Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Pingvinukas @ 2012 06 01, 08:47)
Jau atsirado HAPPEAK nauja kolekcija ATOSTOGŲ KELNĖS   4u.gif

reiks vaziuoti pasimatuoti, nes, kaip suprantu, jos ne visai atitinka nurodytus dydzius, turetu fainukles buti, plonos vasarines...
Atsakyti
Apsipirkom Modidu parduotuveje, grazus rubeliai, ypac vaikams. Deja, kokybe kiek nuvyle.. dzinsiukai ir bliuskutes dar nieko, bet sortai doh.gif taip nusibumbulavo, kad i velnia dabar panasus.. laaabai prasta medziaga.
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2012 06 01, 23:36)
Apsipirkom Modidu parduotuveje, grazus rubeliai, ypac vaikams. Deja, kokybe kiek nuvyle.. dzinsiukai ir bliuskutes dar nieko, bet sortai doh.gif taip nusibumbulavo, kad i velnia dabar panasus.. laaabai prasta medziaga.

jau ne pirma mama komentavo modi du kokybe, kad prasta, siulai issira, spalvos nusiplauna,man grazu atrodo internetiniam puslapyj ju drabuziai, fotkint tai jie moka biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Pingvinukas,2012 06 01, 07:47]
Jau atsirado HAPPEAK nauja kolekcija ATOSTOGŲ KELNĖS 4u.gif

ar ne per karsta vasar su viskoze ir elastanu, keista man g.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksandra221 @ 2012 06 02, 16:30)
ar ne per karsta vasar su viskoze ir elastanu, keista man  g.gif

o kodel turetu but perkarsta? g.gif pats geriausias audinys vasara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo make-up: 02 birželio 2012 - 17:05
QUOTE(make-up @ 2012 06 02, 18:05)
o kodel turetu but perkarsta? g.gif pats geriausias audinys vasara.

mano nuomone - vasara geriausias audinys yra LINAS wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 06 02, 18:10)
mano nuomone - vasara geriausias audinys yra LINAS wink.gif

tik lengviau priziurima (kas svarbu vaiku kasdieniniams drabuziams ) yra viskoze.. nes su linu viskas liuks tik daznai skalbiant jis ir susidevi greit ,o ir glamzos labiau nei viskoze.
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2012 06 02, 18:26)
tik lengviau priziurima (kas svarbu vaiku kasdieniniams drabuziams ) yra viskoze.. nes su linu viskas liuks tik daznai skalbiant jis ir susidevi greit ,o ir glamzos labiau nei viskoze.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2012 06 02, 18:26)

bet lino koks poveikis kunui fantastiskas wink.gif ir siaip jei geras linas, tikrai ir nauda kunui ir gerai skalbias, nenusidevi ir pan wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2012 06 02, 18:44)
bet lino koks poveikis kunui fantastiskas wink.gif ir siaip jei geras linas, tikrai ir nauda kunui ir gerai skalbias, nenusidevi ir pan wink.gif

nesigincyju smile.gif as pati megstu lina ,bet vaikams nepasiteino ... pasipuost viskas liuks ,bet kasdienai nepasiteisino man jis. sad.gif
Atsakyti
mes uzsisakem soryukus ir kelnytes is modi du,ar tikrai prasta ju kokybe?nes gaila jei sortukai nusiburbuluosir nusiplaus sad.gif
Atsakyti
Modi du dzinsiukai tikrai kokybiski, viskas su jais po kol kas gerai, kaip ir su golfyte smile.gif na o trikotazines kelnes nusiskalbe kazkiek, na spalva nuejo po triju skalbimu, bet ir happeak kelnes greit burbuluojasi... sortukai dideli, nieko negaliu pasakyti ax.gif
Atsakyti
Mes pirkome sijonmaisi ir palaidine is Modidu. Palaidine dar neskalbta, bet kazkiek nesiota, bet trikotazas neskystas, manau su ja viskas gerai bus. Sijonmaisi kazkiek devime, tai uzpakaliukas blizget pradejo unsure.gif Nors skalbtas tik karta, atrodo kaip nesiojamas n metu. Parduotuveje nebutume tokio pirke (tokios spalvos ir tokio trikotazo) schmoll.gif
Ir turime Happeak slieko kostiuma,storas trikotazas su pukeliu, smagiai nesiojasi, gerai skalbiasi. Sviesios spalvos atrodo kaip naujas, nors skalbtas thumbup.gif Tikrai geras daiktas. Neturim jokiu priekaistu kokybei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariusTetis: 04 birželio 2012 - 21:29