Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Lenavika @ 2012 06 05, 19:45)
llauruze paziurekit kaip atrodo atostogos ir futbolisto kelnes ant mano maziuko 92cm,15kg 4u.gif

http://public.fotki....a/dscn7111.html
Atostogu kelnes 1-2metai(86-92)
Ziogo maikute 1-2 metai(86-92)

Kombinezonas 3-4metai(98-104)
4u.gif

Labai gražu thumbup.gif man labai patiko atostogų kelnytes ir maikyte...o maikyte čia is šių metų kolekcijos? Nes tinklalapyje tai tokios nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2012 06 06, 21:59)
Labai gražu thumbup.gif man labai patiko atostogų kelnytes ir maikyte...o maikyte čia is šių metų kolekcijos? Nes tinklalapyje tai tokios nemačiau schmoll.gif

Taip,maikyte siu metu :)Sokoladines spalvos.
Visada skambinu tiesiai i parduotuve pasikonsultot del dydziu ir spalviciu,nes uzsakau internetu. Pardavejos ir pasake,kad turi maikute tokia pacia ,kaip ir atostogu kelnes ax.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja tas vasarinis kombinezonas?
Atsakyti
Zurnale ,,As mama,,2012 balandis - geguze maciau yra nuolaida Happeak ir Brio 20 proc vienam apsipirkimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 06 08, 12:23)
Zurnale ,,As mama,,2012 balandis - geguze maciau yra nuolaida Happeak ir Brio 20 proc vienam apsipirkimui smile.gif

aciu,reikia nusipirkti zurnala,nes vakar apziurejom happeak nauja kolekcija,tai labai faina
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 06 08, 12:28)
aciu,reikia nusipirkti zurnala,nes vakar apziurejom happeak nauja kolekcija,tai labai faina

mirksiukas.gif kainos ten ne mazos bet kai yra nuolaida visai nieko. Turim slieko kombinezona labai labai fainas bet vienas mazas minusiukas kad nelabai mums patogu ji uzsideti doh.gif Bet uzsidejus ant vaiko ziuresi super ir medziaga labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaF: 08 birželio 2012 - 11:09
QUOTE(JelenaF @ 2012 06 08, 13:08)
mirksiukas.gif kainos ten ne mazos bet kai yra nuolaida visai nieko. Turim slieko kombinezona labai labai fainas bet vienas mazas minusiukas kad nelabai mums patogu ji uzsideti doh.gif Bet uzsidejus ant vaiko ziuresi super ir medziaga labai patinka  thumbup.gif

mes vakar matavomes tai mums slieko kostiumas per siauras,tokia labai suvarzytu judesiu.gal galit idet nuotrauka kaip istikro vaikas turi su juo atrodyti?mes ziurejom plonesnes medziagos
Atsakyti
user posted image
mums atrodo mazdaug taip slieko kostiumas 5,5 men ir didis 74 cm. i ilgi dar yra vietos bet jeigu daugiau valgysim galim ir netilpti smile.gif man atrodo galetu jie buti platesni
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 06 08, 13:55)
http://www.part.lt/i...9a64f33d749.JPG[/img][/url]
mums atrodo mazdaug taip slieko kostiumas 5,5 men ir didis 74 cm. i ilgi dar yra vietos bet jeigu daugiau valgysim galim ir netilpti  smile.gif man atrodo galetu jie buti platesni

kaip graziai smile.gif mums dar aptemciau smile.gif vadinas mes per stambios jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 06 08, 12:55)

oi koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 06 08, 07:23)
Kiek kainuoja tas vasarinis kombinezonas?

Vasarines kombinezonas kainuoja 135lt

Mamytes,tikrai dabar yra 20% Happeak parduotuvei!!!
Vakar buvau Vilniui Happeak parduotuvei ir apsipirkau su 20%nulaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenavika @ 2012 06 08, 23:39)
Vasarines kombinezonas kainuoja 135lt

Mamytes,tikrai dabar yra 20%  Happeak parduotuvei!!!
Vakar buvau Vilniui Happeak parduotuvei ir apsipirkau su 20%nulaida thumbup.gif

Ačiū, reiks nulėkti 4u.gif
Atsakyti