Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokesčius už darželį

QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 11 03, 15:45)
Iskilo man toks klausymas, kodel reikia moketi uz tas dienas kurias mes nevedam i lopseli vaiku, ne del ligos?

man ir nepatinka kad reik moket uz tas diena kurias nejo vaikas unsure.gif beja darzeli bent pas mus mokama abonentinis mokestis , tai manau nesazininga imti dar uz tas dienas nelankytas juk abonenta visada moki eini ar ne , net per atostogas ji reik moket unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(waiduuleda @ 2008 10 19, 12:27)
uz pilna menesi sumokejau 87, 53lt, gal didmiesciose daugiau kainuoja...

bigsmile.gif o ho kiek nedaug

Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 11 14, 22:41)
man ir nepatinka kad reik moket uz tas diena kurias nejo vaikas unsure.gif beja darzeli bent pas mus mokama abonentinis mokestis , tai manau nesazininga imti dar uz tas dienas nelankytas juk abonenta visada moki eini ar ne , net per atostogas ji reik moket unsure.gif

O koks tas abonentinis mokestis? Juk abonentinism okestis yra pastovus, nesvarbu kiek kartų eini g.gif Pastovus mokestis - būdas sutramdyti nesąžiningus tėvus mirksiukas.gif
Atsakyti
šiandien pirmą kartą gavom sąskaitą už darželį. Dar nespėjom sutvarkyti dokumentus dėl nuolaidų, nes ejom tik savaitę, o po to mienesi sirgom ratu, bet pasakyčiau tikrai jaučiasi pabrangimas ax.gif Turėsim arba labai greitai sutvarkyti visus dokumentus dėl nuolaidų, arba pasiimti vaikučius... Gaunasi, kad už du vaikus pirmą kartą (kai skaičiuoja šiek tiek į priekį) gali pareikalauti apie 500lt blink.gif

Čia aš turbūt tokia atsilikus nuo gyvenimo, nes paskutinį kartą kai vaikai ejo į darželi pilna kaina už vieną vaiką buvo apie 100 g.gif
Papildyta:
QUOTE(Semile @ 2008 11 14, 23:41)
Papildyta:

bigsmile.gif  o ho kiek nedaug

O pas mus darželyje dar geresnis cirkas - jeigu vaikas praleidžia daugiau negu savaitę net ne dėl ligos o šiaip, pvz dėl kelionės, jo nepriema į darželį be gydytojos pažymos

sorry už offtopika ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 17 lapkričio 2008 - 10:02
QUOTE(Natuke @ 2008 11 17, 10:04)
šiandien pirmą kartą gavom sąskaitą už darželį. Dar nespėjom sutvarkyti dokumentus dėl nuolaidų, nes ejom tik savaitę, o po to mienesi sirgom ratu, bet pasakyčiau tikrai jaučiasi pabrangimas  ax.gif Turėsim arba labai greitai sutvarkyti visus dokumentus dėl nuolaidų, arba pasiimti vaikučius... Gaunasi, kad už du vaikus pirmą kartą (kai skaičiuoja šiek tiek į priekį) gali pareikalauti apie 500lt blink.gif

Čia aš turbūt tokia atsilikus nuo gyvenimo, nes paskutinį kartą kai vaikai ejo į darželi pilna kaina už vieną vaiką buvo apie 100 g.gif

O kokiam mieste einat į darželį? Jei einat tik pirmi metai, pradžioje gaunate už 2 mėnesius, sostinėj kainos pakilę pakankamai. Kai susitvrakysit popierius, gausit 50 proc. nuolaidą.
Atsakyti
sveikos,prisipazystu is karto nelabai turiu laiko skaityti tema ir tikrai jos neskaiciau,bet gal kas atsakys blush2.gif jei vaiko tetis priklauso savanoriu pajegoms,ar jam priklauso kokios lengvatos?jei taip tai kokios? g.gif 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(terese @ 2008 11 18, 16:07)
sveikos,prisipazystu is karto nelabai turiu laiko skaityti tema ir tikrai jos neskaiciau,bet gal kas atsakys blush2.gif  jei vaiko tetis priklauso savanoriu pajegoms,ar jam priklauso kokios lengvatos?jei taip tai kokios? g.gif  4u.gif  aciu 4u.gif

Priklauso 50%. Tik 1 Lt nekompensuojamas. Tik reikia iš darbo atnešti pažymą, kad atlieka tikrą karinę tarnybą.
Atsakyti
Apklausa tėvelių, kurių vaikai lanko Kauno darželius.
Ką gauna jūsų grupė už pinigėlius surinktus ugdymo reikmėms (0,5 už kiekviena vaiko lankytą dieną) ? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 11 17, 09:37)
O koks tas abonentinis mokestis? Juk abonentinism okestis yra pastovus, nesvarbu kiek kartų eini  g.gif Pastovus mokestis - būdas sutramdyti nesąžiningus tėvus  mirksiukas.gif

abonentinis 13lt. as sutinku kad abonentas gali buti , bet jei vaikais nenueina i darzeli kelias d. per men. galetu uz jas ir neskaiciuti ax.gif
QUOTE(Natuke @ 2008 11 17, 10:04)

O pas mus darželyje dar geresnis cirkas - jeigu vaikas praleidžia daugiau negu savaitę net ne dėl ligos o šiaip, pvz dėl kelionės, jo nepriema į darželį be gydytojos pažymos

pas mus 3 d. nelankai darzelio turi atnesti pazyma kad sveikas unsure.gif
Atsakyti
Mes kaune, tai niekada nebuvo jukiu nesamoniu, uz praleistas dienas moki, bet jokiu pazymu nereikia, o jei as laisva, pavyzdziu savaite, rasau prasyma atostogom, tada ir nemoku smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.gal kas žinote kaip ir kiek ten bus mokėti pinigėlių dabar jei vaikas lanko darželį ne pagal gyvenamąją vietą?t.y. ne to rajono savivaldybėje.Kažka girdėjau kad net trigubai????? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2008 12 01, 14:49)
Sveikos mamytės.gal kas žinote kaip ir kiek ten bus  mokėti pinigėlių dabar jei vaikas lanko darželį ne pagal gyvenamąją vietą?t.y. ne to rajono savivaldybėje.Kažka girdėjau kad net trigubai????? unsure.gif

Prieš kelias dienas skaičiau laikraštyje, kad tėveliai neturėtų dėl to išsigąsti, nes dalį tų mokesčių turės padengti pati rajono savivaldybė mirksiukas.gif Bet kiek tame tiesos.... g.gif
Atsakyti
Labutis visoms ir visiems 4u.gif Norejau paklaust,tai ar priklauso 50 % nuolaida mokantis neakivaizdiniam dieniniam skyriuj?Mano drauge is Kaisiadoriu, mokinas ten kur ir as, ir moka 50% maziau 4u.gif O as is Jonavos,ir man sako,kad nepriklauso 4u.gif Tai kaip cia yra g.gif
Butu malonu gaut atsakyma,labai neturejau laiko visa tema perzvelgt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fanatikute: 09 gruodžio 2008 - 19:35