Įkraunama...
Įkraunama...

Smiltė

QUOTE(future_maman @ 2007 04 15, 13:59)
net neskaiciau daugiau komentaru, bet pritariu, kad butent del sios priezasties labai ilgai nenorejau pasiduoti vyro spaudimui situ vardu musu pirmagime pavadinti.. Nes vyro gimine visa tokiu tvirtu, kietu zmoniu, nenorejau, kad musu Smiltele uzaugtu kaip Kopa lotuliukas.gif bet zinot, silpna moteris po gimdymo, emociju daug, proto mazai biggrin.gif iveike mane vyras, jis vis tik 7 metus ta varda nesiojosi, kol dukrytes sulauke, tai jo ir argumentai buvo stipresni cool.gif O dabar man sis vardas kelia tik viena asociacija - su mano mazaja sirduke raudonzande wub.gif
mama bande labai atkalbeti, nes jai Smilte siejosi su smeliu, nepastovumu, smulkumu, tuo paciu slydimu tarp pirstu..

nerealiai grazus vardas, ir niekad nekele asociaciju del smulkumo.. tiesiog tik tuo vardu norejau pavadinti savo dukrele, bet susilaikiau sunaus, o is to vardo vyrisko nepadarysi verysad.gif dabar as turbut ta varda nesiosiuosi sirdyje dar keleta metu iki galbut ...
Atsakyti
Superinis vardas, tik jau labai populiarus dabar.
Ir as norėjau savo dukryte taip pavadinti.
Atsakyti
QUOTE(rasara @ 2006 04 09, 01:10)
[B][SIZE=7][COLOR=blue]
Gal žinote apie varda Smiltė, ar pažystate tokiu vardu mergaite, nes sakoma,kad vardas daug ka pasako apie vaika? wub.gif

Labai grazus vardas! 4u.gif
Atsakyti
Smilte man ir laaaabai fainas vardukas mazai kruolelytei wub.gif
Atsakyti
Labai grazus, trumpas vardas. Mano manymu tokiai ramiai, svelniai mergaitei.
Atsakyti
atsiprasau,bet mes kaime pries 10metu suni tikiu wardu turejom 4u.gif bet nepaisant to grazus wardas smile.gif tik daznas
Atsakyti
Labai grazus vardas wub.gif ,bet is tikruju dabar labai jau daznas
Atsakyti
koks skirtumas tėvams, kad vardas dažnas.
Svarbu prie širdies būtų wub.gif
Atsakyti
Man sis vardas yra pats graziausiais jei man gims mergyte butinai pavadinsiu siuo vardu thumbup.gif O kas liecia su vardu asociaicijom tai cia is kiekvieno vardo galima isvedziojimus daryt.
Atsakyti
Grazus rolleyes.gif
Atsakyti
Jei butu gimus mergaite,buciau pavadinus arba Rusne arba Smilte thumbup.gif
Atsakyti

mielas smile.gif
Atsakyti