Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėti ruoštis vestuvėms?

QUOTE(liepuzis @ 2011 06 21, 17:00)
Mes irgi jau šiemet planuojam po truputį, nors mūsų šventė tik kitais metais, bet jau renkuosi informaciją,  ir jau turiu numačius smulkmenas įvairias, papuošimus, kas mums patinka, ko norėtumėm,visažistę (kurios darbus mačiau) ir net gi fotografę, tik va nežinau prieš kiek laiko reiktų tartis, kad nepavėluot,nes su paslaugų tiekėjais po to taip būna kad lauki lauki ir po to jau žiūrėk nebėr tai dienai, tai manau likus 6 mėn. jau būtina kažkaip bandyt tartis su kirpėjom, visažistėm ir net filmuotojais/fotografais.

Man rodos jūs truputį atvirkščiai mąstot. Su fotografais/filmuotojais galit ir prieš metus tartis šventės jei datą jau turit, o su kirpėjom, visažistėm galima kalbėti ir pusmečiui likus.
Atsakyti
Musu vestuves kita rugpjuti - per pati vestuviu buma, todel viska ziurineju jau dabar, o sudyba reiks uzsisakineti jau sios vasaros gale, nes viskas kitaip bus uzimta smile.gif gal dar fotografa likus kokiems 8 men reikes pradet kalbint, o siaip daugiausiai darbu, manau, bus likus pusmeciui iki vedybu smile.gif
Atsakyti
Vestuves uz metu. Vasaro pabaigoje vaziuosim aplankyti issirinktu sodybu, kalbeti su fotografais. O dabar siaip viska ziurineju ir svajoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2011 06 22, 11:02)
Oho kaip visos anksti pradėjo planuotis, mūsų vestuvės rugpjūčio mėnesį, vestuves pradėjom planuoti kovo pabaigoje. Galbūt dėl to, kad mūsų šventė bus penktadienį, visas paslaugas gavome be jokių problemų. Ir pakankamai žinomą vedėją, ir dj, ir fotografą, ir restoranas buvo laisvas.

Man labai patinka mintis vestuves svesti penktadieni: visur zmoniu maziau, nera tokio skubejimo grusties (pvz CMB), tik gal sveciams nelabai patogu, reikia nedarbo diena pasidaryti ax.gif
speju penktadieniais ju visu paslaugos netgi pigiau kainuoja g.gif
Atsakyti
Musu diena kitu metu rugpjuti, bet planus delioti pradejom jau dabar. Mes manom, kad viska is leto renkantis ir deliojantis galima sutaupyti nemazai pinigeliu, o taip pat ir issirinkti tikrai labiausiai patinkancias paslaugas/produktus, kadangi nereikia skubeti. Plius nesijaus labai didele pinigu suma isejusi is kisenes labai staigiai. ax.gif
Atsakyti
Mes pradejom planuotis likus metams. Pirmiausiai uzsisakem sodyba ir fotografus. Jei butume Lietuvoje gal butume ir likus porai menesiu pradeje planuotis viska, bet kai viskas vyksta internetu ir telefonu, tai sudetingiau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2011 06 26, 02:04)
Mes pradejom planuotis likus metams. Pirmiausiai uzsisakem sodyba ir fotografus. Jei butume Lietuvoje gal butume ir likus porai menesiu pradeje planuotis viska, bet kai viskas vyksta internetu ir telefonu, tai sudetingiau..  rolleyes.gif

Esu be galo patenkinta, gavusi i AZ rekomendacijas ir kontaktus paneles, kuri pededa susikurti visas vestuviu detales ir svente. As pati svente susiorganizavau pati, bet uzsisakiau pas sia mergina pakvietimus (atsiunte man labai graziu pavyzdeliu, beje, man labai patiko, kad juos daro savo rankomis, kazkaip zymiai jaukiau nei paprastas atspausdintas lapelis g.gif ) , stalu puokstes, savo ir pamergiu puoksteles, butonietes vyrukams ir transporto papuosimus.
Tikrai labai turinti daug neiprastu ideju ir pasiulymu, man tas labai patiko thumbup.gif

Jei kam prireiks, imetu kontaktus: Agne 869554953
Atsakyti
QUOTE(Sijuri @ 2011 06 27, 15:20)
Esu be galo patenkinta, gavusi i AZ rekomendacijas ir kontaktus paneles, kuri pededa susikurti visas vestuviu detales ir svente. As pati svente susiorganizavau pati, bet uzsisakiau pas sia mergina pakvietimus (atsiunte man labai graziu pavyzdeliu, beje, man labai patiko, kad juos daro savo rankomis, kazkaip zymiai jaukiau nei paprastas atspausdintas lapelis  g.gif ) , stalu puokstes, savo ir pamergiu puoksteles, butonietes vyrukams ir transporto papuosimus.
Tikrai labai turinti daug neiprastu ideju ir pasiulymu, man tas labai patiko  thumbup.gif

Jei kam prireiks, imetu kontaktus: Agne 869554953

Skamba kaip reklama blush2.gif
Atsakyti
Manau tikrai nereikia tempti su planavimu nes ten kaip parduotuveje graziausius ir geriausius daiktus greit isperka biggrin.gif
Atsakyti
Pries metus, bet ir tai pritruko kokios savaites doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pradėjom žiūrinėtis ir domėtis prieš metus, kaip tik susižadėjom, o aktyviai planuoti ir viską užsakinėti likus 6 mėn iki vestuvių.
Atsakyti
O gal kas naudojotes vestuviu planuotoju paslaugomis? Idomu ka jos ten gudraus sugalvoja ir ar verta moketi uz tai pinigus? ax.gif
Atsakyti