Įkraunama...
Įkraunama...

Smiltė

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 04 09, 11:15)
na zinau tik tiek kad reiskia maza smelio kruopele smile.gif

lotuliukas.gif gražiai pasakyta. thumbup.gif
Atsakyti
Gražus vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxxx @ 2007 01 26, 14:31)
Tai kad jau darosi Smilciu bumas...Bet siaip grazus vardas,tik as nedeciau savo vaikui..

drinks_cheers.gif Grazus,tai dar ne viskas,reikia atsizvelgti,ar nera"ant bangos",vien del populiarumo neduociau schmoll.gif ,neuztraukciau savo vaikui nemalones darzelyje,mokykloje,kieme... doh.gif

QUOTE(Vilmoshka @ 2007 02 19, 16:37)
Smiltė - labai gražus vardas smile.gif
Man bemaž visi vardai, besibaigiantys galūne -ė, labai gražūs: Viltė, Smiltė, Miglė, Rusnė, Jonė ir t.t.

Ir man vardeliai su sia galune mieliausi.Is tavo isvardintu duociau dukrytei Jone ir dar is retesniu sioj kartoj:Atene,Agne wub.gif
Atsakyti
Nelabai man tas vardas... schmoll.gif
Atsakyti
Labai mielas, gražus wub.gif
Atsakyti
man Smilte labai grazus vardas smile.gif tiesa zinau viena Smilte, kuri nelabai mane zavi, bet kad ir kaip keista vardo groziui tai nepakenke biggrin.gif
Atsakyti
Gražus vardas. wub.gif
Atsakyti
Tikarai grazus vardas, netgi pati galvojau deti savo mazajai mirksiukas.gif bet kad meraiciu tokiu vardu siuo metu labai daug doh.gif labai jis jau populiarus, todel nenoreciau kad mano vaikas butu kaip dauguma schmoll.gif
Atsakyti
Man nelabai patinka,bet dabar labai daznas
Atsakyti
O man gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 03 01, 19:42)
Labai grazus vardas wub.gif .O asociuojas su jura,smeliu,vasara... wub.gif

būtent drinks_cheers.gif ir nepasakyčiau, kad labai jau dažnas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JAZZ @ 2006 04 09, 19:38)
O aš pažįstu mergaitę tokiu vardu- apvalute dideliais žandais smile.gif . Man šis vardas asocijuojasi su miniatiūriškumu. O jei Smiltė užaugusi bus stambi moteriškė, tai tada jai labiau tiktų vardas Kopa. Atsiprašau už juodą jumorą. smile.gif  smile.gif

QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 04 11, 06:33)
Mergaitei- labai grazus vardas, bet suaugusios moters tokiu vardu neisivaizduoju, gal todel, kad nepazistu. O jei Smilte uzauga iki 100 kg, tai kazkaip juokinga smile.gif, bet gal vardas ipareigos ir bus grazi ir liekna smile.gif

net neskaiciau daugiau komentaru, bet pritariu, kad butent del sios priezasties labai ilgai nenorejau pasiduoti vyro spaudimui situ vardu musu pirmagime pavadinti.. Nes vyro gimine visa tokiu tvirtu, kietu zmoniu, nenorejau, kad musu Smiltele uzaugtu kaip Kopa lotuliukas.gif bet zinot, silpna moteris po gimdymo, emociju daug, proto mazai biggrin.gif iveike mane vyras, jis vis tik 7 metus ta varda nesiojosi, kol dukrytes sulauke, tai jo ir argumentai buvo stipresni cool.gif O dabar man sis vardas kelia tik viena asociacija - su mano mazaja sirduke raudonzande wub.gif
mama bande labai atkalbeti, nes jai Smilte siejosi su smeliu, nepastovumu, smulkumu, tuo paciu slydimu tarp pirstu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo future_maman: 15 balandžio 2007 - 12:59