Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokesčius už darželį

QUOTE(Upokšnis @ 2009 01 07, 21:20)
Šiauliai išvis nori už darželį reikalauti virš 500 Lt  doh.gif jei vaikas registruotas rajone, o ne mieste, bet lanko darželį mieste.

ne tik didieji miestai apie tai kalba,bet isirdau kad ketina taiip padaryt net pas mus ,provincijoj doh.gif Gerai kad asmeniskai mums tas negresia
Atsakyti
Svieki mamytes ir teveliai,pasmus Alytui tai galima visiems 5 dienas per menesi neiti i darzeli ir uz jas nemoketi ,tik turetu buti neiseiles visos dienos i savaite po 1 ar 2 dienas.Taip pat jei ira seimoje mokyklinio amziaus vaikas kuriam buna atostogos tai galima darzelinuko nevesti i darzeli ir uz tas dienas nereikes moketi.Dar jei vedat i ta pati darzeli 2 ar daugiau vaikuciu tai uz 1 vaika mokama 100% o uz kitus 50% rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas žino iš kur g.gif reikia paimti pažymą apie šeimos sudėti?kad sumažintu mokesti už darželį daugiavaikei šeimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2009 01 10, 09:40)
gal kas žino iš kur g.gif  reikia paimti pažymą apie šeimos sudėti?kad sumažintu mokesti už darželį daugiavaikei šeimai biggrin.gif

Iš Registrų centro (geriausia). Iš seniūnijos, kurioje esat registruoti.
Atsakyti
Ar nuo šių metų nepasikeitė mokestis už darželį daugiavaikėms šeimoms? Ar išliko 50 proc. nuolaida nepriklausomai nuo pajamų?
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2009 01 13, 19:36)
Ar nuo šių metų nepasikeitė mokestis už darželį daugiavaikėms šeimoms? Ar išliko 50 proc. nuolaida nepriklausomai nuo pajamų?

Niekas nepasikeitė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki gal galit ir man paskaiciuoti snd gavau saskaita 108lt su centais
gruodzio ejom 2dienas sausi 8d??lopselis
Atsakyti
Sveiki, gal zinote, ar gauna kazkokia konpensacija uz darzeli jei vienas is tevu mokos vakariniam, kad dieniniam tai tikrai zinau, kad gauna, o kaip del vakarinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimile @ 2009 01 15, 12:09)
Sveiki, gal zinote, ar gauna kazkokia konpensacija uz darzeli jei vienas is tevu mokos vakariniam, kad dieniniam tai tikrai zinau, kad gauna, o kaip del vakarinio  g.gif

Vakariniam kurse studijuojantys negauna jokių lengvatų, nes jie gali dirbti mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va gaila 4u.gif
Atsakyti
Nu aš čia bišky ne į tema, bet gal kas nors galės man atsakyti.
Išeinu dekretinių atostogų nuo vasario pradžios ir vaiko į darželį planuoju nevesti. Ar privalo darželio direktorė, mano prašymu, palikti mums vietą darželyje iki tol kol vėl lankysime??? Gal žinote kur galima apie tai pasiskaityti? Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2009 01 19, 14:49)
Nu aš čia bišky ne į tema, bet gal kas nors galės man atsakyti.
Išeinu dekretinių atostogų nuo vasario pradžios ir vaiko į darželį planuoju nevesti. Ar privalo darželio direktorė, mano prašymu, palikti mums vietą darželyje iki tol kol vėl lankysime??? Gal žinote kur galima apie tai pasiskaityti?  Ačiū už atsakymą.

Remiantis dokumentais - neprivalo schmoll.gif Nutarimuose nėra nurodyta, kad galima saugoti vietą tėvų prašymu (prieš kelis metus tokia galimybė buvo mirksiukas.gif ) Jei nelankysit, direktorė turi teisę jus išbraukti iš lankančiųjų sąrašų ir priimti kitą vaiką. Jei direktorė sukalbama, galit tartis dėl vietos išsaugojimo, bet teks mokėti už ugdymą po 1 Lt.
Atsakyti