Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokesčius už darželį

QUOTE(G.Persija @ 2008 10 18, 16:43)
Nieko nesuprantu, tai kiek reik mokėti į mėnesį? ar nėra tikslios sumos?

O kaip gali būti konkreti suma, jei mokama už lankomas dienas g.gif Pvz. spalį yra 23 darbo dienos, o rugsėjį - 22. Tai suma skiriasi: spalį lopšelinukui 166, 98 Lt, rugsėjį - 159,72 Lt. Jei vaikas serga, pristačius pažymą, kitą mėnesį mokės mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 10 18, 17:34)
O kaip gali būti konkreti suma, jei mokama už lankomas dienas  g.gif Pvz. spalį yra 23 darbo dienos, o rugsėjį - 22. Tai suma skiriasi: spalį lopšelinukui 166, 98 Lt, rugsėjį - 159,72 Lt. Jei vaikas serga, pristačius pažymą, kitą mėnesį mokės mažiau.

Supratau, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
uz pilna menesi sumokejau 87, 53lt, gal didmiesciose daugiau kainuoja...
Atsakyti
Lopselyje mes dabar sumokejome lygiai 160lt,kazkaip nelabai suprantu as tu skaiciavimu nes manyciau turejo but siek tiek maziau nes mano sunus kokias tris ar keturias dieneles sirgo,o jei rimtai kur mamytes eiti pasitikslinti?
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 10 19, 14:24)
Lopselyje mes dabar sumokejome lygiai 160lt,kazkaip nelabai suprantu as tu skaiciavimu nes manyciau turejo but siek tiek maziau nes mano sunus kokias tris ar keturias dieneles sirgo,o jei rimtai kur mamytes eiti pasitikslinti?

Už ligas paprastai išminusuoja kitą mėnesį mirksiukas.gif
Atsakyti
mes rugsėjį sirgom, bet spalį mokėjom netgi daugiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 10 19, 14:24)

Prašyki, kad auklėtoja duotų buhalterijos numerį. Paskambinsit, pasakysit mokėtojo kodą ir viską išsiaiškinsit mirksiukas.gif

QUOTE(Isila @ 2008 10 21, 10:12)
mes rugsėjį sirgom, bet spalį mokėjom netgi daugiau hihihi.gif

Gal šiais metai pradėjot tik lankyti? Tokiu atveju pristačius gydytojo pažymą, lapkritį viską minusuos.
Atsakyti
Kaži, kodėl jie negalėtų rašyt sąskaitų, kur matytųsį bent kažkiek, kaip skaičiuota? g.gif

Mano vaikas pradėjo lankyt darželį rugsėjo 8 d., rugsėjį nesirgom ir sąskaitą gavau 303 lt (centų nepamenu). Daugoka už nepilną mėnesį, gal kam nesunku būtų man įnešt aiškumo, kodėl tiek?
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2008 10 26, 11:06)
Kaži, kodėl jie negalėtų rašyt sąskaitų, kur matytųsį bent kažkiek, kaip skaičiuota? g.gif

Mano vaikas pradėjo lankyt darželį rugsėjo 8 d., rugsėjį nesirgom ir sąskaitą gavau 303 lt (centų nepamenu). Daugoka už nepilną mėnesį, gal kam nesunku būtų man įnešt aiškumo, kodėl tiek?

Jus mokejote uz rugseji ir spali t.y. uz du menesius smile.gif
Atsakyti
Ačiū, aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2008 10 26, 10:06)

Rugsėjį lankėt 17 dienų, o spalį - 23. Viso 40 dienų. 40 x 7,16. Bus 286,40 Lt. Dar pridedat 17 Lt už ugdymą. Viso gaunat 303,40 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 10 27, 15:26)
Rugsėjį lankėt 17 dienų, o spalį - 23. Viso 40 dienų. 40 x 7,16. Bus 286,40 Lt. Dar pridedat 17 Lt už ugdymą. Viso gaunat 303,40 Lt.

Sveikos gal galit pasakyti kokia diena saskaitas duoda ar siuncia pastu?aciuks doh.gif
Atsakyti