Įkraunama...
Įkraunama...

Smiltė

Tikrai mielas vardas, asmeniskai neduociau tokio, nes megstu tarptautinius vardus, bet is grynai lietuvisku Smilte vienas graziausiu man. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2007 06 21, 22:36)
Tikrai mielas vardas, asmeniskai neduociau tokio, nes megstu tarptautinius vardus, bet is grynai lietuvisku Smilte vienas graziausiu man. smile.gif

Smiltė tokia garbanė vikri guvi mergytė faina bigsmile.gif
Atsakyti
Visai grazus, bet man atrodo siuo metu labai paplites g.gif
Atsakyti
grazus vardas tongue.gif
Atsakyti
Vardas tai labai grazus. Bet labai jau daug tu Smilciu...
Atsakyti
Nepazystu nei vienos Smiltes, bet vardas man - fantastishkai grazhus. Toks lengvas, lietuviskas ir trumpas. Apskritai man tokie vardai lietuviski ir su gamta susieti patinka: Ieva, Saule, Ramune, Audra, Migle, Ruta, Giedre... Paprasta ir grazu. As - UZ smile.gif
Atsakyti

Man labai labai patinka, paskutiniu metu galvojau jei dar tureciau viena dukrele tai tikrai butu tik Smilte, deja ju dabar tiek daug, kad persigalvojau ir issirinkau kita varda nes laukiuosi ir manau kad bus dukryte tongue.gif
Atsakyti
Vardas labai grazus, bet ar jis tiktu 30-metei, stambaus sudejimo moteriai g.gif juk nezinom kokio sudejimo bus musu vaikelis kai suaugs doh.gif o juk Smilte-trapi, mazute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rona @ 2007 06 26, 20:41)
Vardas labai grazus, bet ar jis tiktu 30-metei, stambaus sudejimo moteriai g.gif juk nezinom kokio sudejimo bus musu vaikelis kai suaugs doh.gif o juk Smilte-trapi, mazute ax.gif

Prajuokinot su ta Smilte lotuliukas.gif
Atsakyti
Atrodo laibai švelnus, meilus vardas man patinka thumbup.gif
Atsakyti
man irgi lb grazus wub.gif
Atsakyti
tikrai dabar ju nemazai, net 2 pazystam, o viena ju gyvena net Smilteles gatvej lotuliukas.gif
Atsakyti