Įkraunama...
Įkraunama...

Smiltė

Labai grazus vardas, nes pazystu mergyte, kuri smulkute, mazute, simpatulka ir jai tas vardas teisiog tinka, net neisisvaizduoju jos kitu vardu...
Atsakyti
Labai mielas vardas wub.gif Man jis taip pat asocijuojasi su smulkia, maža, miela mergyte 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stellaaa @ 2009 06 23, 17:49)
noreciau suzinoti komentarus apie sy varda Smiteax.gif

Oj ax.gif turejo buti Smilte wub.gif
Atsakyti
labai grazus 4u.gif
Atsakyti
O man labai gražus... taip ir pavadinau savo dukrytę smile.gif nors ji ir neblondinė, ir nemėlynakė smile.gif bet ir smėliukas šviesus tik Lietuvos pajūryje... nors ją "parsivežėm" būtent iš ten blush2.gif smile.gif
Atsakyti
negražus, o ir labai nuvalkiotas. kažkaip sunku įsivaizduoti suaugusį žmogų tokiu vardu, nes labai vaikiškas.
Atsakyti
Man grazus, svelnus wub.gif
Atsakyti
Na o man Smiltė žiauriai negražus vardas. schmoll.gif Kaip kokios karvės arba žiurkėno. doh.gif Dar skamba kaip smiltpelė...Žinau vieną Smiltę. Tai taip dirbtinai skamba... blink.gif Man labai nepatinka ir gaila tų mergyčių Smilčių... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Grazus paprastas vardukas 4u.gif
Atsakyti
Man jis grazus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasara @ 2006 04 09, 11:10)
[B][SIZE=7][COLOR=blue]
Gal žinote apie varda Smiltė, ar pažystate tokiu vardu mergaite, nes sakoma,kad vardas daug ka pasako apie vaika? wub.gif

Atsiprašau... tada vaga, ežia, juodžemis, smėlis, gruntas... Kokios nesąmonės??? Negi nebėra normalių vardų?
Atsakyti
Kazkada patiko sitas vardas, galvojau deti dukrytei, bet dabar schmoll.gif
Atsakyti