Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(atika @ 2012 04 05, 15:29)
sunny_me o per liemeni jums nesmunka? biggrin.gif nes na mums ir 1-2 mastau kad reikes dirzeli iverti  biggrin.gif

biggrin.gif na per liemeni tai tikrai dar koses valgyti reiketu , kad ispildytumem, bet as graziai soniukuose tiesiog i vidu iemiau, nieko nesimato biggrin.gif bet cia mums ir 1-2 ir 3-4 amziaus butu per liemeni placios, nes sliekiukai esam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunny_me @ 2012 04 05, 15:37)
biggrin.gif na per liemeni tai tikrai dar koses valgyti reiketu , kad ispildytumem, bet as graziai soniukuose tiesiog i vidu iemiau, nieko nesimato  biggrin.gif  bet cia mums ir 1-2 ir 3-4 amziaus butu per liemeni placios, nes sliekiukai esam  biggrin.gif

na mums ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Tai jei vaiko ugis 81 cm, tai speju geriausiai imti 6-12 dydzio futbolisto kelnes, nes ziuriu tos 1-2 metu dydzio triju metu vaikams gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(sunny_me @ 2012 04 05, 14:24)
na mes pirkom didesnes, kad dar ir rudeniui uztektu, tai galiu imesti kaip atrodo 3-4 metu dydzio ant 95 cm vaiko kuducio (apsmukusios, bet mums tinka  biggrin.gif ) p.s. aplinka buitine, prasom nekreipti demesio, nepozavom biggrin.gif
[url=http://www.radikal.ru]

gal galit pamatuoti kiek visas ilgis? ax.gif
Atsakyti
Gal kas turi ir galėtų pamatuoti Happeak 6-12 mėn. futbolisto kelnių visą ilgį blush2.gif Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pheasant @ 2012 04 05, 20:11)
Gal kas turi ir galėtų pamatuoti Happeak 6-12 mėn. futbolisto kelnių visą ilgį  blush2.gif  Dėkoju iš anksto  4u.gif

ir man idomu butu nes išsimatavom kelnes tai 1-2m mums tada dideles būtų unsure.gif
Atsakyti
As parasiau Happeakui ir paprasiau, kad pamatuotu futbolisto kelnes. Tai man parase, kad visas ilgis 6 - 12 dydzio - 48cm , 1 - 2 dydzio 53cm. Po to kitame laiske parase, kad 1-2 metu kelnes yra 50 cm, ir dauguma mamyciu parase, kad 50 cm, tai reiskia, 6-12 greiciausiai bus kokie 45 cm, nes pastebejau, kad pas juos vienas dydis nuo kito apie 5 cm skiriasi. Nezinau gal ir klystu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2012 04 05, 22:07)
As parasiau Happeakui ir paprasiau, kad pamatuotu futbolisto kelnes. Tai man parase, kad visas ilgis 6 - 12 dydzio - 48cm , 1 - 2  dydzio  53cm. Po to kitame laiske parase, kad 1-2 metu kelnes yra 50 cm, ir dauguma mamyciu parase, kad 50 cm, tai reiskia, 6-12 greiciausiai bus kokie 45 cm, nes pastebejau, kad pas juos vienas dydis nuo kito apie 5 cm skiriasi. Nezinau gal ir klystu.  doh.gif

Jei neklystu, tai pvz H&M 2-3m arba 98cm kelniu ilgis buna 53cm. Tai pastarosios mano maziui su 88cm ugiu buna dideles, bet tos futbolisto kelnes jauciu bus geros, nes graziau, kai siek tiek pakritusios, nei, kad istemptos, kaip cia toj foto, kur su didesniais vaikais. Gal nebusiu suklydus 1-2m dydi uzsisakius ax.gif Tik va del liemens tai baisoka, kazkokia nesamone, jei dar tek snest taisyt, kad nepamestu nuo liemens doh.gif
Atsakyti
visas ilgis 3-4 metuku 57 cm (nors man rase happeak'as, kad 58, bet pati niekiap daugiau 56,5-57 neprimatuoju wink.gif ). Del to, kad ties liemeniu bus per platu, tai nematau reikalo pas siuveja nesti, na tikrai, mano mazgiukas slieku sliekas, bet tiesiog ties gumute graziai iemiau i visu ir tikrai tikrai nieko nesimato 4u.gif kadangi dar ilgio yra "ant isaugimo", tai reikalui esant, ir atleisti ties juosmenuku, kas iimta, galima, o pas siuveja nunesit, sukirps, nukirps, persius ir dar pinigiukus sumokesit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sunny_me @ 2012 04 06, 08:48)
visas ilgis 3-4 metuku 57 cm (nors man rase happeak'as, kad 58, bet pati niekiap daugiau 56,5-57 neprimatuoju wink.gif ). Del to, kad ties liemeniu bus per platu, tai nematau reikalo pas siuveja nesti, na tikrai, mano mazgiukas slieku sliekas, bet tiesiog ties gumute graziai iemiau i visu ir tikrai tikrai nieko nesimato  4u.gif kadangi dar ilgio yra "ant isaugimo", tai reikalui esant, ir atleisti ties juosmenuku, kas iimta, galima, o pas siuveja nunesit, sukirps, nukirps, persius ir dar pinigiukus sumokesit  ax.gif

Nu bus matyt, kaip su tuo dydziu bus. Jei kris nuo liemens, teks siulu ir adata isigyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as turiu 30 proc. nuolaidos kupona, buvau visai pamirsusi bigsmile.gif . Jau nusiziurejau savo spindulelei suknele ir kelnytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yuzu @ 2012 04 06, 16:03)
Ir as turiu 30 proc. nuolaidos kupona, buvau visai pamirsusi  bigsmile.gif . Jau nusiziurejau savo spindulelei suknele ir kelnytes  thumbup.gif

Nu ir kaip jūs čia tas nuolaidas gaunat? g.gif blush2.gif
Atsakyti