Įkraunama...
Įkraunama...

Smiltė

O man sis vardas visai grazus
Atsakyti
mano Smiltei jau 13-ti metai blush2.gif kazkada buvo visai nepopuliarus ir keistokas vardas, bet mums labai patiko, o ir dukryte smulkute gime, ir iki siol - tokia miniatiuriniu bruozu, tad jai labai tinka smile.gif
dabar aplinkui DAUGYBE girdziu siuo vardu saukiant doh.gif - niekada nesitikejau biggrin.gif
Atsakyti
dažnas, bet gražus vardas 4u.gif
Atsakyti
Nuostabus vardas thumbup.gif
Atsakyti
man kažkaip irgi smiltpelę primena
Atsakyti
Man tai šis vardas labai gražus wub.gif , bet dabar namą nusipirkom Smiltės gatvėje, tai manau nebe išeis vaikui tokį vardą duoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar gana dažnas, bet gražus vardas smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai be galo grazus vardas ax.gif jeigu Jusu netrikdo, jog sis vardas yra vienas populiariausiu iregistruotu vardu pastaraisiais metais ir kad kas 10 mazdaug mergaite bus Smilte wink.gif as pati nevadinciau dukros siuo vardu vien del sios priezasties.
Papildyta:
Na, tiesa, gal perdejau,kad kas desimta mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kol vaikas mazas ir dar paaugle butu tai nieko,bet jau kaip uzaugtu kazkaip jau ta Smilte neskambetu kaip smilte,nes butu suaugus grazi moteris... smile.gif
Atsakyti
Smilte labai grazus vardas! Kai tik isgirstu ji, iskart man primena jura ir dideli smeleta kranta smile.gif O visi sitie prisiminimai labai geri, todel turbut ir vardas labai patinka wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2007 10 31, 22:13)
Labai grazus vardas

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Mes davem Smilteles varda dukrytei, nes paprasciausiai, nei giminej, nei aplinkui tokiu vardu mergaiciu nepazinojom...o dabar, jau pazystamu per 3 men dvi dukrytes tokiu vardu pavadintos!
Bet mums lb grazus vardas, tikrai...toks siltas, neykyrus bigsmile.gif
Atsakyti