Įkraunama...
Įkraunama...

Smiltė

esu girdejus kad pazistami pavadino dukrele taip, o apie vardo populiaruma nezinau... bet vardas grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip grazus vardas, bet ar gerai, kad susijes su zeme (cia tiems, kas tiki visokiom parapsichologijom).
Atsakyti
Nors vaikiuko dar nesilaukiu ir išekėsiu tik po poros savaičių, vardai vaikučiams jau seniai išrinkti blush2.gif Smiltė ir Vėjas smile.gif tuo labiau, kad ir gražią istoriją apie vardų išrinkimą galėsim vaikams papasakoti clap.gif
Atsakyti
Man labai gražus šis vardas. Asocijuojasi su pajūrio smėliu ir šiaip dar šiek tiek su saule ir kitais gražiais dalykais, vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasara @ 2006 04 09, 12:10)
Gal žinote apie varda Smiltė, ar pažystate tokiu vardu mergaite, nes sakoma,kad vardas daug ka pasako apie vaika? wub.gif

Laaabai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2006 10 30, 15:38)
o mes, su būsimo kudikėlio tėčiu vos tik sužinoję, kad turėsime vaikelį, nusprendėm jei gims dukrytė pavadinsim Smilte (nors to vardo net girdėję nebuvom). o nusprendėm todėl, kad susipažinom gražią saulėtą dieną prie jūros...
man tai labai gražus šis vardas. ir manau, kad dukrytei (jei tik bus ji) jis labai tiks, nes bus Smiltė iš pajūrio... smile.gif

gimė dukrytė ir turi nuostabiausią vardą - SMILTĖ biggrin.gif
Atsakyti
Gražus vardas, toks jūrinis rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai labai grazus, mergaitiskas, graziai skamba thumbup.gif
Atsakyti
man tai visai gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Man tai vardas gražus, o ir populiarus. Tik jei mergytė gimus žiemą, tai man tokie, kurie asociojuojasi su vasara kažkaip netinka.
Atsakyti
o as pazystu Smile,kuri 1m.,o sveria 15kg. smile.gif paradoksas ,bet taip buna
Atsakyti
QUOTE(vhillmute @ 2007 09 07, 14:26)
o as pazystu Smile,kuri 1m.,o sveria 15kg. smile.gif  paradoksas ,bet taip buna

Nuo kada vardai renkami atsižvelgiant į svorį mirksiukas.gif .
Atsakyti