Jei vaikas neserga, t.y eina beveik visą mėnesį - susidaro apie 96-100 Lt
Kolegė veda į rajoninį darželį, sakė moka šiek tiek mažiau - apie 80 Lt, o sesuo Vilniuje - brangiau: virš 100 Lt už mėnesį.
Taigi visur skirtingai.
Einam
nuo rudens - taciau rajoniniam darzelyje, todel mokam ne taip ir daug - maksimumas 86 Lt.
Beje jokio pabrangimo kaip ir nesijuto...

Beje jokio pabrangimo kaip ir nesijuto...
[FONT=Arial][COLOR=Chocolate][COLOR=Chocolate]
Kur čia tiek daug moka.Mano draugė veda į darželį vaiką ir sakė kad moka 4.22+0.25 už ugdymą.
QUOTE(jovi2000 @ 2006 05 21, 09:23)
SVEIKOS MAMYTES, NUSPRENDZIAU PASKALBETI, KIEK MOKATE UZ DARZELI? NUO VASARIO MEN. KAI PABRANGO MAITINIMAS, TAI UZ DARZELI GRAZIAS SUMAS SUMOKAME, O TIK GRIZES VAIKAS NAMO, VEL PRASO VALGYTI. NEZIONAU KAS TEN PER PAGEREJES MAITINIMAS? VIENOS DIENOS MAISTAS KAINUOJA 7, 05 LT + 0,50 LT UZ UGDYMA, O JEI DAR I KOKI BUTELI LEIDI, TAI VISAI NEMAZA SUMA SUSIDARO. YPAC JEI ILGAS MENUO IR SUSIDARO 21 DIENA.
AS NESISKUNDZIU, BET AR VISUR TAIP YRA?
AS NESISKUNDZIU, BET AR VISUR TAIP YRA?
Kur čia tiek daug moka.Mano draugė veda į darželį vaiką ir sakė kad moka 4.22+0.25 už ugdymą.

man asmeniškai tokios kainos neatrodo didelės, palyginus su auklių paslaugomis...

Man atrodo, kad normali darželio kaina apie 120lt. tokia kokia yra dabar, ar pačios namuose sugebėtumėte vaiką išmaitinti per 22d. už tokią sumą, o dar ir ugdymas ir bendravimas. Kaina tikrai nėra didelė, tačiau pažiūrėjus į vidutinį pragyvenimo lygį tai... yra kaip yra
Dabar vidutinis apie 1200 lt. tai - 120 lt (darželis, jei vienas vaikas, o jei du) - apie 200lt (uz buta be sildymo) - apie 50lt. (uz telefona ) - maistas, dar jei automobilis ir nieko nelieka, tai kaip čia pasakius
Atostogoms ir nelieka

Dabar vidutinis apie 1200 lt. tai - 120 lt (darželis, jei vienas vaikas, o jei du) - apie 200lt (uz buta be sildymo) - apie 50lt. (uz telefona ) - maistas, dar jei automobilis ir nieko nelieka, tai kaip čia pasakius

Atostogoms ir nelieka

QUOTE(darzelis @ 2006 06 01, 23:31)
[FONT=Arial][COLOR=Chocolate][COLOR=Chocolate]

Kuriam darzely ugdymas 0,25 Lt.? Lyg ir visur vieningai 0,50 Lt. dienai

Oho cia tokios kainos uz darzeli?
7lt uz maista
Pas mus tai 4lt su cnt, tai menesiui susidaro 80-100lt
O uz ugdyma kol kas nieko nemokam
Bet jau kalba kalba, kad reiks

O uz ugdyma kol kas nieko nemokam

O visgi patarkit, su kokiom dovanom eiti pas vedeja?
Siemet renka grupe gimusius 2004 metais, o mano mazge gimusi 2005 m sausi, tai vedeja uzsimine, kad gal kaip nors rasim vieta...
itariu, kad kazka reikia nunesti
gal konjako buteli?

QUOTE(Acne @ 2006 06 23, 13:45)
O visgi patarkit, su kokiom dovanom eiti pas vedeja?
Siemet renka grupe gimusius 2004 metais, o mano mazge gimusi 2005 m sausi, tai vedeja uzsimine, kad gal kaip nors rasim vieta...
itariu, kad kazka reikia nunesti
gal konjako buteli? 

Net nežinau, ką patarti. Savo sūniuką užrašiau sausio mėn, o mes pradėjom lankyti nuo rugsėjo. Tiesiog tuo iš anksto rūpinausi, kad vėliau neiškiltų tokių problemų
As uzrasiau saviske, kai jai tebuo 4 men
tiesiog siam rugsejui jie renka gimusius 2004 metais, mes gime 2005 ...