Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokesčius už darželį

QUOTE(zabava @ 2008 12 14, 07:07)
O jeigu as vaika auginu viena (isiskyrusi), vaikas teva turi, bet alimentai nedideli gal man irgi nuolaida uz darzeli priklauso? Kur galima butu apie tai pasiskaityti?

9. Mokestis už vaiko maitinimą ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse tėvų prašymu mažinamas 50 procentų Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimu nustatytos vaiko dienos maitinimo normos už kiekvieną lankytą, nelankytą ir nepateisintą dieną, jeigu:
9.1. vaikas (vaikai) turi tik vieną iš tėvų (jeigu vienas iš vaiko tėvų yra miręs, nenurodytas vaiko gimimo liudijime, teismo pripažintas dingusiu be žinios ar nežinia kur esančiu, teismo pripažintas neveiksniu arba atlieka laisvės atėmimo bausmę pataisos įstaigose), pateikus tai patvirtinančius dokumentus;
Atsakyti
Dekui... Bet mano ex sveikas ir gyvas tai, kad man nepriklauso... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zabava @ 2008 12 14, 10:15)
Dekui... Bet mano ex sveikas ir gyvas tai, kad man nepriklauso...  verysad.gif

Tokia mokėjimo tvarka galioja Vilniuje, o kituose miestuose tikriausiai dar taikoma nuolaida vienišai mamai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zabava @ 2008 12 14, 10:15)
Dekui... Bet mano ex sveikas ir gyvas tai, kad man nepriklauso...  verysad.gif

Kaip nepriklauso .... priklauso ........aš išsiskyrusi ir moku pusę kainos už mitybą (už ugdymo reikmes po 50 centų moku visą sumą) ........ ir niekas neklausia kiek aš uždirbu ar gaunu alimentų. O pristatau tik šeimos sudėtį iš seniūnijos ir ištuokos liudijimo kopiją.
Kaunas.

O su Vilniaus nutarimu tikrai rodos jums nepriklausytų ta nuolaida g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 14 gruodžio 2008 - 21:03
QUOTE(Upokšnis @ 2008 12 14, 20:02)
o kituose miestuose tikriausiai dar taikoma nuolaida vienišai mamai  g.gif

pas mus taiko ax.gif
gal kas gali man pasakyt kaip su tuo pamaininiu darbu g.gif atnesiau is darbo pazyma kad dirbu pamainini darba , tai direktore reikalauja kad butu surasytos dienos kuriom dirbu kuriom ne blink.gif ir ta pazyma kiekviena men . atnest liepe doh.gif pas mus darbuotoju daug ir buhaltere sako as nerasynesiu kiekviena men. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 12 14, 22:24)
gal kas gali man pasakyt kaip su tuo pamaininiu darbu g.gif atnesiau is darbo pazyma kad dirbu pamainini darba , tai direktore reikalauja kad butu surasytos dienos kuriom dirbu kuriom ne blink.gif ir ta pazyma kiekviena men . atnest liepe doh.gif pas mus darbuotoju daug ir  buhaltere sako as nerasynesiu kiekviena men. unsure.gif

Auklėtoja teisėtai reikalauja pažymos. Čia jau Jūsų buhalterės problema, kad nenori rašyti kasmėnesį pažymų mirksiukas.gif Kreipkitės raštu į buhaltarę dėl pažymos kiekvieną mėnesį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 12 15, 07:38)
Auklėtoja teisėtai reikalauja pažymos. Čia jau Jūsų buhalterės problema, kad nenori rašyti kasmėnesį pažymų mirksiukas.gif Kreipkitės raštu į buhaltarę dėl pažymos kiekvieną mėnesį  mirksiukas.gif

na bet ten pazymoj parasyta kad nuo tokios ir tokios dienos as i darbinta,darbas pamaininis , ir kad grafikas nesikeicia darbo, man tai kazkokia nesamone juk mano darbas nepasikeis kas menesi dry.gif beja mano firmos buhalterija randasi uz 100km. jei vietoj butu dar nubegciau kas menesi po dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 12 15, 09:22)
na bet ten pazymoj parasyta kad nuo tokios ir tokios dienos as i darbinta,darbas pamaininis , ir kad grafikas nesikeicia darbo, man tai kazkokia nesamone juk mano darbas nepasikeis kas menesi dry.gif  beja mano firmos buhalterija randasi uz 100km. jei vietoj butu dar nubegciau kas menesi po dabar doh.gif

Matot, o iš kur žinoti, kad nesikeis mirksiukas.gif Komkrečių dienų reikia kontoliavimui mirksiukas.gif O negali buhaltarė atfaksuoti arba elektroniniu paštu atsiųsyi?
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Turiu toki klausimeli ax.gif , ar reikia moketi uz darzeli, jei gimus antram vaikuciui, isejau motinistes atostogu?
Aciu uz ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noelija @ 2008 12 16, 19:11)
Sveikos mamytes  4u.gif  Turiu toki klausimeli  ax.gif , ar reikia moketi uz darzeli, jei gimus antram vaikuciui, isejau motinistes atostogu?
Aciu uz ats    smile.gif

Šiaip darželis yra mokama įstaiga ir tai, kad gimė antras vaikas - jokių išimčių netaikoma. Jei būtų trečias - tada mokėtumėt 50 proc.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gavau sąskaitą už savo lopšelinuką ir likau nesupratus,tai koks mokestis už dieną? g.gif Lankė tik 5 dienas per mėnesį,visą kita laiką prasirgo,pažymos visos pristatytos,o mokestis 81.60????Nu man niekaip tokia suma nesigauna unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma smile.gif . Bet as norejau suzinot ar motinistes atostogos priligsta paprastom atostogom ir jei neleisciau kuri laiko vaikiuko i darzeli ar reiketu uz ji moket? ax.gif
Atsakyti