Įkraunama...
Įkraunama...

Smiltė

QUOTE(Graikė @ 2009 02 24, 19:28)
Neįsižeiskit, bet visiškai negražus vardas, man asocijuojasi su smiltpele... doh.gif

as ta pati norejau rasyti, nuskaitet mano mintis.
Atsakyti
Smiltė – lietuvių: „smiltelė“ – „mažytė smėlio kruopelytė“.

Man labai gražus... wub.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas mergytei - taip ir matau besijuokiančias mėlynas lyg jūra akutes ir auksines garbanėles... wub.gif
Atsakyti
Vardas man labai grazus, bet jau gana daznas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsiukee: 25 vasario 2009 - 18:09
Man asmeniskai tai grazus vardas 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir moteriskes mirksiukas.gif
Noriu parasyt savo nuomone apie varda Smilte smile.gif Mano sese juo pavadino savo dukryte, tai man taip grazu, kai ja kviecia Smiltele, Smiltuciuku thumbup.gif O dar tos melynos jos akytes ir garbanoti plaukuciai wub.gif
Ir dar manau, kad kai zmogus yra grazus, tai ir vardas grazus pasidaro blush2.gif
Atsakyti
vardas puikus. labai švelnus. (kaip ir smiltpelės beje visai mieli padarėliai tongue.gif ). labai tinkantis mergaitei. deja, jau kiek nusivalkiojo per paskutinius metus... bet daugumos tėvelių dažnumas negasdina (neveltui tie vardai ir tampa dažniausi), todėl aš už tokį gražų ir lietuvišką vardą thumbup.gif
Atsakyti
Man labai grazus vardas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas wub.gif , tik deja, labai jau daznas verysad.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas, kai laukiausi, galvojau, jei gims mergaite pavadinsiu SMILTE, bet daznai mamos persigalvoja, taip atsitiko ir man...... wub.gif
Atsakyti
noreciau suzinoti komentarus apie sy varda Smite ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stellaaa: 23 birželio 2009 - 16:52
Taip suprantu turėjote galvoje Smiltė
Man gražus, bet su ta sąlyga, jei mergytė, vėliau moteris bus smulki, miniatiūrinė... biggrin.gif Jei giminėje dominuoja kūno sudėjimas "iš stuomens ir iš liemens", tai tikrai tokio vardo nesirinkčiau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 23 birželio 2009 - 17:07