Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Gal kas nors pirkote jau futbolisto kelnes is Happeako, labai idomu, jei vaiko ugis 82 cm ir vasara bus 2 metai, koki dydi imti. Ko tai bijau, kad tos 1-2 metai bus labai dideles, kaip pas juos tie dydziai labai jau neatitinka. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2012 04 04, 13:16)
Gal kas nors pirkote jau futbolisto kelnes is Happeako, labai idomu, jei vaiko ugis 82 cm ir vasara bus 2 metai, koki dydi imti. Ko tai bijau, kad tos 1-2 metai bus labai dideles, kaip pas juos tie dydziai labai jau neatitinka. doh.gif

mes jau pirkom ir nesiojam smile.gif laaaaaaabai nerealiai fainos kelnytes, musu ugis 97 cm, emem 3-4 metai, neskestam, graziai apkrenta kaip ir turi buti wink.gif tad neuzdidintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 04 04, 13:05)
Gal galima ir daugiau rubu nupirkti su 30 proc nuolaida as nezinau bet manau kad galima. Rasykit i AZ eisiu tada klausti

bigsmile.gif kaip faina jum su tokia nuolaida puse naujos kolekcijos būtų galima pirkt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sunny_me @ 2012 04 04, 15:17)
mes jau pirkom ir nesiojam smile.gif laaaaaaabai nerealiai fainos kelnytes, musu ugis 97 cm, emem 3-4 metai, neskestam, graziai apkrenta kaip ir turi buti wink.gif tad neuzdidintos smile.gif

mazu nuotraukyte turit kaip jūsų vaikinukas atrodo su jomis? g.gif man jos ir super atrodo bet čia kokiof happeak reklamoje maciau kaip timkes toks vaizdas doh.gif
Va radau ta foto,nu man cia negraziai jos žiūrisi turiu vilti kad realiai jos graziau atrodo g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 04 balandžio 2012 - 22:14
QUOTE(Jutkė @ 2012 04 04, 23:04)
bigsmile.gif  kaip faina jum su tokia nuolaida puse naujos kolekcijos būtų galima pirkt  thumbup.gif
Papildyta:
mazu nuotraukyte turit kaip jūsų vaikinukas atrodo su jomis? g.gif man jos ir super atrodo bet čia kokiof happeak reklamoje maciau kaip timkes toks vaizdas doh.gif
Va radau ta foto,nu man cia negraziai jos žiūrisi turiu vilti kad realiai jos graziau atrodo g.gif
user posted image

Didelis vaikas nuotraukoj, man tai aplamai tokios kelnes tik iki kokiu 3-ju metu graziausiai ziuris. ax.gif O cia jau koks penkiametis turbut g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 04 balandžio 2012 - 23:59
QUOTE(Jutkė @ 2012 04 04, 23:04)
bigsmile.gif  kaip faina jum su tokia nuolaida puse naujos kolekcijos būtų galima pirkt  thumbup.gif
Papildyta:
user posted image

mes vakar jas gavom ir na man asmeniskai jos atrodo tikrai graziau nei cia foto g.gif Cia kažkaip atrodo kad butu išaugtos ir ištemptos i apacia o šiaip tai jos siauros apačioje o virsus toks platus nu kažkaip kitaip man ant vaiko žiūrėjosi reikes bandyti įkalbinti nusifotografuoti nes nelabai nori paskutiniu metu biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunelis 3m,ugis 92 cm,15kg.Va kaip atrodo ant musu Happeak futbolisto kelnytes ir kepuryte 4u.gif
Kelnes 1-2 m(86-92)
Kepuryte nr. 3
Maikute(senos kolekcijos) 86 cm
http://public.fotki....a/dscn6829.html

http://public.fotki....a/dscn6846.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenavika @ 2012 04 05, 12:27)
Mano sunelis 3m,ugis 92 cm,15kg.Va kaip atrodo ant musu Happeak  futbolisto kelnytes ir kepuryte 4u.gif
Kelnes 1-2 m(86-92)
Kepuryte nr. 3
Maikute(senos kolekcijos) 86 cm
http://public.fotki....a/dscn6829.html

http://public.fotki....a/dscn6846.html
4u.gif

gražu wub.gif bet tai kelnes 1-2m g.gif tai mums 86ugis tai ir toki dydi sakiau imt tai kaži ar neskęsim g.gif doh.gif
Atsakyti
Nezinau ka ir patarti.
Va kelniu ismatavimai:Visas ilgis 50 cm,per liemeni 25cm,plotis kelniu kur baigesi klynas 46cm.
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2012 04 05, 13:13)
gražu wub.gif bet tai kelnes 1-2m g.gif  tai mums 86ugis tai ir toki dydi sakiau imt tai kaži ar neskęsim  g.gif  doh.gif

maniskis 100 cm ugio nesioja 86 cm dydzio Happeak kelnes ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2012 04 05, 13:36)
maniskis 100 cm ugio nesioja 86 cm dydzio Happeak kelnes ax.gif  unsure.gif

cia ziurint kuris modelis g.gif senos kolekcijos plain kelnes maniskis (94cm) nesioja 12-18 biggrin.gif sitas futbolisto pirkau 1-2 (92cm) tai mums geros bet jis kudutis gal jei vaikiukas stambesnis didesniu reiktu g.gif jos siauresnes nei plain kelnes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atika: 05 balandžio 2012 - 12:40
na mes pirkom didesnes, kad dar ir rudeniui uztektu, tai galiu imesti kaip atrodo 3-4 metu dydzio ant 95 cm vaiko kuducio (apsmukusios, bet mums tinka biggrin.gif ) p.s. aplinka buitine, prasom nekreipti demesio, nepozavom biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunny_me: 05 balandžio 2012 - 14:26
sunny_me o per liemeni jums nesmunka? biggrin.gif nes na mums ir 1-2 mastau kad reikes dirzeli iverti biggrin.gif
Atsakyti