Mes pasirengimui turime tris mėnesius.
Visi kvaršino galvą, kad nukeltume šventę kitai vasarai, nes nieko doro neberasime. Tačiau nepasidavėme, puolėme daryti ir bent jau svarbiausius darbus per dvi savaites beveik apsimušėme.
Liko, mano galva, smulkmenos. Ir nepasakyčiau, kad viskas jau taip ir užimta visur būna. Na, galbūt dėl to, kad mes ne sostinėje nusprendėme švęsti, bet vis vien: fotografų, vedėjų ir dj tikrai gausu.
Tad man nelabai suprantama, kam reikia vestuvėms ruoštis metus.

Labai noreiu padekoti vienai Supermamai, uz rekomendacijas, kuri pasiule paprasyti pagalbos vienos paneles, kuri ir jai padejo suplanuoti ir igyvendinti vestuviu smulkmenas

Taigi, pasisikambinome duotu numeriu ir atsiliepe jaunos merginos balsas, susitareme susitikti mieste. Ir tikrai nepasigailejau!!! Labai turinti daug ideju, ir ne tokiu, kurios jau senai nusibode ir atgyvene, bet tikrai idomiu ir nematytu

Taigi, tikiuosi, kad viskas bus labai gerai! Pranesiu, kaip viskas pavyks

P.S., dekui, kas perekomendavote ir man sia nuostabia mergina!!!!!

sveikos busimos nuotakos
, mes pradejom planuoti pries metus, labai padeda tevai, kadangi patys uzsienyje gyvenam,tai viska issirenkam mes per inerneta,tevai uzsako vietoj, dziaugiuos,kad anksti pradejom planuoti, laikas praejos labai greitai, o pries vestuvines panikos nejauciam,nes viskas be stresu is leto buvo suplanuota

vestuvės mūsų rugpjūtį
nusprendėm tuoktis sausi, vasarį nunešem pareiškimus, susiradom salę, muzikantus, fotografą, mašinos nors jau buvom susidurę su tuo kad jau buvo užimti, tai teko paieškot
pas kunigą buvom gegužės mėn. (ten reikia būt 3 mėn iki vestuvių)
šukuosenai jau laikas buvo užimtas balandį, teko kitko ieškotis
pamergės sukneles užsisakė balandį
su nuotakos suknele neskubu, pirksiuos labai gražių mačiau
dauguma svečių dar nekviesti, bet greit tuo užsiimsim
nusprendėm tuoktis sausi, vasarį nunešem pareiškimus, susiradom salę, muzikantus, fotografą, mašinos nors jau buvom susidurę su tuo kad jau buvo užimti, tai teko paieškot

šukuosenai jau laikas buvo užimtas balandį, teko kitko ieškotis

pamergės sukneles užsisakė balandį

su nuotakos suknele neskubu, pirksiuos labai gražių mačiau

dauguma svečių dar nekviesti, bet greit tuo užsiimsim

Paneles, turiu afygena fotografa pazistama (ir jis neima tukstanciu tukstanciais) Klaipedoje (ar aplink)
Jis turejo fotografuoti musu vestuves rugpjucio 20 diena, bet pavedem zmogu, nes del seimyniniu aplinkybiu teko vestuves nukelti i kita data
Taigi rugpj 20 diena jis laisvas, o pries tai atsake net trim porom, kadangi buvo musu rezervuotas. Jei kam ta diena ar bet kuria kita diena reikia prikolno patikimo fotografo (as beleko neimu, patikekit, jis nedaro tu durnu, shabloniniu foto), galit drasiai kreiptis i ji Tomas 869999882. Tik jei skambinsit, sakykit nuo Lauros. Isgelbesit mane ir mano sazines grauzati

Iki vestuviu liko daugiau nei metai, dar nieko neplanuojam. Tiesiog ieskausi ideju, skaitynejuosi, ziurinejuosi. Vasaros gale galvojam uzsisakyti sodyba, fotografa, filmuotoja

Pradėjom lygiai 3 mėnesiai iki vestuvių, viską susitvarkėme per 2, paskutinį mėnesį tiesiog ramiai laukėme.

Na realiai pradedam dabar likus 6 savaitems viska planuotis, ieskotis, tikimes spesim viska padaryti
kadangi bus tik kukli svente

QUOTE(Patikimas @ 2011 05 27, 18:28)
O reikėtų pradėt planuot prieš metus, jei norit gerų muzikantų salės, nes tai datai gali būt užimta..Aišku galima rast ir pieš mėnesį, tik neaišku kokio lygio..
na tikrai negalima taip sakyti, kad reikėtų pradėti planuoti prieš metus. mes pradėjom likus šiek tiek daugiau nei 4 mėnesiams ir gavom viską, ko norėjom. aišku, teko iš pradžių greitai susiorganizuoti pagrindinius dalykus - vieta, muzika ir fotografai ir tikrai gero lygio