Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėti ruoštis vestuvėms?

Mano vestuves birzelio antra. Ruostis pradejau likus 4,5 men. Jau turiu sventimo vieta, tai ramu. Suknele yra, bateliai keliauja, ziedai gaminami. Dabar mastau, ka veikti reikes per vestuves, kur fotografuotis ir pan. kazin pries kiek laiko kirpeja uzsisakyt, butu labai gerai jau zinot kada ir ar priims jis mane, bet labai jau geda pries 3 men skambint. Tiesa, o pries kiek laiko i reikia kviesti Anglijoj gyvenancius zmones. Galvoju gal jau pats laikas, vis del to reik laisvas dienas ir kelione susiplanuot, bilietus pigesnius rasti. Kviesiu 18 zmoniu, is ju 5 Anglijoj gyvena, bijau kad atsisakyt gali doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 22 vasario 2012 - 22:16
Pareiskimus nunesem sausio pradzioj, data emem 02 14 ir viska spejom. Bet mes dideles sventes nedarem. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 22, 22:12)
Mano vestuves birzelio antra. Ruostis pradejau likus 4,5 men. Jau turiu sventimo vieta, tai ramu. Suknele yra, bateliai keliauja, ziedai gaminami.  Dabar mastau, ka veikti reikes per vestuves, kur fotografuotis ir pan. kazin pries kiek laiko kirpeja uzsisakyt, butu labai gerai jau zinot kada ir ar priims jis mane, bet labai jau geda pries 3 men skambint. Tiesa, o pries kiek laiko i reikia kviesti Anglijoj gyvenancius zmones. Galvoju gal jau pats laikas, vis del to reik laisvas dienas ir kelione susiplanuot, bilietus pigesnius rasti. Kviesiu 18 zmoniu, is ju 5 Anglijoj gyvena, bijau kad atsisakyt gali  doh.gif

Na tiesiog kiek esu girdejusi is visu draugu, pazistamu ir giminaiciu, tai tikrai jau drasiai uzsisakinedavo tokiu metu kirpejas, nes kartais paskambinus jau net ir sausio menesi pasakydavo, kad uzimta. Nors kita vertus, manau kad kazka susirasti imanoma, nes paprastai tos maziau paklausios ir prastesnes kirpejos, manikiurininkes, muzikantai ir t.t., nu apskritai viskas paemus dar buna laisvi, nes maziau klientu turi. bet as per savo vestuves noreciau visko pacio geriausio, o ne stresuoti, kad nepatiko sukuosena, is sukneles teko imti ka radau, o ne tai ko labai labai labai norejau ir t.t. rolleyes.gif del sveciu nznau, niekada neteko susidurti net artimuju rate, bet tikrai manau, kad jau laikas siusti rolleyes.gif pagal tas normas, tai neva ir paprastiems sveciams jau galima siusti 3men pries (kas mano manymu gal vistik ankstoka), bet i uzsieny gal siusciau drasiai, nes tikrai reik iseiginiu, bilietu ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va ir negavau norimo kirpejo sad.gif. Sake jau senai uzimtas. Tik tiek kad sukuosenos neipatingos noriu. Tai anksciau pas ji apsikirpti nueisiu, o vestuviu diena turbut tik issifenuot kur nors nueisiu. Kai jis apkirpo, per savo simtadieni atrodziau beveik tobulai, nors pati tik issitiesinau plaukus ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 23 vasario 2012 - 14:13
mes pradejom ruostis likus metams. pirmas darbas buvo nunesti pareiskimus i CMB.
poto rinkomes sodyba, vedeja, suknele..
bet dabar galiu pasakyti, kad tikrai paskubejom. nes labai anksti tarsi viska issirinkom, o laikui begant pradejo ir norai keistis, ir kitu minciu atsirado.. pradejom ir del sventimo vietos gailetis, kad paskubejom.. g.gif
Atsakyti
likus metams 4u.gif bijau rizikuoti ir negauti to ko noriu paskui g.gif žinoma ir per galva nesiversim viską iš karto susiorganizuot ir paskui pusę metų sėdėt rankutes sudėjus ir laukt, apie viską galvojam ramiai ir neskubėdami smile.gif
Atsakyti
Viską kuo puikiausiai susitvarkėm per 4 mėnesius.Ramiai, be jokio streso.Ir gavom viską, ko norėjom.Neįsivaizduoju, ką ten galima "planuoti" metus laiko...
Atsakyti
kiekvienos poros vestuvių vizija ir norai individualūs, dar ir nuo to labai priklauso ar gausi tai ko norėsi - žiūrint ko norėsi 4u.gif na bent jau aš tai tokios nuomonės blush2.gif
o ir esu girdėjusi ne vieną atvejį, tiek pažįstamų rate, tiek interneto platybėse, kad jau pvz spalio mėnesį negavo vasarai norimos sodybos ar nusižiūrėto fotografo ax.gif
Atsakyti
Irgi sutinku, kad planavimo laikotarpis priklauso nuo aplinkybių. Iki mano vestuvių liko metai, planuoti ėmiau jau dabar, nes gyvenu ne Lietuvoje, todėl grįžusi, turiu detaliai žinoti, kur apsilankyti, su kuo susitikti ir t.t. Jei planuočiau iš Lietuvos, užtektų manau 7-6 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2012 08 13, 18:49)
Irgi sutinku, kad planavimo laikotarpis priklauso nuo aplinkybių. Iki mano vestuvių liko metai, planuoti ėmiau jau dabar, nes gyvenu ne Lietuvoje, todėl grįžusi, turiu detaliai žinoti, kur apsilankyti, su kuo susitikti ir t.t. Jei planuočiau iš Lietuvos, užtektų manau 7-6 mėnesių.

Identiska situacija kaip AfricanSun, musu svente kitu metu birzeli, +- 9 menesiai like, gyvenam ne Lietuvoje, tad turime per atstuma viska planuotis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2012 08 13, 20:55)
Identiska situacija kaip AfricanSun, musu svente kitu metu birzeli, +- 9 menesiai like, gyvenam ne Lietuvoje, tad turime per atstuma viska planuotis.  4u.gif

Ir kaip sekasi? Ką jau užsakėte? ax.gif
Atsakyti
Mes planuojam vestuves tik uz metu, bet jau ziurinejam ir sventimo vieta, ir transporta, ir ivairias smulkmenas ax.gif Manau per anksti uzsisakyt kazka vestuvems nera blogai (nebent keiciasi nuomone), o delsiant ir negaunant ko nori - va cia tai jau butu problema g.gif Mano toks charakteris, as jau geriau dabar viska suplanuosiu, uzsakysiu ir paskui rami sedesiu, negu paskutinem savaitem versiuos per galva ir stresuosiu ax.gif Mums pirmas darbas bus nunest pareiskimus i CMB, o va tada pradesim ne tik ziurinet, bet ir veikt 4u.gif
Atsakyti