek man zinoma.
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2012 03 20, 20:57)
Pas Misi registruoja penktadieniais, nuo 9 iki 9-30. Jau jis per daug zmoniu turi.
Balniene nauju nepriima iki vasaros. Kiek man zinoma.

Žmonių antplūdis pas homeopatus. Kažin, mados reikalas ar visgi žmonės pradėjo mąstyti ir atsirinkinėti kas ir kaip g.gif

Merginos, patarkit kaip pasielgti. Su mano mažiausiuoju problemos doh.gif Greičiau emocinės, nei fizinės. Nebežinau kaip elgtis, nes kaip ir rimtos priežasties nėra dėl, kurios turėčiau/reiktų kreiptis į homeopatą.
Situacija tokia: mažiui 9 mėn. Padidėjęs raumenų tonusas rankose ir kojose. Padidintas dirglumas, jautrumas žmonėms ir aplinkai. Pasireiškia "vienišo vaiko" sindromas. T.y. kai vaikas užuot sugalvoję užsiėmimą pats, reikalauja/parodo dėmesio trūkumą siūbuodamas į priekį ir atgal. Net būnant su vaikais ar žaidžiant vienam, siūbuoja, tik nepastoviai. Jei maitinu aš, kiekvieno valgymo pradžioje 5-10 min vyksta isterija - "mamos nulaužimas" - kas nusileis. Jei maitina vyras, be problemų, bet man geriau nesirodyti, nes tada vėl isterija. Vienas būti nenori, pastoviai reikalauja dėmesio, artimo kontakto. Zirzimas, kniaukimas - ramu tik tada kai miega.
Neurologas kažkokios vienos diagnozės nenustatė, nes kaip ir nėra jos.
Vat ir galvoju, ar įmanoma pačiai sumažinti/įšspręsti šią "problemą"? Ar visgi reikia rimtesnės konsultacijos ir aprašyta būsena pakankamas pagrindas kreiptis pas homeopatą?
Atsakyti
Merginos Help,
bandau vaduotis is ligu 4u.gif ana savaite kai prasidejo perstinti gerkle(nuo jos viskas ir prasidejo) gyd. B patarimu naudojau phosporus homocord ir tartephedreli.. is pradziu dingo uzkimimas ir perstinti gerkle, taciau sausas kosulys liko, uzeina bet kada ypac kalbant ar dainuojant..ne taip daznai jaucias kad geriau, bet visgi uzeina.. tada po 3 dienu arba isisiubavo virusas arba kazka ant virsaus pagavau teatre, prasidejo sloga ir toks silpnumas, skauda nugara, ypac kairi plota, krutine kairi plota, ikvepiu net skauda..skauda ausu kanalus, atrodo skausmas is gerkles i ausis eina, atsiraugejant skauda.. ypac kaire ausi..pradejau grip heel ir angina heel, dar dadejau pulsatila nes geltonos gleives eina is nosies ryte ypac, diena maziau.. tirstos skaidrios bet su geltonu..nosis tai uzgulta tai atleidzia..ciaudau daug.. vel nuo grip heel rodos kiek pagerejo, bet silpnumas ir skausmas nugaroje, ir bendra savijauta tragiska... skaitau gal tiktu ferrum phosp, ar kali murr, bet jau svaigstu cia as gal unsure.gif

Mazajai baiges kosulyus ir uzkimimas, bet snargliai kazkur viduje ir pasgtrige dar, ir ryte geltonos traiskanos..kas galetu pagelbetl?

gydaus ir bijau nusigydit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 03 21, 12:52)
Neurologas kažkokios vienos diagnozės nenustatė, nes kaip ir nėra jos.
Vat ir galvoju, ar įmanoma pačiai sumažinti/įšspręsti šią "problemą"? Ar visgi reikia rimtesnės konsultacijos ir aprašyta būsena pakankamas pagrindas kreiptis pas homeopatą?

as tai tikriausiai kreipciausi g.gif man kazkodel i lycopodium siek tiek panasu, bet gal klystu, pabandykit cia pasiskaityt http://www.millsther...l#mozTocId12917 (man cia labai aiskiai aprasyta 4u.gif

QUOTE(Dzada @ 2012 03 21, 12:56)
Merginos Help,
bandau vaduotis is ligu 4u.gif  ana savaite kai prasidejo perstinti gerkle(nuo jos viskas ir prasidejo) gyd. B patarimu naudojau phosporus homocord ir tartephedreli.. is pradziu dingo uzkimimas ir perstinti gerkle, taciau sausas kosulys liko, uzeina bet kada ypac kalbant ar dainuojant..ne taip daznai jaucias kad geriau, bet visgi uzeina.. tada po 3 dienu arba isisiubavo virusas arba kazka ant virsaus pagavau teatre, prasidejo sloga ir toks silpnumas, skauda nugara, ypac kairi plota, krutine kairi plota, ikvepiu net skauda..skauda ausu kanalus, atrodo skausmas is gerkles i ausis eina, atsiraugejant skauda.. ypac kaire ausi..pradejau grip heel ir angina heel, dar dadejau pulsatila nes geltonos gleives eina is nosies ryte ypac, diena maziau.. tirstos skaidrios bet su geltonu..nosis tai uzgulta tai atleidzia..ciaudau daug.. vel nuo grip heel rodos kiek pagerejo, bet silpnumas ir skausmas nugaroje, ir bendra savijauta tragiska... skaitau gal tiktu ferrum phosp, ar kali murr, bet jau svaigstu cia as gal unsure.gif

Mazajai baiges kosulyus ir uzkimimas, bet snargliai kazkur viduje ir pasgtrige dar, ir ryte geltonos traiskanos..kas galetu pagelbetl?

gydaus ir bijau nusigydit doh.gif

jei skausmas ryjant eina i ausis, tai pirmiausia man i galva ateina Phytolacca ir Hepar Sulphur 4u.gif O del skausmu ikvepiant ir kitu skausmu man i Bryonia panasu ir Kali carbonicum 4u.gif Jiem budingi diegiantys duriantys skausmai. Tik tiek, kad Bryonia skausmas atsiranda judant, geriau isvis nejudeti, o kali carbonicum skausmas nepriklauso nuo judesio 4u.gif
ziuriu Gripp-Heel yra bryonia, o kiek jus jo vartojat? Gal reiketu pradzioj dazniau, jei labai blogai jauciates 4u.gif
O del dukrytes tai gal apie Pulsatilla ar Hepar sulphur pagalvokit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 21 kovo 2012 - 13:02
Kita vertus ir phosphorus nemazai atitinka, nes jam budingas kosulio paumejimas, dainuojant, kalbant, krutines duriantis skausmas, ypac kaires puses, gelsvas ar zalias nosies sekretas, bet kaip supratau phosphorus nelabai pagelbejo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 21 kovo 2012 - 13:50
QUOTE(emkaxxx @ 2012 03 19, 13:50)
Sveiki turiu toki klausima, mano mergyte suslogavo penktadieni, naudojom corizalia, dabar nosis nebebega ispucia gal 3 kartus per diena po nedaug, bet balsas toks lyk per nosi kalbetu ir ryte pakoseja slapiai bet tik kelis kart. Gal ka patarsit ar daugiau nieko nereiktu jai duot?

pabandykit "Jeigu išplovus bei atsiurbus nosytė lieka užgulta, vaikas negali užmigti ar pan., galima išoriškai visą nosytės nugarėlę,“sparnelius“, kaktytę tarp antakių, patepti Traumeel tepalu (būtina piršto galiuku švelniai masažuoti nosiuką, kol tepalas pilnai įsigers į odą; priešingu atveju mažylis gali „prisitepti“ akis); informaciniame lapelyje perskaitysite, kad šis tepalas pirmiausia yra skirtas įvairiems sumušimams, patempimams ir kitoms traumoms gydyti, tačiau homeopatiniu požiūriu – tai ir puikus uždegimą mažinantis preparatas.Patepus odą, jis pasiekia gilesnius sluoksnius, todėl sumažėja gleivinės paburkimas. Tepalo yra daugelyje vaistinių." http://www.mamyciukl...vaiko-imuniteta
Dzada, ir jus uz ausies patepkit traumeel, dar pagerti ji galit (nuo skausmo , uzdegimo), gal tiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzykas: 21 kovo 2012 - 13:44
QUOTE(Iewuzze @ 2012 03 21, 13:37)
jei skausmas ryjant eina i ausis, tai  pirmiausia man i galva ateina Phytolacca ir Hepar Sulphur 4u.gif  O del skausmu ikvepiant ir kitu skausmu man i Bryonia panasu ir Kali carbonicum 4u.gif  Jiem budingi diegiantys duriantys skausmai. Tik tiek, kad Bryonia skausmas atsiranda judant, geriau isvis nejudeti, o kali carbonicum skausmas nepriklauso nuo judesio 4u.gif
ziuriu Gripp-Heel yra bryonia, o kiek jus jo vartojat? Gal reiketu pradzioj dazniau, jei labai blogai jauciates 4u.gif
O del dukrytes tai gal apie Pulsatilla ar Hepar sulphur pagalvokit 4u.gif

Neaiskia gal parasiau, nera skausmo ryjant, tiesiog toks keistas maudimas gal pulsavimas, ir raugejant jos neskauda bet toks maudimas ir ale atsikemsa ausis, kaip po lektuvo uzgule buna taip vat.. tada bandziau isilasint sidabrinio vandens i ausis, tai i desine subega,o i kaire ne, viskas bega lauk.. uzsikimse ten..skausmai ne duriantis o buki, maudziantys... gripp hell vartojau 2 val kas 15 min, poto kas 1 valanada.. unsure.gif
man gryn gripas atrodo, net akys jautrios, noris atsigult ir miegot, akiu neatmerkt tik tempos nera...
dukrytei ir duodu pullsatila, tai jasu ryte mazai tu geltonu traiskanu buvo..

Kirke o gal nuo dantu skausmo cia?dygsta jum?
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 03 21, 15:20)
Neaiskia gal parasiau, nera skausmo ryjant, tiesiog toks keistas maudimas gal pulsavimas, ir raugejant jos neskauda bet toks maudimas ir ale atsikemsa ausis, kaip po lektuvo uzgule buna taip vat.. tada bandziau isilasint sidabrinio vandens i ausis, tai i desine subega,o i kaire ne, viskas bega lauk.. uzsikimse ten..skausmai ne duriantis o buki, maudziantys... gripp hell vartojau 2 val kas 15 min, poto kas 1 valanada.. unsure.gif
man gryn gripas atrodo, net akys jautrios, noris atsigult ir miegot, akiu neatmerkt tik tempos nera...
dukrytei ir duodu pullsatila, tai jasu ryte mazai tu geltonu traiskanu buvo..

Kirke o gal nuo dantu skausmo cia?dygsta jum?

o sloga kokia? Tirsta? Gal dar kali bich tiktu? Jis prie ausu skausmo ir kanalo uzsikimsimo tinka, ypac kaires 4u.gif
Jei buki skausmai, tai gal Rhus tox suveiktu g.gif Kiek atsimenu merginos anksciau yra rasiusios, kad prie gripo gali suveikti 4u.gif tik tiek, kad Rhus tox skausmai mazesni, kai juda. Dar gelsemium prie buku skausmu, jo kaip maciau irgi yra gripp heel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 21 kovo 2012 - 14:38